Matky synů poraďte, miminko má naběhlý penis.

34
13.2.10 16:01

matky synu poradte - nabehly penis

mam ctrnactidenniho syna a dneska se mu udelal na konci penisu nabehly nazloutly puchyr. mam to nejak resit? predkozku mu nepretahuju, vsude rikaji do roka to nedelat. diky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43037
13.2.10 16:03

nedovedu si predstavit, jako hnisavy? normalne bych napsala vyfot to - jenze penis zverejnovat .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.2.10 16:08

spis to vypada jako vodovy puchyrek, lehce nazloutly. malej si nijak nestezuje, cura normalne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
13.2.10 16:11

a velikost? zarudnuti okolo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
13.2.10 16:35

Ahoj,
můj Honzík měl něco podobnýho,teda asi.Objevilo se mu to asi druhý den po porodu,takže jsem s tím běžela za setřičkama a doktorkou a ta mi řekla, že je to nahromaděný mlázek a že mám hlídat čůrání.Při odchodu z porodnice mu to ještě zkontrolovali a pomačkali a řekli,že to nic není.Ztratilo se mu to samo.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
13.2.10 16:39

Pokud to malýmu nějak nepřekáží a nemá problém s čůráním a nebolího to,není plačtivej,tak bych to nechala a v pondělí si zavolala svýmu doktorovi.Pokud se ti to nelíbí,tak si zavolej na pohotovost (dětské oddělení v nemocnici - u nás ti poradí po telefonu) a jen se zeptej,jestli máš panikařit nebo ne.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.2.10 17:10

bezva, diky moc za odpoved. kouknu na to znovu az se probudi, ale mohlo by to asi byt ono. necham to teda zatim byt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
13.2.10 22:24

Jsem na první pokus přečetla čtrnáctiletého a kulím tu oči :) :pankac: :pankac: :pankac:

Pardon, s miminkem chlapečkem neporadím, jen mi to nedalo (snad se nebudeš zlobit :)) :)

S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+