Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@martina.se tak dej pak vědět, my dneska jelina vypalování a dr. Tam nebyla, tak začnu taky mazat kolodiem, kluk má na kloubů a 2 pidi na prstikach
@VendulaB. píše:
Ahoj,
musím se pochlubit. Naše trápení s bradavicemi skončilo. Díky moc za všechny info, co jste mi poslaly.
Nakonec to dopadlo tak, že jsme byli cca 6× na dusíku, s malým efektem. Náš syn už se držel futer u ordinace jak viděl mudr s termoskou. V zoufalství mi v lékárně poradili homeopatika Antimonium crudum, modré balení. Každý den jsem dávala 5 kuliček. A do týdne byly bradavice fuč. Všechny. Na kožním na to koukali jak blázni.
Osobně si myslím, že nám pomohlo obojí dohromady - dusík a homeo. Navíc ve stejné době se podařilo stabilizovat astma u Vítka, tak imunitní systém zapracoval pořádně. Potvrdila mi to i mudr na imunologii, že to mohlo souviset.
Ještě jednou díky za rady, V.
Zdravim ![]()
Vim, ze je to stara diskuze, ale snad se mi nekdo ozve. Jakym zpusobem se ty homeopatika malemu diteti davaji? Vsude pisou neco jineho. Boiron mi odepsal po peti kulickach rozpustit ve vode a vypit. A sestricka znama, ze jen dve kulicky v jedne dcl a davat jen dve lzicky, vic ne.
Dekuji moc predem za rady ![]()