Co s příkrmy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
11.4.12 11:59

Sáčkový čaj může klidně od 4 měsíců (např.fenyklový na prdíky). Ale tu vodu zkus, možná jí bude prskat, čaj má přeci jenom nějakou chuť :) Pokud tam nemáte tvrdou vodu, tak bych se toho převaření nebála. Ty kojenecké jsou taky kolikrát skladované na přímém slunci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
11.4.12 12:07

A kolik bych ji mela dat tak za den tech 50ml?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
11.4.12 12:08

ja jsem davala prevarenou vodu z kohoutku od 5.mesice,mame dobrou..Jinak pokud jsem jen kojila,tak jine piti jsem nedavala,az pri zavedeni prikrmu..On doted moc toho caje nevypije,radsi mliko.Ale obed mu dam zapit cajem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.4.12 12:09

Dej jí co vypije. Umí z pítka? Nebo z lahvičky s dudlíkem? Pokud ne, tak po lžičkách. Naša kočena to pak začne plivat, když už nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
11.4.12 12:22

tak malej jí masozeleninu, po zelenině měl hlad vždycky a kaše dělám min. 130 ml.. to je dávka PRO 4MĚSÍČNÍ DÍTĚ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.4.12 12:37

@Emmanek kdy jsme začali s příkrmama tak jsem jí dávala čistou vodu k pití a nemusíš řešit jakej čaj může a nemůže.. moje dcerka stejně čaj nechtěla takže to bylo vyřešené. Čaj jsme začali dávat až když se začalo ochlatovat, zhruba tak v září a to jí bylo 9 měsíců. co se týče domácích příkrmů tak je to to nejlepší. Víš co v tom je. Já si vždycky navařila tak 4 porce, 2 jsem si dala do mrazáku, a 2 nechala v lednici. Dělala jsem je i s masem (uvařit, rozmixovat a dát zmrazit do kostkovače na led.. jen vyndat potřebné množství kostiček a bylo uvařeno :pankac: :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
11.4.12 12:40

Čaj se může užý od 1týdne, teda jen některý. Vodu bych převařila a nebo koupila filtrovací konvici.Já teda jen převařovala. Kolikrát v kojenecké vodě je víc sajrajtů než v kohoutkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
11.4.12 13:06

Diky moc, zkusim dneska prevarit vodu a uvidime, jak se na to bude tvarit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie