Brečení u krmení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
91
25.3.11 11:18

Brečení u krmení

Ahojda maminy. Chtěla bych se s vámi poradit s našim každodenním problémem. Krmím UM (nutrilon ha) od 6ti týdnů.Teď jsou nám 2měsíce.Za posledních 14 dnů nám prcek u krmení hrozně brečí. Půlku lahvičky vypije krásně,ale pak brečí,jí,odpočívá…brečí,jí,odpočívá… Zkoušela jsem vyměnit savičku,polohu při krmení. Mlékem to není protože tak jednou za den,je krmení bez problémů. Prosím vás tedy o rady a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
25.3.11 11:22
jaanniik píše:
Ahojda maminy. Chtěla bych se s vámi poradit s našim každodenním problémem. Krmím UM (nutrilon ha) od 6ti týdnů.Teď jsou nám 2měsíce.Za posledních 14 dnů nám prcek u krmení hrozně brečí. Půlku lahvičky vypije krásně,ale pak brečí,jí,odpočívá…brečí,jí,odpočívá… Zkoušela jsem vyměnit savičku,polohu při krmení. Mlékem to není protože tak jednou za den,je krmení bez problémů. Prosím vás tedy o rady a zkušenosti.

Moje malá to taky dělala, bylo to prdíkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
25.3.11 11:26

a v kolikti měsících to přešlo? Prcek prdí přes den krásně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.3.11 11:29
jaanniik píše:
a v kolikti měsících to přešlo? Prcek prdí přes den krásně..

Bude jí osm měsíců a vříská pořád…
Ona je taková malá hyperaktivka, takže ted mi spíš připadá, že to už nejsou prdíky, ale vztekání z toho, že jí připoutám do sedačky… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
25.3.11 11:31

Mě to malý dělá taky, tak ho dám odříhnout a pije dál. Občas je to i tím, že kaká tak musím počkat, přebalit a pak dokrmit. Já krmím taky nutrilonem ha už od 2. týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
25.3.11 11:34

Mě to dělá malá taky už 3.den a to zásadně při večerním krmením. Nepomáhá změnit polohu, počkat, dát odříhnout…prostě se vzteká a flašku vyhazuje z pusinky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
25.3.11 11:38
Foxinka píše:
Mě to dělá malá taky už 3.den a to zásadně při večerním krmením. Nepomáhá změnit polohu, počkat, dát odříhnout…prostě se vzteká a flašku vyhazuje z pusinky. :nevim:

A nemá prdíky? oni jak miminka musí tlačit dolu, tak prostě na to sání asi nemají sílu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
25.3.11 13:04
Laskecka píše:
Foxinka píše:
Mě to dělá malá taky už 3.den a to zásadně při večerním krmením. Nepomáhá změnit polohu, počkat, dát odříhnout…prostě se vzteká a flašku vyhazuje z pusinky. :nevim:
A nemá prdíky? oni jak miminka musí tlačit dolu, tak prostě na to sání asi nemají sílu :nevim:

to budou prdíky… Mně na to trpěla starší a ted i mladší holka.. Zkuste nahřát bavl.plenu a přikládat na bříško,nebo kapičky,sab simplex,babycalm,probiotika,nebo rektální rourku.. každému pomáhá něco jiného.starší cácorce teda ale nepomáhalo nic,řvala od 14h do dvou v noci.. Musela jsem ji nosit a nosit a střídat polohy-jen to pomáhalo,abychom to obě vydržely… V jejich 3.měsících se to srovnalo že řvala „jen“ od 19h do 23h,ve 4.měsících to přestalo ze dne na den,jako mávnutím kouzelného proutku…
Vydržte! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
25.3.11 14:13

Jj, mohly by to být prdíky. Je pravda, že na ně trpí. Sab simplex však nezabírá. Tak cvičíme nožkama a přikládáme polštářek z peciček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
25.3.11 14:18
jo, tak sab simplex jsme taky dávali a učinek žádny, ted jsme si objednali Bio Gaia, tak sem na ně zvědavá, stojí teda 600,– :roll:, ale slyšela jsem jenom chválu. :palec:
Foxinka píše:
Jj, mohly by to být prdíky. Je pravda, že na ně trpí. Sab simplex však nezabírá. Tak cvičíme nožkama a přikládáme polštářek z peciček.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
25.3.11 17:01

O nich sjem taky slyšela, ale zatím jsem je nekupovala. Ještě jsem slyšela o Lefaxu, ale nevím, jak je účinný a jestli není silný pro miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
25.3.11 17:06

a nemůže to být tím mlíčkem?? Nemám vyzkoušet jiné??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
25.3.11 18:05

Mlíčko by se nemělo moc často měnit, ale zkusit to mužeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
25.3.11 19:15
jaanniik píše:
a nemůže to být tím mlíčkem?? Nemám vyzkoušet jiné??

No, pokud je nekdy krmeni bez problemu, tak myslim, ze mlickem by to nemelo byt :-(
Nam pomaha dat v pulce krmeni odrihnout a pijeme dale :-) Tak snad taky najdes nejake reseni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.3.11 22:02

Řekla bych, že to bude prdíkama nebo bolestí bříška. U nás to bývá ještě teď - 5 měsíců. Hodně nám pomohli probiotické kapičky. Máme občas i období, kdy kvůli bolesti bříška nejíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí