Problém s nočním spánkem miminka (4,5 m)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
17.2.26 15:39

Problém s nočním spánkem miminka

Dobrý den maminky. Chci se vás zeptat jestli s tím máte nějakou zkušenost. Mám 4,5 měsíčního syna a začal mi v noci blbě spinkat. Od narození mi spal krásně pudil se jen 2× za noc až teď už je to 3 týden a spí od půl 9 do půlnoci a pak se budí každou hodinu a to vrtěním nebo začne brečet. Prdíky nás už netrápí. Nevíte co to může být? Spánková regrese? Spraví se to někdy? Už jsem celkem vyčerpaná moc toho nenaspím. 🤷‍♀️ 😒 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2254
17.2.26 15:45

U deti je zmena spanku normalni..muze to byl cokoliv a kazdy tyden/mesic ti muze spat jinak. stoji za tim rust, zoubky, prdy, regrese…. Dcera nema ani ve 2 letech ustaleny spanek. jeste nedaavno spala do 8,tenhle tyden do 6 a pres den jen vyjimecne… proste se to meni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5865
17.2.26 16:18

Já se omlouvám, ale tenhle dotaz je tu denně.
To opravdu všechny matky očekávají, že jim miminko bude od narození do puberty spát celou noc?
Spánek u dětí se stále mění…
Mladší má 13m a od narození nedá ani 2h v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.2.26 18:45

Dobře to chápu že mi nebude spát celou noc, ale tohle je mazec musím mu dát prso aby se uklidnil a zase usnul nic jinýho nefunguje ( dudlík mi od narození nechce ). Mám první dítě tak se ptám. Ptala jsem se mamky jestli brácha taky tak blbě spal a prej vůbec spal hezky🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5865
17.2.26 19:36
@Lucie130 píše: Více

No moji rodiče, moje tchyně i babičky taky všichni tvrdí jak jejich děti spaly celou noc.
Já přemýšlím co je v dnešní době sakra tedy jinak :lol:

Nicméně všechny dáváme prso/dudlik, aby miminko zase usnulo. Já musela dokonce chodit hodinu po tmě po bytě, aby mi dcera zase usnula. Se starší jsem si ve 3 ráno chodila později i hrát, protože odmítala spát a spustila šílený kravál :mrgreen:
Fakt se ty období střídají a je to tak normální :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75920
17.2.26 19:44
@Markéta188 píše: Více

jo? fakt? tak asi mají alzhaimera - moje matka má v krabici „moje miminko“ - jako já jsem to, schovaný papír se 12 čárkami, to si dělala čárky, kolikrát jsem v noci brečela, protože neměla sílu si to pamatovat, a to tak prý byla každá noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75920
17.2.26 19:45

no tak, jak jinak bys chtěla uspat miminko než nakojením? můžeš zkusit číst klasickou literaturu, ale obávám se, že to miminko neocení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5865
17.2.26 20:02
@stinga píše: Více

Jo! Asi mě chtějí nas..t :lol: :lol:
Stejně jako že jejich děti nezlobily, všechno jedly a poslouchaly na slovo :D
Vždycky mě úplně nadchne věta od mé mámy :,,to já jsem s váma vůbec neznala,, a stejnou frázi používá často i tchyně :zed:

Ale já si myslim, že ty špatné věci matka spíš potlačí a zapomene na to. Taky mám více v paměti ty lepší chvíle, než ty špatné :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.2.26 20:56

Tchýni radši neposlouchám vůbec to je hotovo :lol:. No já doufám že se to aspoň trochu zlepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.2.26 21:01

Víte, některé miminka jsou nespaci. Naše bylo od narozeni nespaci, v noci sedum krát hore a přes den, spalo jednou, možná dvacet minut, trvalo to rok. Pak už v noci se vstávalo párkrát a zvládlo se to. Celou noc spalo, až ve třech letech, až se nastoupilo do školky. Takže nehledej v tom nějaké věci. Prostě některé miminka a děti jsou nespaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
18.2.26 07:31

Ale jo, určitě se to zlepší. Syn je v pubertě a když nejde do školy, tak vstává v poledne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16146
18.2.26 19:45

Jsou různá období :nevim: Vzbudil se, dala jsem prso a spalo se dál :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.2.26 20:36

@Dahlia0409 ano to jsem takovej dudlík snad mu to nezůstane až do školního věku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.2.26 08:37

Asi jsme měli tu regresi. Malej mi spí jak předtím. Budí se jen 2× za noc :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí