Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1022
15.12.10 10:44

Nebo holky,nemate nekdo recept na napln do vosich hnizd bez rumu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.12.10 10:54

Kruci holky měli bychom tu diskusi fakt uzavřít :nevim: :nevim: Někdy mám strach že co tu píšu si někdo z rodiny přečte. Tak pokud chcete tak budeme psát zde , kdo nemáte přistup tak pisněte.
Teď mě docela dostal tchánek, ale právě mám strach rozepisovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
15.12.10 10:54

holky vy tu všichni píšete o vosích hnízdech to je tak dobré že to děláte, jestli jo tak pošlete recept a postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.12.10 10:57

Mě tedy vosí hnízda moc nechutnají :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.12.10 11:00

Tak abych vás nálákala tak jsem tam napsala ten můj problém :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
15.12.10 11:15
Peťka1 píše:
holky vy tu všichni píšete o vosích hnízdech to je tak dobré že to děláte, jestli jo tak pošlete recept a postup.

Peti,ja ty testa delala s babickou u ni,takze ho nemam u sebe :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.12.10 11:15
Peťka1 píše:

pošlu vydrž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
15.12.10 11:16

Ale minulej rok,jsem delala podle receptu z netu a taky byly vyborny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
15.12.10 11:17
kacafazolka píše:
Peťka1 píše:
pošlu vydrž

Kaci nemas recept na napln bez rumu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.12.10 11:40

Vosí hnízda
320 g piškotů
320 g moučka cukr
4 lžíce rumu
120 g másla
4 lžíce mléka
4 lžíce kakaa
pomlet piškoty a smíchat.Trochu pomletých piškotů si nechej na vysypávání formičky.Někdo to vysypává cukrem, ale to je hrozně sladké…brrrrrr
náplň
100 g másla
100 g moučka cukr
1 žloutek
trochu rumu -kdo nechce dá tresť anebo nic.ale pak je to moc sladké…může se tam dát i trochu uvařeného pudinku-taky je to dobré…
První úl udělej tak že nevysypeš formičky, ale rovnou tam nacpi těsto a vytáhni ho…tím ji promažeš a bude ti na to lépe pak chytat ten piškot.A pak už jen vysypeš piškoty nacpeš těsto, vařečkou uděláš dírku, naplníš krémem a přiklopíš piškotem...........to je u nás hned pryč............ :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
15.12.10 11:51

Ahoj holky,
tak jsem zase dočetla, co jste od rána napsaly. Já jsem vstávala dnes až v 11. Nespala jsem asi do 3, pálela mě žáha, fuj, to tak nesnáším. Ani rennie nepomohlo. To jsem včera zkusila dva kousky lineckého, už si to sladké opravdu nedám :nevim: :nevim: :nevim: .
Sněhu je u nás taky kupa, naštěstí je to uklizené, že se bude dobře chodit :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
15.12.10 12:04

Mekelko, zkus mléko. Mně zabírá okamžitě. Z Rennie jsem minulé těhu málem vrhla, takže teď jsem to radši ani nezkoušela, ale mlíčko mám na žáhu osvědčené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
15.12.10 12:13

Kri: to jsem zkoušela se začátku těhu a pomáhalo, ale teď vůbec. To rennie pomáhá, ale v noci nějak nezabralo. Zkrátka nesmím to sladké ani zkusit :nevim: :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
15.12.10 12:58
kacafazolka píše:
Vosí hnízda
320 g piškotů
320 g moučka cukr
4 lžíce rumu
120 g másla
4 lžíce mléka
4 lžíce kakaa
pomlet piškoty a smíchat.Trochu pomletých piškotů si nechej na vysypávání formičky.Někdo to vysypává cukrem, ale to je hrozně sladké…brrrrrr
náplň
100 g másla
100 g moučka cukr
1 žloutek
trochu rumu -kdo nechce dá tresť anebo nic.ale pak je to moc sladké…může se tam dát i trochu uvařeného pudinku-taky je to dobré…
První úl udělej tak že nevysypeš formičky, ale rovnou tam nacpi těsto a vytáhni ho…tím ji promažeš a bude ti na to lépe pak chytat ten piškot.A pak už jen vysypeš piškoty nacpeš těsto, vařečkou uděláš dírku, naplníš krémem a přiklopíš piškotem...........to je u nás hned pryč............ :palec: :palec: :palec: :palec:

kujuuu :dance: vidis to,ten pudink me nenapadl,tak zkusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
15.12.10 14:02

Tak jsme se probudili, malá má rýmu ještě horší a už je i z toho zlá :roll: to zas budou pekelné tři-čtyři dny, horečku zatím nemá, ještě že tak :palec:
Uly mám hotové, teď ještě ty burizony a pak už jenom čokoládu do košíčků a mám hotovo hurááááááááááá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí