Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, co na bradavičku u malého 2,5 letého dítěte?
Díky za rady.
Mazat OK Gelem, je opravdu skvělý. Má všestranné použití, takže ho využijete doma i na jiné problémy(odřeniny, mykozy, štípance, popáleniny…)
@Jasou píše:
Mazat OK Gelem, je opravdu skvělý. Má všestranné použití, takže ho využijete doma i na jiné problémy(odřeniny, mykozy, štípance, popáleniny…)
Díky, koupíme a vyzkoušíme. Ten se bude doma hodit určitě jak píšeš.
Já četla něco o propíchávání jehlou s Betadinem, ale raději vyzkouším něco na potírání.
Docela si chválí i Antimonium Crudum, homeopatika, ale nevím od kolika let se mohou užívat.
Betadinu klidne zkus, doporucuje se i na molusca.
Osobne jsem sobe a manzelovi bradavici odstranila potiranim vlastovicnikem.
U nás má 3 letá dcera bradavici na patě. Budu ji „hubit“ propolisem. Dám jí na náplast kousek slisovaného propolisu přes noc. A uvidím. Já jsem si takto odstranila bradavici na ruce.
@elen-ka píše:
U nás má 3 letá dcera bradavici na patě. Budu ji „hubit“ propolisem. Dám jí na náplast kousek slisovaného propolisu přes noc. A uvidím. Já jsem si takto odstranila bradavici na ruce.
To jsem také četla, ale u nás by náplast na prstu u ruky nevydrřela dlouho.
@bimbama píše:
@RadkaOR Nám pomohl Kolodium forte.
koukala jsem na něj a je v něm právě výtažek z toho vlaštovičníku, tak na ten se zeptám také.
@RadkaOR píše:
koukala jsem na něj a je v něm právě výtažek z toho vlaštovičníku, tak na ten se zeptám také.
Použila jsem to na malou bradavičku. Natíralo se to a tím se na ní vytvořila taková vrstva a asi za deset dní se to slouplo i s bradavicí. A nebolelo to.
No jo když oni ty nejdrsnější asi nejvíc zabírají, tak to já teď nebudu vědět co dřív, ale aspoň mám zálohy když něco nezabere.
@BellinkaX píše:
Betadinu klidne zkus, doporucuje se i na molusca.
Osobne jsem sobe a manzelovi bradavici odstranila potiranim vlastovicnikem.
My taky nedáme dopustit na vlaštovičník, mě vyléčil bradavici taky, a teď má naše holčina bradavice na noze, tak teď chodíme, když jdeme na procházku, i na kytky. Ale u takhle malýho radši vlaštovičník nee, je jedovatý. Aby to nelízal.
@Takyjedna píše:
My taky nedáme dopustit na vlaštovičník, mě vyléčil bradavici taky, a teď má naše holčina bradavice na noze, tak teď chodíme, když jdeme na procházku, i na kytky. Ale u takhle malýho radši vlaštovičník nee, je jedovatý. Aby to nelízal.
To by ta naše určitě taky lízala, dnes jsem koupila to Kolodium a uvidíme, v lékárně to také chválila, je v tom hlavně ten vlaštovičník.