Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ale lidi jsou schopni asi reinkarnovat vsechno jidlo. Po Vanocich pravidelne ctes, ze se pokousi zamrazit br. salat nebo ho delaji nejak zapeceny
.
@Dee0102 píše:
Ahoj, asi jsem se zbláznila a udělala jsem plný hrnec bramborového guláše- pro dva lidi![]()
Myslíte, že můžu část z toho zamrazit? Nebo zavařit do sklenic? Přijde mi škoda to vyhazovat. Četla jsem, že brambory by se neměly dávat do mrazáku.
Děkuji
brambory fakt ne, je to hnus, a to už jsem zamrazila kde co, ale jídlo s bramborami jen jednou a naposledy
@PeBa12 píše:
To je asi logicke vysvětlení, ale u nás to bude pořád jedno a to samé
Laik to většinou nerozezná, ale mi špičkoví kuchaři to máme trochu jinak…
![]()
@ladule1 píše:
Hnusně.
Zkoušela jsem a není to dobré. Ony se rozpadnou a je to jak kejda.
Souhlasím - uvařené brambory jsou po zamrazení hnusné.
@Kelsey píše:
Kdyz myslis. To uz je slichta pro prase po rozmrazeni.
Ja bych to nejedla, detem bych to uz nedala a manzela mam, jeste stale rada. Takze ani toho bych netrestala.
Ono to jde, ale musí to být vhodná odrůda brambor a zmrazení šokem, pak to nepoznáš, při klasickém zmražení v domácích podmínkách většina brambor utrpí, ale dá se to ještě po rozmrazení zachránit…
![]()
@bse.pedro
Ne zkouset to nebudeme a neni duvod. Sousedi zivi letos tri selatka a maji plno jine zvere, kterou na zimu uklidi do mrazaku. My jim je radeji budu hezky krmit zbytky, kdyz neco zustane a zas dostaneme vysluzku
. Nez zbytecne mrazit burtgul.
@Kelsey píše:
@bse.pedro
Ne zkouset to nebudeme a neni duvod. Sousedi zivi letos tri selatka a maji plno jine zvere, kterou na zimu uklidi do mrazaku. My jim je radeji budu hezky krmit zbytky, kdyz neco zustane a zas dostaneme vysluzku. Nez zbytecne mrazit burtgul.
Ja zase téměř vždy spotřebuju do 2-3 dnů sám… Ale kdykoliv jsem buřtguláš zmrazil, po rozmražení ho sousedův pes snědl a nikdy si nestěžoval…
![]()
Servus ženský ja gulas moc rada. Udelej co chces.Jako spravna dobra hospodynka by sis mela vedet rady
.
@Dee0102 nemrazit, brambory po rozmražení jsou strašně hnusný. mouka nevadí, ale ty brambory jsou prostě problém
konzistence se změní na houbovitou strukturu zcela bez chuti ![]()
@bse.pedro píše:
Ono to jde, ale musí to být vhodná odrůda brambor a zmrazení šokem, pak to nepoznáš, při klasickém zmražení v domácích podmínkách většina brambor utrpí, ale dá se to ještě po rozmrazení zachránit…![]()
záchrana je jediná- vylít do záchodu ![]()