Brafiterka ve spodním prádle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.7.15 17:34

Brafiterka ve spodním prádle

Ahoj holky, chtěla jsem se poradit, mám dělat brafiterku v prodejně spodního prádla, což obnáší, vyznat se perfektně ve všech značka co danná prodejna nabízí, znát jejich velikostní škálu a že těch firem je a pak vědět a umět poradit, vysvětlit zákaznici jak si vybírat spodní prádlo potažmo jí pomáháte z oblékáním je tam ohromná zodpovědnost protože když poradite špatně objednáte špatně a prádlo pak nesedí je to vinna brafiterky k tomu hmotná zodpovědnost práce 1O hodin týdně včetně svátku a víkendu krátký dlouhý týden. Zajímal by mě plat je mi nabízené 65 kč hrubého což mi příjde žalostně málo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6865
18.7.15 17:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se poradit, mám dělat brafiterku v prodejně spodního prádla, což obnáší, vyznat se perfektně ve všech značka co danná prodejna nabízí, znát jejich velikostní škálu a že těch firem je a pak vědět a umět poradit, vysvětlit zákaznici jak si vybírat spodní prádlo potažmo jí pomáháte z oblékáním je tam ohromná zodpovědnost protože když poradite špatně objednáte špatně a prádlo pak nesedí je to vinna brafiterky k tomu hmotná zodpovědnost práce 1O hodin týdně včetně svátku a víkendu krátký dlouhý týden. Zajímal by mě plat je mi nabízené 65 kč hrubého což mi příjde žalostně málo.

Za takovou mzdu bych jim nešla ani držet dveře… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.7.15 18:35

10 hodin týdně? To se asi předpokládá, že to budeš mít jako vedlejší práci k nějaké hlavní, proto tak nízký plat? Každopádně tolik věcí za 65 HRUBÉHO, to bych nevstala. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.15 18:46

No nejhorší je že ani odměny žádné nebo spíš trochu výsměch odměna vázaná výškou tržby podotýkám že to je spíše rekordní tržba která za pul roku byla jen jednou takže se z odměnou počítat nemůže vubec samozřejmě před vánoci se ta častka zvedne zase o příčku víš aby se na ní došáhlo co možná nejméně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.15 18:47
@Litta píše:
10 hodin týdně? To se asi předpokládá, že to budeš mít jako vedlejší práci k nějaké hlavní, proto tak nízký plat? Každopádně tolik věcí za 65 HRUBÉHO, to bych nevstala. :oops:
Ne 10 hodin za jednu směnu dělá se krátký dlouhý týden.
  • Citovat
  • Upravit
14637
18.7.15 18:54

A jsi v nouzi, nebo jak jsi na tom? Jestli si můžeš dovolit tohle nevzít, tak raději hledej něco lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.15 18:58

V nouzi asi ano máme děti jsem po mateřské a s pracáku ta almužna 3000 na 2 měsíce pak ani to ne na pracáku mi řekli že kdybych se nevdávala měla bych se dobře!!!

• Citovat
  • Upravit
11565
18.7.15 19:16

Hele zakladatelko, já bych řešila, jaký je tam provoz. Pokud přijde jedna paní za hodinu, tak to jde; pokud je tam cvrkot, tak bych jasně řekla, že tu ODPOVĚDNOST za dobrou koupi nenesu.

Jinak peníze jsou to hodně malé (zvlášť jestli je to v nějakém „bohatším“ regionu), ale podle mě je vždycky lepší mít práci - pokud ty směny dáš s dětma organizačně (kdyby sis musela platit někoho, kdo je vyzvedne se školky, tak to fakt nejde). A může se něco objevit jiného, nikdy nevíš, kdy třeba zákaznice prohodí, že někoho hledá, a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
18.7.15 19:24
@Anonymní píše:
V nouzi asi ano máme děti jsem po mateřské a s pracáku ta almužna 3000 na 2 měsíce pak ani to ne na pracáku mi řekli že kdybych se nevdávala měla bych se dobře!!!

By me zajimalo cim by sis jako svobodna pomohla :nevim: jinak penize to jsou fakt male :( ja davam studentce na SŠ 130/h za hlidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
18.7.15 20:22

Pracuji za podobných šílených podmínek. Jediné co je na tom dobrého je, že to mám blízko do práce a celkem dobré směny -některý den volno. A že mě ta práce baví.
Co všechno musíš a kolik za to dostaneš je strašné. Jakmile bude něco jiného, co bych mohla vzít, tak odcházím- bohužel dlouhou dobu stále není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.15 21:36

No právě já se těd zaučuju brigádně to mám 50 kč a ze všech stran slyším že je to i za brigádu hodně málo je to čistého 50 jenže si říkám jestli má smysl vubec nastoupit na HPP protože pak budu mít 3 měsíční výpovědní lhutu tudiž těžko přejdu do jiného zaměstnání

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.15 21:41
@Šarlota4 píše:
By me zajimalo cim by sis jako svobodna pomohla :nevim: jinak penize to jsou fakt male :( ja davam studentce na SŠ 130/h za hlidani.
čím no to je jednoduché dle mích kamarádek co mají dvě a více dětí a nejsou provdané tak dohromady berou se všemi příspěvky cca 15 tisíc i více to se vyplatí a ještě jim na pracáku řeknou že se jim do práce nevyplatí jít což při těch platek nevyplatí
  • Citovat
  • Upravit
17013
18.7.15 22:05
@Anonymní píše: čím no to je jednoduché dle mích kamarádek co mají dvě a více dětí a nejsou provdané tak dohromady berou se všemi příspěvky cca 15 tisíc i více to se vyplatí a ještě jim na pracáku řeknou že se jim do práce nevyplatí jít což při těch platek nevyplatí
:roll: to je zase slátanina, proboha… No a vzhledem k tvému vyjadřování by jsi asi měla být ráda, že jsi našla práci :mrgreen: To nemyslím ve zlém. ale tyhle kydy ohledně těch dávek… a kec, že by ti na pracáku řekli, že jsi se neměla vdávat :roll: :roll: předpokládám, že tam byl i nějaký muž :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
18.7.15 22:07
@Anonymní píše: čím no to je jednoduché dle mích kamarádek co mají dvě a více dětí a nejsou provdané tak dohromady berou se všemi příspěvky cca 15 tisíc i více to se vyplatí a ještě jim na pracáku řeknou že se jim do práce nevyplatí jít což při těch platek nevyplatí

Tak jestli pobiraji takove castky tak jsou bud samozivitelky a nebo sve partnery zapiraji. Jinak se pocitaji prijmy i otce ditete. Ja provdana nejsem mam jen rodicak a vim na 100% na nic nedosahla vzhledem k prijmu pritele se kterym samozrejme ziju. Pokud ony zapiraji partnery a prijde se na to budou mit problemy a penize vracet. Takze neni o co stat si myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
18.7.15 22:25
@Šarlota4 píše:
Tak jestli pobiraji takove castky tak jsou bud samozivitelky a nebo sve partnery zapiraji. Jinak se pocitaji prijmy i otce ditete. Ja provdana nejsem mam jen rodicak a vim na 100% na nic nedosahla vzhledem k prijmu pritele se kterym samozrejme ziju. Pokud ony zapiraji partnery a prijde se na to budou mit problemy a penize vracet. Takze neni o co stat si myslim.

ano přesně tak otce zapírají všechny co znám nemívají ani stejné trvalé bydliště tatínkové jsou hlášení na radnicích páč tam neplatí ani odpady sorry čeština nikdy nebylo moje hoby pravda je že se jií ani živit nehodlám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat