Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poslední dobou na mě všechno doléhá, pořád brečím a všechno je mi líto, brečím i u reklamy. Před měsícem mi skončil rodičák, nastoupila jsem do práce, ale mám jinou pracovní dobu než tu na které jsem byla původně domluvena, tak sháním jinou.Se synem jdu na zápis do školy, a už ted se na to netěším. Přijde mi že to tak uteklo, a strašně ráda bych si to zopakovala, je mi to tak líto Mooooc. S dcerou půjdu k zápisu za měsíc do školky. Je mi na nic, přijde mi, že už budou jen a jen starosti, nějak se z toho nemůžu dostat tento můj stav trvá od vánoc. Navíc mám nemocnou maminku má rakovinu a prostě všechno stojí za houby. Nemám z ničeho radost a v práci je tak naprd kolektiv, že jedna pomlouvá druhou, dělají naschvály a já na to prostě nejsem zvyklá, na rodičáku to bylo tak krásné a ted…hrůza ![]()
Hlavu vzhůru, je toho na tebe hodně… mamince přeji uzdravení
Nedělej si těžkou hlavu. Konec je vždycky začátek něčeho nového. Nenaděješ se a budeš si to užívat, což bys určitě měla..přece jen, tvůj syn bude mít zápis do první třídy jen jednou - dcerka taky. V životě, ač někdy stojí za starou belu, jsou chvíle, kdy si ani neuvědomíme, jak dobře se máme - až se tak mít nebudem, tak pak si to uvědomíme. ![]()
Každý máme tohle období, kdy nic nemá konec a nic začátek a nic naději a dokonce nic nemá nic..ale o tom ten život přece je?
S tvojí maminkou mě to mrzí, neztrácej naději (je nejdůležitější) a přeji jí nejsnadnější cestu k uzdravení. ![]()
A druhé dítě nechcete nebo to zatím nejde? Jinak přeji hodně sil.
Mamince preju hodne sil at nad nemoci zvitezi a ty by jsi mela prestat myslet na to jak je vse hrozne. Raduj se z toho, ze mas sikovny deti, ktery uz pujdou do skoly a skolky a budes pysna na jejich vysledky.Vse co se tam oba nauci ti urcite udela radost
![]()
@annaei o tomneni pochyb, ale nesla bych hned k psychologovi
@alexxa Komu si se šla vypovídat já třeba nerada obtěžuji kamarády za některé věci se stydim a nikdo mě dobrovolně poslouchat hodiny jak si stěžuji nebude
Ahoj, procházím něčím podobným. Taky jsem v pracovním procesu po dlouhém rodičáku (dvě děti po sobě), Nemohla jsem dlouho sehnat práci pak jsem sehnala, ale bylo to absolutně šílené, nebyla jsem doma vůbec, ani ráno ani večer ani v noci (dvanáctky) nepravidelně. Děti jsem najednou vůbec neměla možnost vychovávat, odcházela jsem a spaly a přicházela jsem a už skoro zase spaly. Teď jsem už skončila, nedalo se to, budu nastupovat do nové práce, kde jsou podmínky relativně normální, ale stejně, padá to na mě hodně. Sehnat práci na zkrácený úvazek se mi nepodařilo. Taky je mi líto, že to krásné je pryč. Přála bych si ještě dítě, ale už mám věk a muž nechce. Vůbec nevím, jak to bude, jestli si zvyknu. Každopádně tě chápu.
@annaei mam bajecnou kamosku, ktera me bude poslouchat i cely den, ale v psychologovi proste vidim lekare a tomu bych se nedokazala sverit uplne se vsim.
nekdy pomuze se poradne vybrecet, fakt se vyrvat jak maly dite.