Bradavice - odstranění

1209
21.6.10 14:01

Bradavice - odstranění

Ahoj všichni, těsně nad obočím mám bradavici. Dokud to byla jen malá tečka, tak mi nevadila, ale v poslední době se zvětšuje :roll: Co s ní? Nejradši bych si ji nechala odstranit, ale po tom, co jsem četla na netu, mám trochu strach - že se vrátí, že se objeví i jinde po těle, že budu mít velkou tmavou jizvu …

Jinak s bradavicemi problém nemám.

Podělte se, prosím, o zkušenosti. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
21.6.10 14:10

Ja ma po zakroku, odstranovala mi kozni 3 bradavice na ploske nohy.

Pichla primo do bradavice umrtveni a pak vyskrablalzickou.

Uz to mam zhojene- zadne tmave skvrny, kuze stejna jako zdrava.

Akorat ten zakrok bolel jako svine- to pichani do chodidla- jsem videla hvezdicky :lol: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
21.6.10 14:36

ahoj, také jsem byla na výškrabu, jednak to děsně bolelo a za půl roku jsem měla ty potvory zpět. Došla bych si být tebou k doktorovi, ať ti na to napíše takovou vodičku, natírá se to štětcem ( vypadá to jako lak na nehty ) přímo na bradavici a druhý den se tou sloupne i s vrtvou kůže a bradavice, to jediné mi pomohlo, ale bohužel nevím, jak se to jmenuje :zed:
Jo, nemám ani po jedné nijaké tmavé fleky ani jizvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
21.6.10 14:37

Já jsem měla bravici na bradě.Doktorka mi ji odstranila nějakou elektrikou ,pálilo to jako čert.Už je to asi rok a nikde žádná jizva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
21.6.10 14:40

Měla jsem před několika lety tento problém na chodidle a zkusila jsem kde co, protože jsem se bála nechat je odstranit. Nic nepomohlo a dokonce se mi jich udělalo víc (jedna návštěva plavečáku, už bych tam víckrát nešla!!!). Nakonec jsem vyčetla z časopisu moudrou radu. Na noc jsem si je přelákla bezbarvým lakem na nehty a oni se mrchy „udusily“ Asi za 14 dní mi zbyla na chodidlech jen hladká kůže, uplně se ztratily a nikdy se nevrátily :dance: Jen nevím zda je dobré toto použít v blízkosti oka, aby sis neublížila… Jinak jsem byla fakt šťastná že jsem se jich zbavila a přeji ti totéž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
21.6.10 14:48

Ahoj a nepřemýšlela jsi nad vysněžením dusíkem? Já osobně bych zašla na kožní, tak ti navrhnou nejlepší léčbu.

Jinak sousedka je kožařka a zrovna jsme se tuhle bavily o chirurgickém, odstranění bradavic. Říkala, že je to ta poslední možnost, ona to ráda nedělá, protože se to může zajizvit a pak bolet. Což je nejhorší na noze. Duofilm nedoporučuje, nezná nikoho, komu by pomohl, je ještě jeden přípravek(nevím název) a ten je lepší.

Já na bradavice trpěla jako malá, teď už problém nemám. A na stejné místo se mi nikdy nevrátila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
21.6.10 14:53

TAk abych upresnila.

Patlala jsem to verumalem- to je na bradavice- bo jsem to mela hluboke a velke a kdyby mi to vyskrabla- tak mam v noze krater.
Verumalem jsem to natirala 6 tydnu, zmensilo se to cca o polovinu, ale ne a ne zhojit- takze mi to odstranila. Zadne zajizveni nemam. a doufam, ze se mrcha uz nevrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
21.6.10 16:40

Tak mne pomohl prave Duofilm :lol: .Zbavila jsem se jedne potvory na koleni,svemu synovi jsem tim odstranila dve kuri oka na pate,docela hluboke a ted prave vcera jsme s tim odstranili u neho bradavicku na koleni.Mazani asi tak 4-5dnu.Po nicem nezbylo ani stopy,teda to vcerejsi odstraneni je samozrejme jeste znat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
21.6.10 16:41

mám dvě urputný bradavice na ukazováčku - jedna na prvním článku z boku (pidi midi, ale je tam) a druhá vypadá jen jako bílá jizva u špičce prstu, nevystupuje, jen když na ní zatlačím, tak to bolí, jako by měla v sobě špendlík.

obojí jsem měla vypalované už dvakrát i vyškrabované a je to rok, kdy se mi oběvily obě zas, už je neřeším. Mimochodem ta z boku ukazováčku se ukáže vždy na hranici předchozího vypalovaného místa, jizvičky jsou skoro neviditelné (já je vidím tak ostatní to nepoznají. Čas od času naleptám vodičkou na bradavice (není třeba předpis, dá se to koupit v lékárně) a když změkne, tak jí ustřihnu - pak sice teče krev, ale udělá se stroupek a než zas vyleze nad povrch nějaký ten měsíc jí to trvá :mrgreen:

Bohužel na úplný odstranění mi ta vodička nepomohla - kdysi jsem to s ní potírala asi měsíc v kuse a jen se na tom trochu sloupala kůže té bradavice a udělal se stroupek, který se po vyloupnutí vesele změnil zpět na bradavici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
21.6.10 18:47

Ka-tko, jo tak se to jmenuje, ten zabírá. :lol: .

Syn si to dělal tím Duofilmem hoodně dlouho a nakonec mu to vyškrábli, měl to velké. Kdyby to bylo na mě, tak to řeším hned a ne až po půl roce… Tam se bojím, že se to zajizví, měl to na palce u nohy zespodu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.6.10 23:36

Duofilm mi taky pomohl, ale až na podruhé. Nejdřív jsem si ho patlala od léta do zimy a po novém roce opět a zmizela jak hlavní i dvě vedlejší. Synovi však pořád nezabírá a na vypalování nebo chirurgii se s ním bojím. Tak pořád natírám a doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.11.10 14:12

Mně nepomohlo na urputnou bradavici ani vypalování dusíkem, ani leptání Duofilmem. Nakonec se mi to podařilo zlikvidovat přírodními zdroji - potíráním šťávou z vlaštovičníku. Ale pracovala jsem na tom celé léto. Ale na to je teď bohužel špatná doba, to bys musela vydržet do jara… nebo zkusit koupit tinkturu z vlašt., dá se sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.11.10 20:12

Syn před několika lety používal na fotbale brankářské rukavice, a i když nebyly zrovna levné, objevila se mu z nich na dlani bradavice. Byli jsme na kožním na vypalování dusíkem několikrát, vždycky se objevila zase. Rukavice letěly do popelnice. Pomohl mu DUOFILM. Párkrát se bradavice potřela a byla pryč. Je to už nějaký ten rok a má klid, po bradavici ani památky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
9.4.11 21:35

Chtěla bych se zeptat jestli někdo neznáte nějakou babskou radu, která se může i v těhotenství na bradavice? Mám bradavici na ukazováčku - taková malá a vytrvalá. Už rok chodím na vypalování (každé 2-3 týdny) na kožní dusíkem a už toho mám dost. Dvakrát naposledy mě tak bolel prst a tohle je výsledek co se mi z toho udělalo :nevim: . Bradavice už je malinká, ale už si to nechci nechat vypálit… ale mám strach, že se zase zhorší a rozšíří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aninkas
9.4.11 21:42

Patrik -7.rokov- mal strašne veľa bradavíc po rukách,okolo nechtov ,dokonca sa mu začali robiť aj okolo nosa…bojovali sme s tým takmer od 1,5 roka a bezúspešne…až teraz mu všetky komplet zmizli a to po užívaní kapsúl : Hliva ustricová ..vyskúšaj,jemu začali miznúť cca po dvoch týždňoch a do mesiaca bolo po nich.. teda to najstaršie najväčšie čo mal na malíčku sa mu krásne stratilo asi úplne po dvoch mesiacoch :-) či to ale môžu tehotné,to neviem..... :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex