Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě existují firmy i podnikaté, kteří se korekturami textu živí. POkud neseženete, zkuste zavolat do nějakého nakladatelství, třeba Vám dají na někoho kontakt.
Napiš do nakladatelství které vydává beletrii. Ale už je jenom na nich jestli se jim bude rukopis líbit nebo ne.
@alli_li korekcema textů si přivydělává spousta lidí. Určitě není problém někoho sehnat, to samé s těmi fotkami (ale ty budeš muset připlatit)..
O peníze mi vůbec nejde - chci dětem napsat knihu o jejich babičce, která je moc milovala a nechci časem na něco zapomenout - tak proto jim chci napsat knihu
@alli_li jo táák. Tak to úplně v pohodě. Korekce a fotky nejsou problém, knihu vytiskneš v kterékoliv tiskárně, kde dělají diplomky a pod. Vč pevné vazky, popisu a pod. ![]()
@alli_li píše:
@martina.se Opravdu? Tak to jsem ráda, že to jde - děkuji moc.
jasné.. vložit fotky do textu je otázka pár minut, korekce Ti udělá nějaký češtinář
a pak vezmeš soubor ve wordu nebo v něčem takovém, píchneš na flash, doneseš do tiskárny, zvolíš obal, barvu, nátisk první strany, jestli chceš i popis hran a podobné kraviny. Prostě si to vybereš přesně dle svého - formát, velikost, barvy atd.. pak Ti to vytisknou, svážou atd.. vyzvedneš hotovou knihu
diplomky a pod se dělají na stejném principu.. chlapova stála cca 300 kč vč tistku, obalu, svázání.. ![]()
Cena vytisknutí v nakladatelství je od 20 tis
jinak si to vytiskni sama a nech svazat, cena tak 500-1000kc
Já bych se té práce klidně ujala, korektura a vložení obrázků nejsou problém, a nějakou odměnu za to bys, zakladatelko, mohla poslat na účet mého nadačního fondu. To už bychom vyřešily přes SZ.
Ahoj všem,
vím že jste tu velice sečtělé a víte toho hodně
tak jsi jdu k Vám opět pro radu.
Chci napsat knihu - jde mi to sepsání vzpomínek - existuje nějaká firma, který mi můj škrabopis
upraví a vystylizuje do knihy s tvrdou vazbou popř. i s pár fotkama?
Děkuji moc