Brečení u krmení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Tak to ti závidím. Já jsem na ten komfort koukala, ale je am napsané pro děti se zvláštním dietním režimem, tak nevím, jestli to zkusit! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosimte na to nekoukej ja taky nevedeld ptala jsem se dr ta rekla normalne ji to dejte tak ho kup a pak rekni dr ze ho mas nic ti nerekne neboj
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky také nám to začlo brečení u krmení
Papá papá a pak začne brečet plive mléko atd… nikdy to nedělala… až ted asi po 4, to udělala… tak jí dam na sebe ať si třeba odřihne a pak zase na krmení cucne a řve… Na prdíky nevím přijde mi, že právě prdí krásně i kaka.. a dám jí pak do lehátka a tam to pomaličku dopapa… už dvakrát dostala takový záchvat breku až se i mě chtělo brečet :/ Máme přes dva měsíce…
- Citovat
- Upravit
@Pindrushe A nezmenila jsi lahvicku nebo savicku a nebo značku mléka?
nebo může mít moc malou nebo naopak moc velkou dírku a rozčiluje jí, že jí to neteče tak, jak potřebuje.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 právě že nene. Ona pije před den pěkně, ale třeba jednou za den to teď udělá a pak za chvíli v lehátku studenější dopije… Poslední týden to asi dělá, ale všimla jsem si že má na dvou místech dasna bílé jak bývá zoubek. . tak že by třeba i tím? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Pindrushe taky to muze byt zoubkama,ale ve 2.mesicich bych nerekla.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě taky se mi ti zdá brzo… bílé to tam má i takové malinká hrčka u toho, tak uvidíme.. prej to může trvat i dva měsíce… nebo má prostě i jiné období teď..
![]()
- Citovat
- Upravit
Nejlepší co nám pomohlo musím podotknout že jsme na to hodně trpěly ani doktorka nevedla zkoušely jSME vse nakonec jsme vyhrakty s nutrilonem kaomford fakt pomamha neprdela od narozeni sama a ted? Prdi jak starej chlap a uz o prdikech ani nevyme usne mi ve 22h a spinka az do 6-7 do rana a to bude mit teprv 3 m