Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
mam ctrnactidenniho syna a dneska se mu udelal na konci penisu nabehly nazloutly puchyr. mam to nejak resit? predkozku mu nepretahuju, vsude rikaji do roka to nedelat. diky za radu
nedovedu si predstavit, jako hnisavy? normalne bych napsala vyfot to - jenze penis zverejnovat .....
spis to vypada jako vodovy puchyrek, lehce nazloutly. malej si nijak nestezuje, cura normalne…
Ahoj,
můj Honzík měl něco podobnýho,teda asi.Objevilo se mu to asi druhý den po porodu,takže jsem s tím běžela za setřičkama a doktorkou a ta mi řekla, že je to nahromaděný mlázek a že mám hlídat čůrání.Při odchodu z porodnice mu to ještě zkontrolovali a pomačkali a řekli,že to nic není.Ztratilo se mu to samo.....
Pokud to malýmu nějak nepřekáží a nemá problém s čůráním a nebolího to,není plačtivej,tak bych to nechala a v pondělí si zavolala svýmu doktorovi.Pokud se ti to nelíbí,tak si zavolej na pohotovost (dětské oddělení v nemocnici - u nás ti poradí po telefonu) a jen se zeptej,jestli máš panikařit nebo ne.....
bezva, diky moc za odpoved. kouknu na to znovu az se probudi, ale mohlo by to asi byt ono. necham to teda zatim byt..
Jsem na první pokus přečetla čtrnáctiletého a kulím tu oči
![]()
Pardon, s miminkem chlapečkem neporadím, jen mi to nedalo (snad se nebudeš zlobit
![]()
S