Bramboráčky a kojení

418
16.4.12 10:28

BRAMBORACKY A KOJENI

Ahoj holky chtela jsme se zeptat ,yslite ze muzu normalne bramboracky kdyz je tam cesnek? jestli to nadyma ja jen ze zas kdyz je to upeceny nebo tak tak by to takovej vliv na to mit nemelo ne stejne jako omacky kde je cibule uvarena nebo upecena…Diky za rADU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1618
16.4.12 10:35

Já jsem nepozorovala, že by to mělo nějakej vliv, asi zkus a uvdiíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.4.12 10:35

Nám cibule nevadí, česnek jo. Staršímu nevadilo nic. Musíš to zkusit :mrgreen: Já když už si něco takového dám, tak dám Sab Simplex sobě i pak malé a je to v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
16.4.12 10:43

Ja mam stoptusin tak myslis ze ho mam dat pred jidlem sobe a pak pred kojenim male? :-) no uz sem mela takhle spagety a bylo to ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mariei
16.4.12 10:46

Stoptussin je snad proti kašli, ne? To určitě nedávej! 8o

• Citovat
  • Upravit
418
16.4.12 10:48

jeee sem debil ne stoptusin :zed: ten davam malemu na kasel uz blbnu espumisan :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
16.4.12 10:58
@Angua píše:
Nám cibule nevadí, česnek jo. Staršímu nevadilo nic. Musíš to zkusit :mrgreen: Já když už si něco takového dám, tak dám Sab Simplex sobě i pak malé a je to v pohodě :lol:

sabsimplex tobě ale niak mimino neovlivní, ne? Teda tobě možná pomůže, ale nevstřebává se ze střeva. Ve střevě jen zabraňuje pěnění, ta pěna se krví do mlíka stejně v pěnivém stavu dostat nemůže. :think: Doufám, že jsem ti nerozbořila tvojí víru :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.4.12 10:59

A jak dlouho kojíš? Já už mám za těch skoro pět měsíců vypozorovaný, že mojí malý nevadí fakt nic.. žádný kapičky jsem nikdy nedávala.. zelí jsem si dala už měsíc po porodu, trochu jsem se bála, ale vše bylo ok, tak od tý doby jím fakt všechno a neřeším to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.4.12 11:05
@Alpaka píše:
sabsimplex tobě ale niak mimino neovlivní, ne? Teda tobě možná pomůže, ale nevstřebává se ze střeva. Ve střevě jen zabraňuje pěnění, ta pěna se krví do mlíka stejně v pěnivém stavu dostat nemůže. :think: Doufám, že jsem ti nerozbořila tvojí víru :jazyk: :lol:

No mně totiž třeba není jasné, jak se dostanou do mléka ty plyny :mrgreen: Takže si říkám, že když zabráním jejich tvorbě už u sebe… :lol: Každopádně je to fuk, když z toho jako vedlejší produkt neprdím ani já, tak je to dobré :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
16.4.12 11:07
@Angua píše:
No mně totiž třeba není jasné, jak se dostanou do mléka ty plyny :mrgreen: Takže si říkám, že když zabráním jejich tvorbě už u sebe… :lol: Každopádně je to fuk, když z toho jako vedlejší produkt neprdím ani já, tak je to dobré :lol:

plyn se tam nedostane. to leda stopy toho česneku přejdou do mléka a teprve v briře mimina se z toho udělá plyn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.4.12 11:09
@Alpaka píše:
plyn se tam nedostane. to leda stopy toho česneku přejdou do mléka a teprve v briře mimina se z toho udělá plyn

To zní logicky… A bublinková voda vadí teda proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
16.4.12 11:11

Mně nic nevadí :dance: !!!Musí se to ale odzkoušet!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
16.4.12 11:12

Jedla jsem skoro všechno ale žádné velké dávky, spíš jsem ochutnávala :) ale abych zabránila komplikacím, tak KAŽDÝ den jsem pila fenyklový čaj občas s kmínem, polévky kmínové zasmažené.. to tak bylo půl roku, malýmu jsem nikdy nemusela dát žádnou chemii. espumisan, mám na to svůj názor nikomu to neberu, ale radši se upiju fenyklu a kmínu než dávat právě espumisany apd.. být tebou dám si bramboráčky klidně dva ale míň česneku a uvidíš co bude :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.4.12 11:19
@Roxi píše:
Jedla jsem skoro všechno ale žádné velké dávky, spíš jsem ochutnávala :) ale abych zabránila komplikacím, tak KAŽDÝ den jsem pila fenyklový čaj občas s kmínem, polévky kmínové zasmažené.. to tak bylo půl roku, malýmu jsem nikdy nemusela dát žádnou chemii. espumisan, mám na to svůj názor nikomu to neberu, ale radši se upiju fenyklu a kmínu než dávat právě espumisany apd.. být tebou dám si bramboráčky klidně dva ale míň česneku a uvidíš co bude :))

Já malému taky ne, i bez čajů a polévek. U malé jsem žádný efekt fenyklového čaje nezpozorovala. Taky ji nechci rvát zbytečně lékama, ale když to dostane 1× za 14 dní, fakt nemyslím, že se něco stane :nevim: Každé dítě je jiné a jinak reaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
16.4.12 11:25
@Angua píše:
To zní logicky… A bublinková voda vadí teda proč?

podle mě je to právě blbost. CO2 se prostě v krvi v bublinkové podobě vyskytovat nemůže (pokud se teda nepotápíš a neáš vzduchovou embolii :lol: ). Coě se přenáší rozpuštěné a pokud nemáš v prsu kompresor, tak perlivé mlíko prostě nevytvoříš. :nevim: Bublinková voda může nadýmat tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová