Co s příkrmy?

178
11.4.12 10:29

Co s prikrmy?

Ahojda zkusene maminky, vim, ze techto temat je to dost, ale stale tapu v prikmech..Moje mala - 6 mesicu - uz pres dva tydny basti prikrmy, zkusili jsme uz dost zeleninek a vsechny nam chutnali a zadna alergie nastesti nebyla..Ale od te doby, co prikrmujeme, tak me prijde, ze je mala stale hladova, jak si udelam nejake jidlo, tak na me chudinka tak kouka a taha za talir.Nas jidelnicek je takovy:
6:00 kojeni
8.00-9.00 kojeni
11.00 davame malou slenicku zeleninky /125g/
12.00 kojeni
14.00 kojeni
16.00 ryzovo-kukuricna kasicka /30-50g/
18.00 kojeni
20.00 kojeni
23.00 kojeni
3.00 kojeni
Co si o tom prosim myslime? prijde mi toho kojeni strasne moc, ona pribyva hezky mame 6.8kg, ale prijde mi,ze je stale hladova, myslite,ze delam neco spatne, prosim poradte????Bojim se pridat vic prikrmu, jestli to neni na ni moc brzo, prave proto jsme pridali tu kasicku..
Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marcelka89
11.4.12 10:32

A nechce si s tím talířem jenom hrát? Náš malej si taky moc rád hraje se vším co není hračka :D

• Citovat
  • Upravit
14090
11.4.12 10:32

Nikde nepíšeš kolik je malé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.4.12 10:33

30g kaše je nic :nevim:
Majda jak se rozjedla (jí to trvalo déle…), tak porce oběda byla okolo 250g, pak už jsem měla lehce odhad a nevážila jsem to, prostě kousek pod okraj misky.
Jestli jí a chce, tak jí toho příkrmu přidej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
11.4.12 10:34

Male je 6 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
11.4.12 10:35

To bych té kaše opravdu přidala… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.12 10:42

Ja som nikdy prikrmy ani kasicku nevazila, teda, hoooodne som plytvala :oops: ale urobila som viac a krmila kym mala chcela. Ale teda ja som mala strasneho nejedlika, vsetko koncilo v zachode :cert:

Inak mala ma teraz rok a pol, svoje nechava na tanieri ze uz ma dost, ale ked zbada ze niekto dal nieco do pusy, tak vrieska na cele Brno ze papat a hrabe sa do vsetkych tanierov :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
11.4.12 10:44

Tak ja teda zkusim pridat vice te kase, a kdy jste davali ovoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.4.12 10:57

Ahoj, já jsem začala taky tak před necelým měsícem s příkrmama. Zatím mám skleničky, protože malá víc jak tu malou (125g) na oběd nesní. Co přidat masíno? Nezkoušelas? Dr. mi radil, ať ho přidám co nejdříve. Kaši zatím nedávám. Ovoce plánuju dát zhruba od ukončenýho 7 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
11.4.12 11:10

Já bych řekla že i ten příkrm je malej. Můžeš zkusit začít vařit doma na dva dny. Podle mě je to i chutnější (ale vím, že spousta maminek preferuje skleničky). A kaše určitě více, 50 je málo, to se nedivím, že má po ní hlad. Časté kojení může být způsobené i žízní (kor po příkrmech) začala bych dávat vodu nebo čajík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.4.12 11:31
@annamat9 píše:
Já bych řekla že i ten příkrm je malej. Můžeš zkusit začít vařit doma na dva dny. Podle mě je to i chutnější (ale vím, že spousta maminek preferuje skleničky). A kaše určitě více, 50 je málo, to se nedivím, že má po ní hlad. Časté kojení může být způsobené i žízní (kor po příkrmech) začala bych dávat vodu nebo čajík

To je fakt, může mít i žízeň :think: Malá mi vyžunkne po příkrmu minimálně 50ml čajíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
11.4.12 11:45

Ale holky neni jeste na ten cajik moc mala, cetla jsme, ze se muze podavat az od 9mesicu? nasla jsem to na kojeni.net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
11.4.12 11:47

caj se muze davat driv.I doktorka se me ptala,jestli maly pije caje a kdyz jsme byli na operaci pred mesicem,tak mu tam caj davali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.12 11:49

Ked sa bojis cajika, davaj cistu vodu. To mi vravela doktorka uz pri narodeni, ked sme dokrmovali, ze vodicky kolko bude chciet, ze ju vycura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
11.4.12 11:53

Mam asi blby dotaz, ale zijeme v UK a tady bohuzel takove ty kojenecke vody nemaji, myslite, ze ji muzu prevazit vodo a podavat ji tu nebo je to blbost a kolik by tak mela za den vypit vody, kdyz plne kojime?diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová