Brembo Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
brembo Ostrava
Prosim pracuje nekdo pro brembo v Ostrave na finalni montazi? Zajimala by me hlavne narocnost prace atak, dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Prace jako takova je snadna.Ale ta sikana je neuveritelna. Vydirani..chces jit z agentury pod brembo? tak majkej.. a delej prescasy a drz hubu. Dovolenou si vzit nemuzes..ale muzes si vzit nahradni volno s tim ze si za sebe musis jeste i sehnat nahradu. A to s tim clovekem musi souhlasit jeste i mistr. Nikde jsem se s nicim podobnym nesetkal. Radim..najdete si praci nekde jinde. I ja uz tam nejsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce v brembu.
Dobrý den. Vydržel jsem pracovat v brembu 14 dní. Vzali mě přes agenturu gi group. Těžká práce/operátor cnc/,tvrdá norma a hlavně administrativa/počítač a papíry a angličtina je dobré umět aspon základy/.Není to práce pro každého. Já ted řeším s agenturou problém nevydání zápočtového listu, bude to řešit inspektorát práce. Poučení je, když nabízejí skvělé podmínky přesvědčit se co to je za práci, nejlépe prohlídka pracoviště před nástupem. Simir7.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěl bych se zeptat jak to ve ty. Brembo chodí ve výrobě? Je nutné dodržovat normy? Mistři jsou na pracovníky tvrdí? Je velký požadavek na kvalitu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V brembu dělám cca 6 měsícu (Operator CNC) přes firmu Manpower. Práce jako taková mi přijde uplně vpohodě a jednoduchá, je pravda že na flakani čas nebudu, ale proč by taky byl jsme přece v praci. Nikdo vás buzerovat nebude pokud aspoň budute trošku stihat opravdu lehkou práci. Co se týka norem sice jsou dost velke ale nikdo vám neřekne nic i když uděláte méně. Přechod do kmene je taky naprosto realny po třech měsicich nedřive. Mě osobně ho po třech měsícich nabidnul sám mistr. Co se dovolene týče tak vám to řeknu asi tak, je dost lidi v práci tak vám ji po domluvě mistr bez problemu da, nejsou lidi tak si musite najit náhradu. To ale taky neni problem dost lidi si tu šichtu vezme za vás. Co se mě osobně nelíbi je nepřetržity provoz. Absoltně nebudete mít čas na nic. Pak už jen pladba za doktora - když jdete přes agenturu tak to stoji nějak do tisice a když přestupujete do kmene tak k doktorovi jdete znovu a platite to zase z vlastni kapsy. Abych na závěr řekl něco k finalni montáži, tak co jsem slyšel lidi si moc nestěžuji asi to bude jak na jake směně. Tak hodně štěsti lidim kteři v práci jako je tahle nevydrži ani jeden měsic a breči jak jsou nešťastní. O platu je to z mé strany asi tak že jsou to prachy co se tehle práce týče zadarmo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit