Sražené MM

179
13.4.12 11:49

sražené MM

Prosím o radu. Od noci mě pobolívá jeden prs a když po nakojení odstříkávám mlíčko, tak z jednoho místa vypadá mlíčko jako sražené. Nemáte s tím někdo zkušenosti co dělat, aby prs přestal bolet a mlíčko se spravilo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
13.4.12 11:51

Nemáš zánět? Není prs horký? Zkusila bych obklad z tvarohu, odtříkávat, aby nebolelo :nevim: třeba i paralen na bolest. O sraženém mlíčku slyším prvně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
13.4.12 11:53

Myslím, že to zánět nebude - prs není horký. Já se celkově cítím taky dobře. Nemám teplotu ani nejsem unavená. Dávám teda studené obklady, ale zatím žádné zlepšení. Jen po tom odstříkání je to trošku lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.4.12 11:55

Třeba teprve začíná. No uvidíš. Kdyby byl nějaký problém s odstříkáváním, tak si je před tím zase nahřej :mrgreen: Teď jsem projela pár diskuzí o zánětech a zmínky o kouscích mlíčka tam byly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
13.4.12 12:28

řekla bych že jde o retenci, ucpal se ti mlékovod a to mléčko ti tam zůstává a může to připomínat sraženinu. Pomáhá nahřát, pořádně promasírovat a kojit nebo odstříkat. Třeba i ve sprše. Spousta informací je na kojení.net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
13.4.12 12:51

Koukala sem na to kojeni.net a asi to bude ta retence. Jen doufám, že se z toho zánět nerozvine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová