Brečení na rukou, jak ho uspat?

13
17.4.26 10:21

Breceni na rukou

Ahoj malý má 3 a půl měsíce a když je unavený tak mi na rukou brečí pokud ho nějak nezabavim, ale u toho logicky neusne, když ho položím zklidní se, ale zase mi neusne. V noci spí hezky bez problémů. Toto se deje jen přes den, dřív zaspal apson venku v kočáru a spal 3 hoďky ale teď ani to. Chci se zeptat máte některá s tímto zkušenost? Jak ho tedy uspat? Na rukou se většinou teda vybrečí a začne usínat, ale nechci ho nechávat aby se probrečel ke spánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5017
17.4.26 11:17

A když mu dáš mléko, tak u toho neusne? Mně děti většinou usínaly u pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.4.26 11:32

@Yasmina21 jo někdy ho to uspává, ale jakmile mu vezmu láhev tak se probere a když usne tak je za chvíli vzhůru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
17.4.26 11:45

Takže ho prostě taháš jak kočka koťata a u toho řve … A když ho položíš, tak se uklidní a nebrečí … Tak ho prostě položím a nechám, ne?
To snad nevadí, že nespí … Usne později. Nebo prostě musí spát teď, protože ty to chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5017
17.4.26 11:47
@Anonym253 píše: Více

Zkusila bych mu jí nechat chvíli delé, než tvrdě usně a potom až ho položit. Ale každé děťátko je jiné. Mně děti přes den taky moc nespaly. Zato mi spaly krásně celou noc. Nevím, co to je noční vstávání. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.4.26 12:02

@Šmoulice tak logicky když je unavený a chce spát, jen je ještě maličký a neumí usnout sám, tak chci aby spal a proto se ptám na rady. Nevím teda jak to měli tvoje děti se spaním, ale u Tobina spánek přes den je na úplném minimu, pak je přetažený a to je teprv hysterčák. A k tomu „tahání“ byl zvyklý usínat na rukou nebo i jen že jsme ho měli položeného na sobě chtěl prostě kontakt, maximálně ještě v tom kočáru venku. Až v poslední době to má takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
17.4.26 12:09

Já nikdy dítě neuspávala. Nevím co to je a neznám to. :) Usínala vždy sama. A tvoje dítě evidentně chce teď taky usínat samo, když ti u uspávacích pokusů řve …
A asi ti to ještě nikdo neřekl, ale dítěti nemusíš být pořád za zadkem. Můžeš ho klidně nechat i ležet v postýlce samotné …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21586
17.4.26 12:20

Já bych využila toho, že se po položení uklidní a nechala bych ho, aby sám usnul. Možná to bude chvilku trvat, ale určitě to zkus. Já se přidávám do skupiny šťastlivců, kteří položili dítě do postýlky a to usínali samo. A nebo usnulo při kojení. Ale zase jsme často vstávali v noci. Prostě každé dítě je jiné a metodou pokus omyl musíš přijít na to, co bude fungovat zrovna u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.4.26 12:28
@Šmoulice píše: Více

nevím jestli si teda moji prvotní zprávu četla pořádně, ale jasně tam píšu, že když ho položím tak taky neusne. A nechat ho probrečet se ke spánku fakt nechci. Já vím, že některé děti stačí nechat tak a usnou, ale tak každé dítě je prostě jiné, proto se ptám na zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
17.4.26 12:30

Když ho položím, zklidní se … Tak ho prostě nechat ležet … 8) Nemusíš ho mít furt na rukách … Chápeš už konečně?
Položit, někam kde nebude tolik světla, deka, dudlík, zavřít dveře …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35784
17.4.26 12:52

Kolem tří měsíců se spánek dětí většinou mění k horšímu. Žádná zázračná rada není. Pokud se v postýlce uklidní tak bych ho nechala tam. Hladila ho, povídala mu a třeba usne.
Pokud ti na rukou stejně řve, tak máš jedinečnou příležitost ho to odnaučit. Tvoje záda ti pak poděkují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21586
17.4.26 12:54

Ale vždyť sama píšeš, že na ruce se ti probečí ke spánku a že když ho položíš, tak se uklidní, ale nespí… Jak to teda je? Vždyť si teď protiřečíš? Asi nemůžeme úplně poradit, když je popis situace a chování nekonzistentní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.26 13:02

Kojením nebo v kočárku venku a taky i autě, tam spí dobře i 6,5letá, to je jistota pro obě děti…děti mají pohodlné autosedačky, polohovací a spí se jim tam hezky

• Citovat
  • Upravit
5979
17.4.26 15:31

Nerozumím. Nechceš ho nechat řvát v postýlce, ale na rukou ti to neva?

Tak evidentně už mu to na rukou nesedí.
Takže hledat jinou formu uspávání a nausínání jednodušší metodou máš teď nejlepší možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
17.4.26 21:30

Nechápu proč je nutné nosit ho na rukou když brečí, to si na sebe šiješ bič do budoucna, bude chtít pořád nosit při pláči. My si takhle na sebe u prvního syna ušili bič, když jsme ho uspávali a při tom jsme ho museli houpat, nejen v kočáře, ale pak chtěl i v postýlce, tak jsme jí nejdřív posouvali sem tam a pak nás napadlo přidělat kolečka a jezdit s ní při usínání, no naše blbost. U druhého syna jsme byli moudřejší a nic takového, ani nošení na noc, když nemůže spát, jen mu opakovat to samé dokola, že se jde spinkat, už je tma, pohladit ho po zádíčkách a nechat. Nevyndavat prostě hned z postýlky při scéně. Tak máme klídek v jeho dvou letech, kdy už nedělá skoro scény při spaní, je naučený rituálem hned od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí