Kolaudace zubní laboratoře

80
18.10.14 18:59

Kolaudace zubní laboratoře

Ahoj, prosím o radu. Potřebovala bych zjistit podmínky kolaudace zubní laboratoře. Nevím jestli je tam nějaká podmínka minimálních rozměrů místnosti atd. A taky by mě zajímalo, jestli musí být laboratoř schválená hygienou - předpokládám, že ano a taky mě zajímají podmínky.. Na netu nic nemůžu najít, takže budu vděčná za jakoukoliv radu. Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1267
18.10.14 19:33

Podmínky vybavení a vůbec podoby zubních laboratoří upravuje tahle vyhláška: http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2012-92 Jinak pokud si pamatuju, funguje to tak, že v rámci stavebního řízení, vyžaduje stavební úřad závazné stanovisko hygieny, bez něj kolaudační souhlas neudělí. Předloží se stavební dokumentace a ona posuzuje, jestli jsou splněny výše uvedené podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
19.10.14 12:56

@LauMar @katty89 má pravdu. Já jsem třeba ani nebyla majitelka laboratoře, jen jsem měla pronajaté místo a musela jsem mít schválený provozní řád od hygieny. Potom taky musíš doložit prohlášení o shodě od všech přístrojů, ale to jsme dokládali na Magistrát. Nevím, jestli sis oběhala nějaký uřady, ale tam ti dají informace, co od Tebe potřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.10.14 16:00

Moc Vám děkuji za radu, moc mně to pomohlo! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie