Bradavice okolo nehtů
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ja to mela jaka mala, vsechny prsty na rukou kolem nehtu plne bradavic. Babicka mi to potirala vlastovicnikem a dalsi takove pokusy, ktere x let nikam nevedly. Pak me mamka dotahla k jine kozni lekarce (ta puvodni taky mastickovala), ta se zeptala, ktera bradavice byla prvni, tu vypalila, plus jeste asi 3 namatkou a vsechny zbyle zmizely. Vim, ze rikala, ze kdyz se znici ta “materska”, ostatni zmizi a u me to trefila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jich měla jako malá taky plné prsty a ruce, k tomu jednu fakt obří pod kolenem. Párkrát na kožním vypalovala, pak jsme dostala takové to leptání a nic nepomohlo. Nakonec jsme se zmínili o té velké, tu 3× vypálila a zmizely úplně všechny ostatní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jako malá jsem měla na chodidlech kuří oka. Chodila jsem na kožní to vypalovat a mazala jsem to něčím co vypadalo jako průhledný lak na nehty. K tomu jsem trpěla ekzémy na očních víčkách, to jsem taky mazala, ale jinou mastičkou. Chodila jsem na plavání 3× týdně. Když jsem přestala zmizeli i tyhle problemy. A myslím, že na tom o té mateřské bradavici něco bude, protoze úplně stéjně to bylo s kuřími oky, jakmile zmizelo to první největší, tak bylo po nich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mela jsem na rukou ty povrchove bradavice a vis co mi pomohlo? Namocit platek
cibule do octa a prilozit na bradavici a zavazat obvazem. Kazdy den ale alespon
tyden a zmizeli. Na nohach vnitrni bradavice a polevala jsem moci. Tete to
pomohlo, me a kamaradce. Doporucuju a uvidis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nepochopení okolí mých pocitu po revizi
- Dětský pediatr v Poličce a okolí
- Maminky okolí Milovice, Lysá nad Labem
- Příliš náročná na své okolí
- Hledám kamarádku okolí Malešic
- Lidé v mém okolí se normálně vídají, ale já jsem za blázna
- Dům na klíč - Ostrava a okolí
- Maminka na procházky Stehelčeves/Dřetovice/Brandýsek a okolí
Zdravím, má prosím někdo zkušenost s léčbou bradavic kolem nehtu nebo pod nehty? Zkoušela jsem několik přípravků a po pravdě v této lokalizaci je to velmi bolestivé. Jezdím na dermatologii na cévní laser a používám Endwarts pen, ale zatím bez výsledků. Prstíky mám kvůli dětem zavázané od doby co to léčím už 4 měsíce a začínám se bát, zda se toho někdy zbavím. Je to hodně limitující. Jsem již objednaná na imunologii. Užívám Hlívu ústřičnou a vitamíny už třetí měsíc a nic. Zkoušela jsem měsíc potírat Tea tree, Verrumal i Kolodium. Po česneku v octu jsem měla akorát bolavé prsty.
Nevidím světlo na konci tunelu a nevím na koho se obrátit. Byla jsem už u dvou dermatologů a vždy mi dali jen vodičku a bojujte.
Omlouvám se za anonymitu, ale je to pro mě citlivé téma.
Budu ráda, za jakoukoliv radu.