Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Musíš vyzkoušet, jestli to bude vadit, nebo ne.
Já se zezačátku omezovala, protože měl malej prdy. A postupně jsem zjistila, že je má i když jím bez omezení
a pila jsem i bublinky, jedla cibule, česnek a pod.
@Nainuva píše:
Musíš vyzkoušet, jestli to bude vadit, nebo ne.
Já se zezačátku omezovala, protože měl malej prdy. A postupně jsem zjistila, že je má i když jím bez omezenía pila jsem i bublinky, jedla cibule, česnek a pod.
Souhlas
,měly jsme to taky tak,zezačátku jsem dávala i Sabsimplex - nám hodně pomáhal,ale tedˇ už nedáváme,bo tedˇ už hraje roli i pohyb malé,je jak na klíček - kope a kope a prdí a prdí
!
@Alpaka píše:
podle mě je to právě blbost. CO2 se prostě v krvi v bublinkové podobě vyskytovat nemůže (pokud se teda nepotápíš a neáš vzduchovou embolii). Coě se přenáší rozpuštěné a pokud nemáš v prsu kompresor, tak perlivé mlíko prostě nevytvoříš.
Bublinková voda může nadýmat tebe.
Jako musím říct, že u dětí taky nepozoruju, že by jim to vadilo (i když toho moc nepiju), ale v porodnici mě na to upozorňovali při obou dětech ![]()
Paralen se smí.. Mě zas v porodnici říkaly sestry, že nemám jíst hroznový víno! ![]()
@Janicka159 píše:
a paralen se smi pri kojeni boli me uz 3dny hlava hruza
Dala jsem si jednou na migrénu Ibáč,nic jiného mi nepomáhá…klidně si ho dej,když ho nebudeš jíst denně na kila,tak to neublíží!Mně by Paralen tak jedině polechtal,ale určo nepomohl…