Brečení u krmení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Brečení u krmení
Ahojda maminy. Chtěla bych se s vámi poradit s našim každodenním problémem. Krmím UM (nutrilon ha) od 6ti týdnů.Teď jsou nám 2měsíce.Za posledních 14 dnů nám prcek u krmení hrozně brečí. Půlku lahvičky vypije krásně,ale pak brečí,jí,odpočívá…brečí,jí,odpočívá… Zkoušela jsem vyměnit savičku,polohu při krmení. Mlékem to není protože tak jednou za den,je krmení bez problémů. Prosím vás tedy o rady a zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
jaanniik píše:
Ahojda maminy. Chtěla bych se s vámi poradit s našim každodenním problémem. Krmím UM (nutrilon ha) od 6ti týdnů.Teď jsou nám 2měsíce.Za posledních 14 dnů nám prcek u krmení hrozně brečí. Půlku lahvičky vypije krásně,ale pak brečí,jí,odpočívá…brečí,jí,odpočívá… Zkoušela jsem vyměnit savičku,polohu při krmení. Mlékem to není protože tak jednou za den,je krmení bez problémů. Prosím vás tedy o rady a zkušenosti.
Moje malá to taky dělala, bylo to prdíkama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a v kolikti měsících to přešlo? Prcek prdí přes den krásně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jaanniik píše:
a v kolikti měsících to přešlo? Prcek prdí přes den krásně..
Bude jí osm měsíců a vříská pořád…
Ona je taková malá hyperaktivka, takže ted mi spíš připadá, že to už nejsou prdíky, ale vztekání z toho, že jí připoutám do sedačky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to malý dělá taky, tak ho dám odříhnout a pije dál. Občas je to i tím, že kaká tak musím počkat, přebalit a pak dokrmit. Já krmím taky nutrilonem ha už od 2. týdne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to dělá malá taky už 3.den a to zásadně při večerním krmením. Nepomáhá změnit polohu, počkat, dát odříhnout…prostě se vzteká a flašku vyhazuje z pusinky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Foxinka píše:
Mě to dělá malá taky už 3.den a to zásadně při večerním krmením. Nepomáhá změnit polohu, počkat, dát odříhnout…prostě se vzteká a flašku vyhazuje z pusinky.
A nemá prdíky? oni jak miminka musí tlačit dolu, tak prostě na to sání asi nemají sílu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Laskecka píše:Foxinka píše:A nemá prdíky? oni jak miminka musí tlačit dolu, tak prostě na to sání asi nemají sílu
Mě to dělá malá taky už 3.den a to zásadně při večerním krmením. Nepomáhá změnit polohu, počkat, dát odříhnout…prostě se vzteká a flašku vyhazuje z pusinky.
to budou prdíky… Mně na to trpěla starší a ted i mladší holka.. Zkuste nahřát bavl.plenu a přikládat na bříško,nebo kapičky,sab simplex,babycalm,probiotika,nebo rektální rourku.. každému pomáhá něco jiného.starší cácorce teda ale nepomáhalo nic,řvala od 14h do dvou v noci.. Musela jsem ji nosit a nosit a střídat polohy-jen to pomáhalo,abychom to obě vydržely… V jejich 3.měsících se to srovnalo že řvala „jen“ od 19h do 23h,ve 4.měsících to přestalo ze dne na den,jako mávnutím kouzelného proutku…
Vydržte! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, mohly by to být prdíky. Je pravda, že na ně trpí. Sab simplex však nezabírá. Tak cvičíme nožkama a přikládáme polštářek z peciček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Foxinka píše:
Jj, mohly by to být prdíky. Je pravda, že na ně trpí. Sab simplex však nezabírá. Tak cvičíme nožkama a přikládáme polštářek z peciček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O nich sjem taky slyšela, ale zatím jsem je nekupovala. Ještě jsem slyšela o Lefaxu, ale nevím, jak je účinný a jestli není silný pro miminko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jaanniik píše:
a nemůže to být tím mlíčkem?? Nemám vyzkoušet jiné??
No, pokud je nekdy krmeni bez problemu, tak myslim, ze mlickem by to nemelo byt ![]()
Nam pomaha dat v pulce krmeni odrihnout a pijeme dale
Tak snad taky najdes nejake reseni!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekla bych, že to bude prdíkama nebo bolestí bříška. U nás to bývá ještě teď - 5 měsíců. Hodně nám pomohli probiotické kapičky. Máme občas i období, kdy kvůli bolesti bříška nejíme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit