Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím a mám dotaz. Mám šílený asi premenstruační syndrom se zimnicí a teplotou, která ¨zmizí jak přejde zimnice. Tak nevím viróza či pms. a pms mám s bolestí břicha, s nateklýma prsama a žravostí:-) Jak jste na tom Vy? a co na to?
Trpím na PMS a tak 2× do roka mám přesně co popisuješ. Od ovulace až po MS tento stav. Otřes.
Díky, že nejsem sama. A jak s tím bojuješ? a chodíš při tom do práce? díky
Já jsem na RD a PMS mám až od porodu.Ale funguju normálně. Ono je to u mě nejhorší od podvečera…
Já jsem taky ještě na RD ale práce se blíží:-). A přesně funguju přes den a podvečer paralen a zimnice. Tak nevím jestli to mám nějak řešit.
Ahoj, míváte taky někdo PMS jak „chřipku“? Už se mi to zopakovalo po několikáté. Co vám nejvíc pomohlo na PMS celkově? Od porodu je to katastrofa.
@Anonymní píše: Více
Ahoj, já to mám skoro každý PMS a hlavně musím dávat pozor, protože často i prochladnu
je mi vždy šíleně k tomu žaludek…
@Sisi1988 To je děsný. Dá se s tím něco dělat? Kdybych chodila do práce, tak to je na neschopenku ![]()
Taky je mi vždycky tak týden před zle - zimnice, pocit na zvracení, bolest všech kloubů, nespavost, nafoukle břicho… Když si představím, že chlapi nic takového nemají, připadá mi svět nespravedlivý.
@Tlačenka-fuj No právě týden před plus dny krvácení potom, je docela hodně dnů, kdy se dá fungovat dost omezeně. Mám to po porodu tak a zatím jsem dost zoufalá!! Snad se to zlepší, ale představa muset do práce je k pláči!