Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, tady je ale změn, už jste někde jinde? prosím netušíte nějaká jak je to, když chci jet ve 34tt do švýcarska? Už mě nikdo nepojistí a tak nevím, jestli mi to za to stojí, netušíte kolik tam stojí porod? a když porodím tam bude moje dítě švýcar?
Hucka my už kecáme jen v druhé diskusi, posílám ti pozvánku, tak se přidej za námi ![]()
díky ale asi jsem natvrdlá, nebo těhotná, kam jsi mi poslala pozvánku, nevím kde jí hledat?
Hucka píše:
díky ale asi jsem natvrdlá, nebo těhotná, kam jsi mi poslala pozvánku, nevím kde jí hledat?
na tvém profilu........... ![]()
Tak tak, jak píše Kačka, na tvém profilu. Pošlu ještě jednou, ať mám jistotu ![]()
ahoj, tak koukám, že jste se uklidily do ústraní.. můžete mě taky přizvat, nebo je to jen pro ukecané baby… já jsem do březňátek čas od času rád nahlédla a bylo to tu fajn ![]()
Ahoj, jsem tu nová, teprve se rozkoukávám. Čekám miminko v březnu. Mohla bych se k vám přidat?
![]()
Ahojky Anno, my už kecáme v uzavřené skupině, takže ti pošlu pozvánku a přidej se k nám ![]()
ahojky holky ![]()
já měla včera kontrolu,utz a odběry,tak všechno vypadá dobře,mudr říkal že jsem 30+4 tt,miminko má asi 1400g,je hlavičkou dolů,kope jak o závod ve dne v noci.Ted že bude přibírat tak průměrně 200g týdně,já zatím přibrala 6kg,když mám volnější mikinu,ještě to není ani moc vidět..
taky sme konečně začali vymýšlet nějaká jména,už je na čase ![]()
koukám ,že ste se někam odstěhovali..
![]()
Paji tak to je super.
No jméno by jste měli už nějak zapřemýšlet.
A jinak, poslala jsem ti pozvánku do naší skupiny, tak šup mezi nás ![]()
Tak já se přidávám. Termín mám na konci března a na malého Honzíka už se všichni moc těšíme
![]()
Já mám termín 10.3. 2011. a odkud jsi? A jak snášíš to těhotenství? Já jsem de facto skoro celé těhu doma a docela mě to zmáhá.
ahoj holky jak se vede? jsem v 31 tt mimi čekam kolem 20.3 ahoj mě se nedaří vstoupit do uzavřené skupiny