Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Sáčkový čaj může klidně od 4 měsíců (např.fenyklový na prdíky). Ale tu vodu zkus, možná jí bude prskat, čaj má přeci jenom nějakou chuť
Pokud tam nemáte tvrdou vodu, tak bych se toho převaření nebála. Ty kojenecké jsou taky kolikrát skladované na přímém slunci ![]()
ja jsem davala prevarenou vodu z kohoutku od 5.mesice,mame dobrou..Jinak pokud jsem jen kojila,tak jine piti jsem nedavala,az pri zavedeni prikrmu..On doted moc toho caje nevypije,radsi mliko.Ale obed mu dam zapit cajem..
Dej jí co vypije. Umí z pítka? Nebo z lahvičky s dudlíkem? Pokud ne, tak po lžičkách. Naša kočena to pak začne plivat, když už nechce ![]()
tak malej jí masozeleninu, po zelenině měl hlad vždycky a kaše dělám min. 130 ml.. to je dávka PRO 4MĚSÍČNÍ DÍTĚ…
@Emmanek kdy jsme začali s příkrmama tak jsem jí dávala čistou vodu k pití a nemusíš řešit jakej čaj může a nemůže.. moje dcerka stejně čaj nechtěla takže to bylo vyřešené. Čaj jsme začali dávat až když se začalo ochlatovat, zhruba tak v září a to jí bylo 9 měsíců. co se týče domácích příkrmů tak je to to nejlepší. Víš co v tom je. Já si vždycky navařila tak 4 porce, 2 jsem si dala do mrazáku, a 2 nechala v lednici. Dělala jsem je i s masem (uvařit, rozmixovat a dát zmrazit do kostkovače na led.. jen vyndat potřebné množství kostiček a bylo uvařeno
![]()
Čaj se může užý od 1týdne, teda jen některý. Vodu bych převařila a nebo koupila filtrovací konvici.Já teda jen převařovala. Kolikrát v kojenecké vodě je víc sajrajtů než v kohoutkové
Diky moc, zkusim dneska prevarit vodu a uvidime, jak se na to bude tvarit ![]()