Brečení u krmení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
poletucha poletava
27.3.11 07:14
Foxinka píše:
O nich sjem taky slyšela, ale zatím jsem je nekupovala. Ještě jsem slyšela o Lefaxu, ale nevím, jak je účinný a jestli není silný pro miminko.

Nejlepší co nám pomohlo musím podotknout že jsme na to hodně trpěly ani doktorka nevedla zkoušely jSME vse nakonec jsme vyhrakty s nutrilonem kaomford fakt pomamha neprdela od narozeni sama a ted? Prdi jak starej chlap a uz o prdikech ani nevyme usne mi ve 22h a spinka az do 6-7 do rana a to bude mit teprv 3 m

• Citovat
  • Upravit
3429
27.3.11 09:43

Tak to ti závidím. Já jsem na ten komfort koukala, ale je am napsané pro děti se zvláštním dietním režimem, tak nevím, jestli to zkusit! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
27.3.11 13:23

Prosimte na to nekoukej ja taky nevedeld ptala jsem se dr ta rekla normalne ji to dejte tak ho kup a pak rekni dr ze ho mas nic ti nerekne neboj

• Citovat
  • Upravit
Pindrushe
6.4.19 11:34

Ahoj holky také nám to začlo brečení u krmení :( Papá papá a pak začne brečet plive mléko atd… nikdy to nedělala… až ted asi po 4, to udělala… tak jí dam na sebe ať si třeba odřihne a pak zase na krmení cucne a řve… Na prdíky nevím přijde mi, že právě prdí krásně i kaka.. a dám jí pak do lehátka a tam to pomaličku dopapa… už dvakrát dostala takový záchvat breku až se i mě chtělo brečet :/ Máme přes dva měsíce…

• Citovat
  • Upravit
22817
7.4.19 18:34

@Pindrushe A nezmenila jsi lahvicku nebo savicku a nebo značku mléka?
nebo může mít moc malou nebo naopak moc velkou dírku a rozčiluje jí, že jí to neteče tak, jak potřebuje.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindrushe
8.4.19 06:07

@lucynka25 právě že nene. Ona pije před den pěkně, ale třeba jednou za den to teď udělá a pak za chvíli v lehátku studenější dopije… Poslední týden to asi dělá, ale všimla jsem si že má na dvou místech dasna bílé jak bývá zoubek. . tak že by třeba i tím? :think:

• Citovat
  • Upravit
Pindrushe
8.4.19 06:08

@lucynka25 je fakt ten týden taková jiná…

• Citovat
  • Upravit
22817
8.4.19 09:50

@Pindrushe taky to muze byt zoubkama,ale ve 2.mesicich bych nerekla.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindrushe
8.4.19 11:21

Právě taky se mi ti zdá brzo… bílé to tam má i takové malinká hrčka u toho, tak uvidíme.. prej to může trvat i dva měsíce… nebo má prostě i jiné období teď.. :think: :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko