Sunar Nutradefense hypoalergenní

Anonymní
14.4.12 12:56

sunar nutra defense hypoalergenni

ahojte holky,chtela jsem se zeptat jakou mate zkusenost se sunarem nutradefense hypoalergenni h1?na obale pisou ze by se mel uzivat po porade s lekarem,myslite ze ho muzu uzivat i kdyz mala neni alergicka na tu kravskou bilkovinu,nebo mam koupit sunar normalni?moc dekuji za odpovedi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
14.4.12 13:36

Pokud není malá alergická a nemáte alergie v rodině, tak bych se na HA vyriantu vykašlala. My jsme s manželem alergici oba a doktorka nám doporučila obyč UM (jen na dokrm), prý je kolem HA mlík zbytečná hysterie a dávají se často úplně zbytečně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9943
14.4.12 13:37

tak to myslím píšou na každém mléku 1, páč samozřejmě propagují kojení, takže tím chtějí říct, že nemáš dávat UM jen tak zbůhdarma. Jinak teda nechápu, proč chceš dávat HA, pokud není alergická. Máte v rodině nějaké alergické predispozice? To není jen kvůli bílkovině, ale všeobecně kvůli alergiím jakýmkoli. Pokud ne, já bych dala normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
14.4.12 14:12

dobrou,
HA mlíko není pro alergiky na bílkovinu kravského mlíka, ale pro děti s alergií v rodině (na cokoliv, u rodičů, sourozenců, včetně pylových alergií).

pro děti opravdu alergické na bílkovinu KM jsou jiná mlíka.

UM je pro případy, kdy chybí z jakéhokoliv důvodu MM, a jako máma jsem povolanější rozhodnout o tom, kdy ho dítě dostane, tudíž bych na radu lékaře dost kašlala, do tohoto nemá moc co mluvit. spíš je to tak, že by ti měl poradit, jestli musíte mít HA nebo stačí normál.

pokud nemáte v rodině alergie (jakékoliv), můžeš používat i normální mlíko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
14.4.12 18:11

Přesně tak, jak je psáno výše. Jinak má osobní zkušenost, tenhle Sunar máme, přešli jsme na něj z Beba HA, po které malý špatně kakal, bolelo ho bříško. Po tomhle Sunaru to má mnohem lepší. Takže já doporučuju, pokud je nějaká alergie v rodině, u nás je malá, ale stejně radši dáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
14.4.12 21:41

Výše už bylo vše psáno. HA mléko se dává pokud je nějaká rodinná anamnéza na jakékoliv alergie.
Má zkušenost s tímto mlékem je dobrá. Je chuťově moc dobré, ne tak hořké jako ostatní HA mléka, a malej po něm krásně a bez problému kakal. Jen byl po něm více hladový. Musela jsem ho krmit častěji a navyšovat dávky a i tak mu to pořád nestačilo. Proto jsme přešli na Bebu HA 1. Stolice sice ze začátku tuhá, ale s laktobacílkama jsme to zvládli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
16.4.12 09:48

i moje zkušenost se Sunarem ND HA je dobrá, doporučuju ho dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mocca
23.4.12 00:23

Máme alergii na bílk.kr.mléka a HA mít vůbec nemůžeme. V takovém případě je potřeba UM s ještě více naštěpenou bílkovinou - Nutrilon Allergy Care, Alfaré apod.
Jinak, pokud si nejsi jistá, které mlíčko tvému mimi pojede, tak si řekni v lékárně o vzorky, nebo kup jednodávkové balení (pytlík cca 15Kč) a odzkoušej to. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová