Brafiterka ve spodním prádle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
18.7.15 22:29
@nemolka píše:
ano přesně tak otce zapírají všechny co znám nemívají ani stejné trvalé bydliště tatínkové jsou hlášení na radnicích páč tam neplatí ani odpady sorry čeština nikdy nebylo moje hoby pravda je že se jií ani živit nehodlám :mavam:

V jaké společnosti se to proboha pohybuješ? Jsi z nějaké romské osady? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
18.7.15 22:35
@Litta píše:
V jaké společnosti se to proboha pohybuješ? Jsi z nějaké romské osady? 8o

nene nic takového normální české domácnosti kde není nikdo barevný ale pěkně bílí dokonce jedna z nich už má děti ve věku 13 let a prý má moc malé děti na to aby chodila do práce ale to jsme odbočili řeším tu práci a kolik za ní. Mimochodem jedna z nich má i BC titul 3 děti ale oficialně nezadaná přítel má trvalé bydliště u maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
18.7.15 22:38
@Litta píše:
V jaké společnosti se to proboha pohybuješ? Jsi z nějaké romské osady? 8o

Tak ja znam takovych taky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.7.15 22:41

@nemolka @Šarlota4 Je to hrozné. :| Kdo neokrádá stát, okrádá rodinu, že… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
18.7.15 22:43

Zaujal me nazev povolani… chvili mi trvalo, nez sem prisla na to, ze to je proste prodavacka ve spodnim pradle. Uprimne receno, kolik by podle vas jako mela brat prodavacka? Mne ten plat zas tak neadekvatni neprijde. Ta „ohromna“ zodpovednost mi prisla potom ponekud k smichu. Ano, ma hmotnou zodpovednost… ale to ostatni snad neda tolik prace se naucit…

MMCH - uklizeckam se ted rika jak? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
18.7.15 22:44
@Litta píše:
@nemolka @Šarlota4 Je to hrozné. :| Kdo neokrádá stát, okrádá rodinu, že… :?

Asi myslim, ze se to hodne deje v rodinach kde je zena na rd a muz vydelava do 20.000. Nebo to je aspon muj pocit. Dorovnavaji si tim ten nizsi prijem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.7.15 22:47

@mroe Manažerka úklidu nebo manažerka čistoty podlahových krytin (cleaning manager). A to není vtip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
18.7.15 22:47
@mroe píše:
Zaujal me nazev povolani… chvili mi trvalo, nez sem prisla na to, ze to je proste prodavacka ve spodnim pradle. Uprimne receno, kolik by podle vas jako mela brat prodavacka? Mne ten plat zas tak neadekvatni neprijde. Ta „ohromna“ zodpovednost mi prisla potom ponekud k smichu. Ano, ma hmotnou zodpovednost… ale to ostatni snad neda tolik prace se naucit…MMCH - uklizeckam se ted rika jak? :zed:

Kosmeticka podlahovych krytin. Hele to, ze je nekdo prodavacka neznamena, ze je to podradna prace. Je to casove narocny, psychicky i fyzicky. A diky tomu se ty ceske prodavacky tvari jak kakabusove - jsou mizerne placeny. Podle me by kazdy kdo vstava do prace mel mit plat vice nez je nejvyssi podpora z UP. Ta je cca 15.000kc cisteho a to prodavacky proste vetsinou nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.7.15 23:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
18.7.15 23:13
@Šarlota4 píše:
Kosmeticka podlahovych krytin. Hele to, ze je nekdo prodavacka neznamena, ze je to podradna prace. Je to casove narocny, psychicky i fyzicky. A diky tomu se ty ceske prodavacky tvari jak kakabusove - jsou mizerne placeny. Podle me by kazdy kdo vstava do prace mel mit plat vice nez je nejvyssi podpora z UP. Ta je cca 15.000kc cisteho a to prodavacky proste vetsinou nemaji.

Ja si nemyslim, ze je to podradna prace… jen ten nazev( jako co to ma byt?) a rec o OHROMNE zodpovednosti…jsem mela pocit, ze to je nejmin vedouci nakupniho centra - sorry manazer. Proste je to prodavacka a pak asi neni zas tak divne, ze ji nabizi tolik, kolik nabizi…realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
18.7.15 23:21

@mroe bohuzel no. Ja si prave myslim, ze ty zensky k tomu mizernymu platu maji zodpovednost jak blazen. Pritom to k pozici a platu neni vubec adekvatni. Co se da delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
18.7.15 23:29
@Litta píše:
Ha, zrovna k tomu článek: Jenže podle ministerských odhadů je z lidí přihlášených na radnicích skutečným bezdomovcem jen každý desátý.

Tohle mi prijde uplne mimo. My jsme se za posledni 2 roky stehovali 4× bud kvuli praci nebo jsme nebyli spokojeni. Predstsva ze litam jak blb na urad me stve. Pritom platim poplatky za napr. odpad v miste trv. pobytu a i v miste kde ziju. Pusobi to na me spis, ze chteji aby meli kontrolu nad nami a vedeli o kazdem pohybu coz se mi nelibi. Poctivy a svedomity lidi to budou mit v poradku, ti co maji exekuce, jsou problemovy atd tak stejne nic hlasit nebudou. Hlavne Prazaci dost meni byty takze to bude zase byrokratickej masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.15 12:38
@mroe píše:
Zaujal me nazev povolani… chvili mi trvalo, nez sem prisla na to, ze to je proste prodavacka ve spodnim pradle. Uprimne receno, kolik by podle vas jako mela brat prodavacka? Mne ten plat zas tak neadekvatni neprijde. Ta „ohromna“ zodpovednost mi prisla potom ponekud k smichu. Ano, ma hmotnou zodpovednost… ale to ostatni snad neda tolik prace se naucit…MMCH - uklizeckam se ted rika jak? :zed:

promin ale nemáš pravdu bud máme podavačky spodního prádla tu velikost prádla zákaznice nezajímá zeptá se na velikost a podá tak to opravdu nejsem brafiting dělají jen 3 prodejny v celé čr rozdíl je tam markatní proto si myslím že by tam ten plat měl být vyšší jelikož jen počkat na to na co si zákaznice ukáže a podat jí to na tom opravdu nic není tady je to o tom že 93 % zákaznic má svou velikost uplně špatně s jednou zákaznicí trávíš i hodinu zkoušením ruzných tipu spodního prádla a věř mi že jsou dny kdy nevíš kde ti hlava stojí a sami zákaznice se ptají jakou částkou je tato služba spoplatněna žádnou je to v rámci služeb zákazníkovy

• Citovat
  • Upravit
35330
19.7.15 20:08
@Anonymní píše:
promin ale nemáš pravdu bud máme podavačky spodního prádla tu velikost prádla zákaznice nezajímá zeptá se na velikost a podá tak to opravdu nejsem brafiting dělají jen 3 prodejny v celé čr rozdíl je tam markatní proto si myslím že by tam ten plat měl být vyšší jelikož jen počkat na to na co si zákaznice ukáže a podat jí to na tom opravdu nic není tady je to o tom že 93 % zákaznic má svou velikost uplně špatně s jednou zákaznicí trávíš i hodinu zkoušením ruzných tipu spodního prádla a věř mi že jsou dny kdy nevíš kde ti hlava stojí a sami zákaznice se ptají jakou částkou je tato služba spoplatněna žádnou je to v rámci služeb zákazníkovy

Aha. Takze prodavacka v pradle. Ja v tom zas tak velky rozdil neshledavam, navic nemam rada, kdyz se mi nekdo cpe do kabinky… A tou ohromnou zodpovednosti myslis to, ze zakaznice odejde v stejne spatne padnouci podprde? ;)
Pokud ale nedelas za kasou, tak asi nebudes mit tu hmotnou zodpovednost, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
19.7.15 21:33

@mroe No on ten brafitting je teď hodně in (není pravdě, že to dělají jen tři obchody). Paní se opravdu věnuje, poradí, jak by to správně mělo sedět, pokud zákaznice není jako Ty, upraví na těle atd. Je to dost práce, hodně zkoušení, pokud to má fakt sedět (onehdá jsme tam s kamarádkou byly asi 45 minut), a umím si představit, že některá firma má jako „bonus“ pro zákzanice, že když to nesedí (tedy je špatně nazkoušeno), tak vrací peníze - a holt na zodpovědnost prodavačky. A pokud je tam jedna zákaznice, tak se to dá; ale mít jich tam pět a odpovídat za to, že to každé super padne, to by teda bylo fakt zlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat