Dítě nechce spát, když je doma manžel

Anonymní
24.2.26 03:03

Dítě nechce spát, když je doma manžel

Ahoj, mám skoro tříměsíční holčičku a poslední dobu si začínám všímat, že za žádnou cenu nechce spát, když je manžel doma. Odejde ráno v 8 a vrátí se kolem 18-19 večer. Během dne mi dcera krásně spinká a je milionová dokud nepřijde manžel z práce, pak je jen protivná a nemůžeme ji uspat.. dříve se mnou spala ve společné posteli, teď když ji tam vezmu, tak řev. Vezmu si ji do obýváku na gauč a do chvilky spí.. takže už několik týdnů s ní spím na gauči. O víkendu nechce spát ani přes den, když je doma manžel…. Máte někdo podobnou zkušenost?😅

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5745
24.2.26 06:27

To nebude manželem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33993
24.2.26 06:44
@Anonymní píše: Více

Jako fakt si myslíš že je to manželem jo? To snad ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.26 06:46

@Lil Kitkatt nenapsala jsem, že je to jim, tedy, že je to jeho vina. Ale to, že opravdu nespí, když je doma, je to tak. :)

• Citovat
  • Upravit
14761
24.2.26 06:46

A jak to, že ti teda tak krásně spí na tom gauči, když je manžel doma? :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.26 06:51

@arinecka jezisi a kde jsem napsala proboha, že to je manželem, jak kdybych tady z něj dělala nějakýho hroznýho člověka, že ho dcera nemá ráda a vzteká se když je doma..🤦🏻‍♀️ spíš jsem to myslela tak, že je to třeba tím, že je najednou pro ni moc rušno, když už doma nejsme jen my dvě a nemůže spinkat. Nebo jestli si i takhle malé dítě uvědomuje, že s tím tátou není tolik, tím pádem odmítá spát, aby si ho mohlo “užít”? Neřekla jsem, že to je mým manželem, ale píšu, že když je doma, dcera mnohem hůř spí. 🙃

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.26 06:54

@Janča6 to já nevím🤷🏻‍♀️ píšu sem, jestli to měl někdo podobně, jestli tedy potom našel ten důvod, proč to tak je. Když jsme v obýváku všichni, nespí ani na tom gauči. To když jde manžel spát do ložnice, tak mi pak usne, když je se mnou sama.

• Citovat
  • Upravit
TRG
5511
24.2.26 07:05

To jsou jenom taková krátká období. Než přijdeš na to, co přesně to je, tak to bude zase všechno jinak. Svým způsobem to nemá cenu řešit, max z toho mějte vtipnou historku. Třeba manžel dělá s miminkem blbinky, tak je víc rozjeté a ta pozornost ho baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14761
24.2.26 07:06

No jasně, prostě má změnu. I ty s ní určitě děláš jiné věci, než když manžel doma není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.26 07:12

Naše malá to dělá doteď a to jsou ji 3. Táta taky chodí až okolo 19 a prostě si ho chce užít, blbnout s ním a nechce spát. Takže nějaké, že by uspával tatínek nefunguje, protože by si s ním vykládala do půlnoci.
Jako mimino to měla stejně, akorát to přetažení vedlo k tomu, že řvala a řvala. O víkendu, kdy jsou spolu, se to zpravidla zlepší. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33993
24.2.26 07:16

Ježiši se nerozčiluj :mrgreen: Napsala jsi to tak, tak čemu se divíš? Když jsi s dítětem sama doma, tak děláš něco jiného, než když je doma chlap ne? Ona ho taky slyší a vnímá, tak čemu se divíš? Je to mimino, tohle se změní ještě 100×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.26 07:18

@TRG @Janča6 ano, tak jsem to myslela, že manžel přijde domu, začne s ní blbnout, protože má radost, že ji po dlouhém dni vidí a malá si třeba řekne,,táta je tady- je čas na hraní”. Protože ano, je pravda, tak jak s ní blbne on, s ní já neblbnu. Když se ji snaží uspat, neustále se na něj usmívá a šklebí, jak kdyby toho tátu měla spojeného s tím hraním, proto s ním nedokáže spát. Vůbec to nebylo myšleno tak, že manžel je problém. Nejspíš jsem zprávu špatně napsala. :)

• Citovat
  • Upravit
3433
24.2.26 07:21

Dle mého si 3 měsíční dítě neuvědomuje, že tta není tolik doma a proto nespí … To přijde později - tedy ale spíš v tom smyslu lumpačit s tím druhým.
Dle mého je prostě zvyklá na ticho a klid a ruší. Ja bych tedy ji učila spát za trošku hluku i v době kdy jste samy doma. Rádio, TV, atd…

A nebo s ni lumpač a nabídni aktivitu jako otec a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.26 07:24

Ano, malá taky potom řve, protože je už přetažená. Dělali jsme to tak, že manžel přijde domu z práce a tedy zkouší se v tu dobu starat o malou on, aby kdyby se náhodou něco stalo, byl schopný se o ni 100% postarat. Ale pak to vždycky akorát dopadne tak, že si ji neustale stridame nekolik hodin a snažíme uspat, dokud manžel nejde spát. Takže třeba, že bych uspávala malou jen já, bez přítomnosti táty, aby ji “nerozptyloval” vám pomohlo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.26 07:27

@Snopy123 to ona naopak nějaký ten “hluk” vyžaduje, musíme mít neustále zaplé něco v pozadí, takže usnout, když je okolo zvuk, ji vůbec nedělá problém.😁

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510