Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
16.1.11 20:14

Zlatí já už ti to schvalovala. To je tedy divné. Pošlu ti znova pozvánku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.1.11 21:07

Holkyyyy :-) už se nám to blíží, chtěla jsem zase po dlouhé době pokecat a vy jste utekly :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
20.1.11 21:28
PetkaSi píše:
Holkyyyy :-) už se nám to blíží, chtěla jsem zase po dlouhé době pokecat a vy jste utekly :-D

Peti přidej se za námi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.1.11 22:13

ahoj holky tak se taky k vam pridam jsem ve 30 tydnu a termin porodu mam na 30.3 brezna pristi tyden du na posledni ultrazvuk tak se uz tesim je zady nekdo kdo de rodit do hradce kralove :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.1.11 08:03
kuratko82 píše:
ahoj holky tak se taky k vam pridam jsem ve 30 tydnu a termin porodu mam na 30.3 brezna pristi tyden du na posledni ultrazvuk tak se uz tesim je zady nekdo kdo de rodit do hradce kralove :-D :-D :-D

Kuřátko my už si povídáme v uzavřené skupině, tak se přidej mezi nás. Pošlu ti pozvánku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
31.1.11 13:37

Ahoj holky,
máte některá tip co s oteklými kotníky? Moje dr. říkala, že se toho nezbavím až do porodu.
Poraďte něco. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.1.11 15:18
mimi 82 píše:
Ahoj holky,
máte některá tip co s oteklými kotníky? Moje dr. říkala, že se toho nezbavím až do porodu.
Poraďte něco. díky

Ahoj na otoky jsou dobré cviky.......když sedíš tak pokrč prsty na nohou a posouvej chodidlo jakoby dopředu jako housenka a pak běž tak samo zpátky.jde to hůře, ale jde to a pak měj nožky co nejvíce nahoře a dělej kotníkama kroužky.No a pak samo studená a teplá sprcha na přeskáčku.Doufám, že ti to pomůže tak pa pa a nezapomeň to cvičit několikrát denně......... :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
31.1.11 15:43

Ahoj,
já mám termín 5.3. ale klidně bych rodila už teď :-) trápí mě pálení žáhy, hlavně v noci, když se snažím usnout. Nemůžu se pořádně vyspat. Snažím se nejíst před spaním tak 2-3 hodiny, ale stejně nepomáhá. Popíjím sodu, ale ta zabere vždy jen na chvíli a taky nevím, jestli se to v těhotenství může, no, ale když to už nejde vydržet :-( . Kromě toho beru železo a to prý není moc dobré, protože ta soda (ale vlastně všechny preparáty proti pálení žáhy) zhoršují vstřebávání železa. Tak nevím, jak účinně proti tomu bojovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.1.11 16:20

No holky kde se touláte?Jestli chcete k nám do březnových pošlete Tejchi žádost. :palec: :palec: :palec: Jinak já měla taky problém z pálením žáhy a pomáhal jen anacid-zaručeně, ale brácha mi donesl bílou ředkev-tu podlouhlou a po ní mě nepálí ani trochu.Sním tak jednu denně i 40 cm........ :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a krom toho, že fakt pomáhá tak mi hrozně chutná..... :dance: :dance: :dance: tak vyzkoušejte........ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
31.1.11 16:28

Anacid mi byl taky doporučen, ale v lékarně mi zase řekli, že se to v těhotenství nedoporučuje. Tak já nevím :nevim: Tu bílou ředkev zkusím, to jsem ještě nezkoušela. Čím míň chemie do těla, tím líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
31.1.11 17:01

:mavam: Ahoj tady už je to moc rozjetý,škoda už vás asi nedočtu :cry: Ale tak aspon vidim kolik nás je které to mají„za pár“.Vám všem přeju rychlé porody a at nám miminka dělají jen samou radost :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.1.11 18:52
Izabella píše:
Anacid mi byl taky doporučen, ale v lékarně mi zase řekli, že se to v těhotenství nedoporučuje. Tak já nevím :nevim: Tu bílou ředkev zkusím, to jsem ještě nezkoušela. Čím míň chemie do těla, tím líp :palec:

Já užívám anacid celé těhu a jsem OK a mimi taky.Doporučil mi to přímo gynekolog.......nějaké Renie a podobné farma tahy mi vůbec nepomáhaly… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.1.11 18:54
Martyy píše: :mavam: Ahoj tady už je to moc rozjetý,škoda už vás asi nedočtu :cry: Ale tak aspon vidim kolik nás je které to mají„za pár“.Vám všem přeju rychlé porody a at nám miminka dělají jen samou radost :kytka: :kytka:

Klidně pošli žádost do Březen 2011 tam je toho pravda taky hodně na dočtení, ale není třeba dočítat.Průběžně se k nám připojují maminy a líbí se jim tam........ :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.2.11 10:33

dík za radu, určitě vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
5.2.11 21:19

Ahoooj, máme termín 6.3. můžu nakouknout k vám do skupiny? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí