Premenstruační syndrom a zimnice

4.6.16 10:12

premenstruační syndrom a zimnice

Zdravím a mám dotaz. Mám šílený asi premenstruační syndrom se zimnicí a teplotou, která ¨zmizí jak přejde zimnice. Tak nevím viróza či pms. a pms mám s bolestí břicha, s nateklýma prsama a žravostí:-) Jak jste na tom Vy? a co na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2128
4.6.16 10:53

Trpím na PMS a tak 2× do roka mám přesně co popisuješ. Od ovulace až po MS tento stav. Otřes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.16 13:45

Díky, že nejsem sama. A jak s tím bojuješ? a chodíš při tom do práce? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
4.6.16 14:11

Já jsem na RD a PMS mám až od porodu.Ale funguju normálně. Ono je to u mě nejhorší od podvečera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.16 17:30

Já jsem taky ještě na RD ale práce se blíží:-). A přesně funguju přes den a podvečer paralen a zimnice. Tak nevím jestli to mám nějak řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.25 20:09

Ahoj, míváte taky někdo PMS jak „chřipku“? Už se mi to zopakovalo po několikáté. Co vám nejvíc pomohlo na PMS celkově? Od porodu je to katastrofa.

• Citovat
  • Upravit
36
31.7.25 22:52
@Anonymní píše: Více

Ahoj, já to mám skoro každý PMS a hlavně musím dávat pozor, protože často i prochladnu :think: je mi vždy šíleně k tomu žaludek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.25 06:35

@Sisi1988 To je děsný. Dá se s tím něco dělat? Kdybych chodila do práce, tak to je na neschopenku :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
394
1.8.25 07:45

Taky je mi vždycky tak týden před zle - zimnice, pocit na zvracení, bolest všech kloubů, nespavost, nafoukle břicho… Když si představím, že chlapi nic takového nemají, připadá mi svět nespravedlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.25 08:16

@Tlačenka-fuj No právě týden před plus dny krvácení potom, je docela hodně dnů, kdy se dá fungovat dost omezeně. Mám to po porodu tak a zatím jsem dost zoufalá!! Snad se to zlepší, ale představa muset do práce je k pláči!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex