Bramborový guláš zamrazit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
6.8.20 14:10

Ale lidi jsou schopni asi reinkarnovat vsechno jidlo. Po Vanocich pravidelne ctes, ze se pokousi zamrazit br. salat nebo ho delaji nejak zapeceny :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
6.8.20 14:17
@Dee0102 píše:
Ahoj, asi jsem se zbláznila a udělala jsem plný hrnec bramborového guláše- pro dva lidi :lol: :nevim:
Myslíte, že můžu část z toho zamrazit? Nebo zavařit do sklenic? Přijde mi škoda to vyhazovat. Četla jsem, že brambory by se neměly dávat do mrazáku.
Děkuji ;)

brambory fakt ne, je to hnus, a to už jsem zamrazila kde co, ale jídlo s bramborami jen jednou a naposledy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
6.8.20 14:28
@PeBa12 píše:
To je asi logicke vysvětlení, ale u nás to bude pořád jedno a to samé :mrgreen:

Laik to většinou nerozezná, ale mi špičkoví kuchaři to máme trochu jinak… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
6.8.20 14:28
@ladule1 píše:
Hnusně.
Zkoušela jsem a není to dobré. Ony se rozpadnou a je to jak kejda.

Souhlasím - uvařené brambory jsou po zamrazení hnusné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
6.8.20 14:31
@Kelsey píše:
Kdyz myslis. To uz je slichta pro prase po rozmrazeni.
Ja bych to nejedla, detem bych to uz nedala a manzela mam, jeste stale rada. Takze ani toho bych netrestala.

Ono to jde, ale musí to být vhodná odrůda brambor a zmrazení šokem, pak to nepoznáš, při klasickém zmražení v domácích podmínkách většina brambor utrpí, ale dá se to ještě po rozmrazení zachránit… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.8.20 14:37

@bse.pedro
Ne zkouset to nebudeme a neni duvod. Sousedi zivi letos tri selatka a maji plno jine zvere, kterou na zimu uklidi do mrazaku. My jim je radeji budu hezky krmit zbytky, kdyz neco zustane a zas dostaneme vysluzku :P. Nez zbytecne mrazit burtgul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
6.8.20 14:56
@Kelsey píše:
@bse.pedro
Ne zkouset to nebudeme a neni duvod. Sousedi zivi letos tri selatka a maji plno jine zvere, kterou na zimu uklidi do mrazaku. My jim je radeji budu hezky krmit zbytky, kdyz neco zustane a zas dostaneme vysluzku :P. Nez zbytecne mrazit burtgul.

Ja zase téměř vždy spotřebuju do 2-3 dnů sám… Ale kdykoliv jsem buřtguláš zmrazil, po rozmražení ho sousedův pes snědl a nikdy si nestěžoval… :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
6.8.20 20:17

Servus ženský ja gulas moc rada. Udelej co chces.Jako spravna dobra hospodynka by sis mela vedet rady :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
6.8.20 21:05

@Dee0102 nemrazit, brambory po rozmražení jsou strašně hnusný. mouka nevadí, ale ty brambory jsou prostě problém :? konzistence se změní na houbovitou strukturu zcela bez chuti :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
6.8.20 21:07
@bse.pedro píše:
Ono to jde, ale musí to být vhodná odrůda brambor a zmrazení šokem, pak to nepoznáš, při klasickém zmražení v domácích podmínkách většina brambor utrpí, ale dá se to ještě po rozmrazení zachránit… :nevim: 8)

záchrana je jediná- vylít do záchodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport