Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nebo holky,nemate nekdo recept na napln do vosich hnizd bez rumu?
Kruci holky měli bychom tu diskusi fakt uzavřít
Někdy mám strach že co tu píšu si někdo z rodiny přečte. Tak pokud chcete tak budeme psát zde , kdo nemáte přistup tak pisněte.
Teď mě docela dostal tchánek, ale právě mám strach rozepisovat
![]()
holky vy tu všichni píšete o vosích hnízdech to je tak dobré že to děláte, jestli jo tak pošlete recept a postup.
Tak abych vás nálákala tak jsem tam napsala ten můj problém
![]()
Peťka1 píše:
holky vy tu všichni píšete o vosích hnízdech to je tak dobré že to děláte, jestli jo tak pošlete recept a postup.
Peti,ja ty testa delala s babickou u ni,takze ho nemam u sebe ![]()
Peťka1 píše:
pošlu vydrž
Ale minulej rok,jsem delala podle receptu z netu a taky byly vyborny
kacafazolka píše:Peťka1 píše:pošlu vydrž
Kaci nemas recept na napln bez rumu?
Vosí hnízda
320 g piškotů
320 g moučka cukr
4 lžíce rumu
120 g másla
4 lžíce mléka
4 lžíce kakaa
pomlet piškoty a smíchat.Trochu pomletých piškotů si nechej na vysypávání formičky.Někdo to vysypává cukrem, ale to je hrozně sladké…brrrrrr
náplň
100 g másla
100 g moučka cukr
1 žloutek
trochu rumu -kdo nechce dá tresť anebo nic.ale pak je to moc sladké…může se tam dát i trochu uvařeného pudinku-taky je to dobré…
První úl udělej tak že nevysypeš formičky, ale rovnou tam nacpi těsto a vytáhni ho…tím ji promažeš a bude ti na to lépe pak chytat ten piškot.A pak už jen vysypeš piškoty nacpeš těsto, vařečkou uděláš dírku, naplníš krémem a přiklopíš piškotem...........to je u nás hned pryč............
![]()
Ahoj holky,
tak jsem zase dočetla, co jste od rána napsaly. Já jsem vstávala dnes až v 11. Nespala jsem asi do 3, pálela mě žáha, fuj, to tak nesnáším. Ani rennie nepomohlo. To jsem včera zkusila dva kousky lineckého, už si to sladké opravdu nedám
.
Sněhu je u nás taky kupa, naštěstí je to uklizené, že se bude dobře chodit
.
Mekelko, zkus mléko. Mně zabírá okamžitě. Z Rennie jsem minulé těhu málem vrhla, takže teď jsem to radši ani nezkoušela, ale mlíčko mám na žáhu osvědčené ![]()
Kri: to jsem zkoušela se začátku těhu a pomáhalo, ale teď vůbec. To rennie pomáhá, ale v noci nějak nezabralo. Zkrátka nesmím to sladké ani zkusit
.
kacafazolka píše:
Vosí hnízda
320 g piškotů
320 g moučka cukr
4 lžíce rumu
120 g másla
4 lžíce mléka
4 lžíce kakaa
pomlet piškoty a smíchat.Trochu pomletých piškotů si nechej na vysypávání formičky.Někdo to vysypává cukrem, ale to je hrozně sladké…brrrrrr
náplň
100 g másla
100 g moučka cukr
1 žloutek
trochu rumu -kdo nechce dá tresť anebo nic.ale pak je to moc sladké…může se tam dát i trochu uvařeného pudinku-taky je to dobré…
První úl udělej tak že nevysypeš formičky, ale rovnou tam nacpi těsto a vytáhni ho…tím ji promažeš a bude ti na to lépe pak chytat ten piškot.A pak už jen vysypeš piškoty nacpeš těsto, vařečkou uděláš dírku, naplníš krémem a přiklopíš piškotem...........to je u nás hned pryč............![]()
![]()
![]()
kujuuu
vidis to,ten pudink me nenapadl,tak zkusim…
Tak jsme se probudili, malá má rýmu ještě horší a už je i z toho zlá
to zas budou pekelné tři-čtyři dny, horečku zatím nemá, ještě že tak ![]()
Uly mám hotové, teď ještě ty burizony a pak už jenom čokoládu do košíčků a mám hotovo hurááááááááááá ![]()