Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Maminečky, mám dotaz…
na začátku těhu se mi u nosu udělala malá asi bradavice. Je v barvě kůže, někdy mírně zarudlá, občas trochu svědí. Nejdřív jsem myslela, že je to vřídek a všemožně jsem ho mačkala a,,rýpala,, no nezmizlo to. Myslíte, že můžu jít na odstranění ještě teď v těhotenství? Potom na to asi nebude čas, tak bych to ráda měla z krku. Nijak mě to neomezuje, je to kosmetická vada…ale už mi to vadí, lidi si toho všimnou a hlavně necítím se prostě dobře, když to tam vidím každý den…(prostě jak mega jebák z boku nosu)…děkujiii za odpovědi. ![]()
@barus62 Mně se udělala v těhotenství bradavička na prstu u ruky. Strašně dlouho jsem se s tím bála cokoliv dělat. Na netu všude psaly holky, že byly normálně na vypalování, ale i tak jsem se prostě bála. Ptala jsem se teda potom na gyndě svého doktora a ten říkal, ať na vypalování klidně jdu, zvlášť, když je to „jen“ na prstě. Byla jsem tam na přelomu 5 a 6 měsíce a stačilo jedno vypálení a byl klid.
Já měla v těhotenství bradavicky po celém krku a dvě i na dvorci
. Byla jsem z toho fakt nešťastná a bylo mi z toho zle. Na tom dvorci mi sami vypadly ještě v porodnici ty na krku do cca 4 měsíců po porodu.
Mně se udělala v těhotenství bradavice na noze (byla jsem na rizikovém, ležela jsem, tak nevím kde jsem k tomu přišla), po porodu do pár týdnů sama zmizela. Asi hormony ![]()
Jojo hormony, mne to vysvetloval chirurg, ze v obdobi tehotenstvi roste vic znaminek a podobnych zalezitosti, kdyz jsem tam byla po tehotenstvi prave na jejich odstraneni.
Příspěvek upraven 11.01.18 v 20:58
Děkuji,
objednám se na odstranění =) Jsem prvorodička a na vše se radši zeptám 4× ![]()