Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
CHci s ezeptta zda budete davat vasim detem bramborovej salat a rizek nebo bramborovo kasi a rizek?a kolik je vasim detem pac nam je 13 mesicu a budu davat asi bramborovou kasi a rizek a salat mozna na par lzicek ochutnat .A jeste se chci zeptat vy budete davat jen maso nebo i tu strouhanku?pac se bojim aby se stim malej nedusil jako kouse vse ale maso vetsinou plive
Za dnešek jsou tu už dvě podobné diskuze… Salát ani řízek dávat nebudu, pokud vůbec dostane, tak bude mít brambory a kousek masa vařený v páře.
Taky mame 13 mesicu a bude mit salat - ale specielne pro ni udelany - brambor, mrkev, kukurice a hrasek, vajicko a lzice zakysany smetany. Bez soli a niceho dalsiho. A budu delat lososa na masle, tak toho kousek dostane. Uvidime kolik toho sni ![]()
Bude mít dětskej bramborovej salát, kapra na másle a už má udělanou kuřecí kapsu. ![]()
Malému je rok,bude mít bram.kaši,krutí masíčko a svíčkovou.
viktor má 14 měsíců a dostal k obědu klasickou masozeleninovou skleničku, my ostatní jsme měli salát s řízkem. teď děti spí a už na ně čeká nadílka pod stromečkem. u nás chodí ježíšek odpoledne přes spánek, aby si stihli do večera pořádně pohrát. ![]()
Adam má 15 měsíců, k večeři dostane dětskou variantu bramborového salátu (brambor, mrkev, petržel, hrášek, jogurt) a kapra na másle. K obědu měl rybí polévku stejnou, jako budeme mít k večeři, akorát pro nás ji dosolím.
Nasemu je 27 mesicu a bude mit br.kasi a vinnou klobasu,mel to same i loni.
On by me br.salat ani nechtel.
Tak u nás necelých 12měsíců bude mít prcek bramborový salát - brambor, mrkev, hrášek, žloutek, bílý jogurt s kuřecím řízkem - naloženým v těstíčku - rýžová krupice a žloutek osmahlím na trošce másla a hrachová polívka - hrách, voda a jogurt. Já na tomto menu v tomto složení nevidím nic špatného ![]()
Nám je 26měsíců a taktéž bramborový salát nedávám, děláme s majonézou a to by snad ani nechtěl, kapra dám normálně smaženého. Mám ještě 9ti letou dceru a ani té bramborový salát nedávám, ona ho ani nechce.
Nebude mít ani bramborový salát ani řízek..Chtěla jsem mu koupit lososa a nestihla to ![]()
Malá - 11 měsíců měla k obědu kuřecí vývar s játrovýma knedlíčkama a zeleninou a k večeři má bramborovou kaši a kuřecí řízek. Uvidíme, zda si řízek vůbec dá.
nikita066 píše:
Tak u nás necelých 12měsíců bude mít prcek bramborový salát - brambor, mrkev, hrášek, žloutek, bílý jogurt s kuřecím řízkem - naloženým v těstíčku - rýžová krupice a žloutek osmahlím na trošce másla a hrachová polívka - hrách, voda a jogurt. Já na tomto menu v tomto složení nevidím nic špatného
Taky na něm nic špatného není.Maty má skoro to samé menu. ![]()
Holce je 15 měsíců, dostane přírodní kuřecí řízek a bramborovou kaši.