Bradavky - barva

Anonymní
12.1.11 15:00

Bradavky

Chtěla bych se zeptat, jak vypadají bradavky v těhotenství? K čemu by se dala přirovnat ta všude popisovaná „tmavá barva“?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
12.1.11 15:05

proste jsou tmavsi, nez byvaly… nezcernaji ani nic podobneho, proste se na ne jednoho dne kouknes a reknes „Jsou nejake tmavsi“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.1.11 15:07

Ahoj, no, nevim jak to maji ostatni holky, ale me se prsa trochu zvetsila hned zacatkem tehotenstvi - ted jsou porad stejna (rodim za mesic). Bradavky jsou vetsi a trosku tmavsi nez „normalne“. Kolem dokola jsou „olemovane“ tmavsi hnedou (jako bych je obkreslila pastelkou :lol: ). Cetla jsem, že je to proto, aby mimco pri kojeni bradavku lepe naslo. Po narozeni vidi jen cca 20 cm akdyz ta bradavka je takova vyrazna, tak je to lepsi… otazkou je, jake ty bradavky budou, az se prsa naleji mlekem… kamoska je mela primo obrovske… Snad jsem Ti trochu pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.11 15:21

záleží také na tom jaká prsa a bradavky máš, jaký jsi typ pleti, já měla podprsenku 80B a světlá pleť, takže prsa se mi nezvětšily a světlé dvorce i bradavky zůstaly nadále světlé, takže prsa mě neukázaly nic :lol:

• Citovat
  • Upravit
21932
12.1.11 15:29
Etcetera78 píše:
proste jsou tmavsi, nez byvaly… nezcernaji ani nic podobneho, proste se na ne jednoho dne kouknes a reknes „Jsou nejake tmavsi“ :roll:
:palec: :palec: :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14115
12.1.11 15:36

Mně se bradavky nezměnily ani trochu, pořád stejně prťavé, pořád stejná barva. Jako pako jsem čekala na změnu a nic.

Nemusí se změnit tedy vůbec a nebo můžou být tmavě hnědé a nebo taky široká barevná škála hnědé mezi nic a tmavě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
12.1.11 15:56

Mě se bradavky změnily hodně,ještě než jsem zjistila, že jsem těhotná,začaly mě bolet a jakoby svědit.Dvorce se zatím nezvětšily,ztmavly trochu dohněda,ale ne moc.To bylo až okolo 15tt.
Jo jinak mi pořád stojí a jsou citlivé,jakýkoliv dotek mi je hodně nepříjemný…a prsa se mi zvětšily hned na začátku těhu ze dvojek na necelý čtyřky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
12.1.11 20:24

Já jsem 16tt a bradavky tmavší a hlavně dost citlivější a i prsa větší asi tak o číslo :-)sem zvědavá jak budem pokračovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.1.11 07:30

Zvětšila se mi prsa,bradavky mám pořád stejný,žádná změna.No…možná jsou takové měkčí:) Jsem 19+5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
2.7.12 22:58
@Daniella82 píše:
Mě se bradavky změnily hodně, ještě než jsem zjistila, že jsem těhotná, začaly mě bolet a jakoby svědit. Dvorce se zatím nezvětšily, ztmavly trochu dohněda, ale ne moc. To bylo až okolo 15tt.
Jo jinak mi pořád stojí a jsou citlivé, jakýkoliv dotek mi je hodně nepříjemný…a prsa se mi zvětšily hned na začátku těhu ze dvojek na necelý čtyřky.

Mám to úplně stejně. Na začátku těhotenství mě byl dotek hodně nepříjemný a někdy mě dost svědily. Tvar prsou stejný a dvorce o tón tmavší. Teď mám měsíc a půl před porodem a občas mi vytéká z bradavky kapka průhledné kapaliny bez zápachu. To už je mlezivo? Je to normální takto brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
3.7.12 07:27
@LadyAnnBH píše:
Mám to úplně stejně. Na začátku těhotenství mě byl dotek hodně nepříjemný a někdy mě dost svědily. Tvar prsou stejný a dvorce o tón tmavší. Teď mám měsíc a půl před porodem a občas mi vytéká z bradavky kapka průhledné kapaliny bez zápachu. To už je mlezivo? Je to normální takto brzo?

me uz vyteka asi od 25tt, takze si myslim, ze je to u kazde jine…u kamosky az par tydnu pred porodem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.5.15 21:35

Otazka

@Eemii :oops:
Ahojte.. mam mensi prozbu… pred minuli mesic me zacali bolest prsa boleli me skoro mesic myslela jsem ze jen do menatruace ale i po menatruaci me stale bolelli pak jse to uklidnilo ale pak jsem si vsimla ze me zacali tmavnout bradavky a mam je do ted obcas me po boliva 5.6h me taha na spani jost me moc netaha jak spani i kdyz spim dlouho.. msjsem mela obvykle ji mam 7 dni no minuli mesic jsem ji mela asi jen 6 dni prvni dva dny byla cervena zbytek byla tmava.. vubec jsem nespinila muze mi nekdo poradit jestli jsem tehotna prosim vas o miminko se nesnazime. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.1.19 04:46

Ahoj chtěla jsem se zeptat bolí mě prsa mám je citlivá na dotek s mám pocit ze trochu o ztmavla poslední MS byla lis-pro 17.11 do 2.12.2018 byla jsem u dr a ta mi řekla ze nejsem tehu píchla mi vyvolávací injekci ale nic nepřišlo tak se chci zeptat jestli to muže být příčina tehu s přítelem se snažíme o miminko přes půl ruku děkuji za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí