Chci vydat knihu

alli_li
15.1.14 08:12

Chci vydat knihu

Ahoj všem,

vím že jste tu velice sečtělé a víte toho hodně :-) tak jsi jdu k Vám opět pro radu.

Chci napsat knihu - jde mi to sepsání vzpomínek - existuje nějaká firma, který mi můj škrabopis :-) upraví a vystylizuje do knihy s tvrdou vazbou popř. i s pár fotkama?

Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
15.1.14 08:16

Určitě existují firmy i podnikaté, kteří se korekturami textu živí. POkud neseženete, zkuste zavolat do nějakého nakladatelství, třeba Vám dají na někoho kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
15.1.14 08:18

@smudlinky jéé vidíš, nakladatelství mě nenapadlo

• Citovat
  • Upravit
3115
15.1.14 08:20

Napiš do nakladatelství které vydává beletrii. Ale už je jenom na nich jestli se jim bude rukopis líbit nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.1.14 08:24

@alli_li korekcema textů si přivydělává spousta lidí. Určitě není problém někoho sehnat, to samé s těmi fotkami (ale ty budeš muset připlatit)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
15.1.14 08:25

O peníze mi vůbec nejde - chci dětem napsat knihu o jejich babičce, která je moc milovala a nechci časem na něco zapomenout - tak proto jim chci napsat knihu

• Citovat
  • Upravit
72725
15.1.14 08:27

@alli_li jo táák. Tak to úplně v pohodě. Korekce a fotky nejsou problém, knihu vytiskneš v kterékoliv tiskárně, kde dělají diplomky a pod. Vč pevné vazky, popisu a pod. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
15.1.14 08:33

@martina.se Opravdu? Tak to jsem ráda, že to jde - děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
72725
15.1.14 08:35
@alli_li píše:
@martina.se Opravdu? Tak to jsem ráda, že to jde - děkuji moc.

jasné.. vložit fotky do textu je otázka pár minut, korekce Ti udělá nějaký češtinář ;) a pak vezmeš soubor ve wordu nebo v něčem takovém, píchneš na flash, doneseš do tiskárny, zvolíš obal, barvu, nátisk první strany, jestli chceš i popis hran a podobné kraviny. Prostě si to vybereš přesně dle svého - formát, velikost, barvy atd.. pak Ti to vytisknou, svážou atd.. vyzvedneš hotovou knihu :palec: diplomky a pod se dělají na stejném principu.. chlapova stála cca 300 kč vč tistku, obalu, svázání.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
15.1.14 08:37

Cena vytisknutí v nakladatelství je od 20 tis

jinak si to vytiskni sama a nech svazat, cena tak 500-1000kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
15.1.14 08:47

Já bych se té práce klidně ujala, korektura a vložení obrázků nejsou problém, a nějakou odměnu za to bys, zakladatelko, mohla poslat na účet mého nadačního fondu. To už bychom vyřešily přes SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová