Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já vypiju za noc tak 0,75 litru vody.Já mám žízeň pořád............
a nechodíš crbat
já se večer držím, ale stejně musím pít…
pak jdu i 5× za noc
![]()
jo chodím, ale co mám dělat , když mě pořád suší jako po mejdanu..........
![]()
Dobry ranko holky,tak vcera u toho ocniho mi zjistila,ze se mi zas zmenily dioptrie,ale tak divne,jen se mi prohodili oci.Pry je to v tehotenstvi normalni,ze to kolisa.Jinak Stepan vcera mi to dostrihal sam a sam se hlavne nabidl,tak jsem koukala,dokonce se mnou sedel v kuchyni,kdyz jsem varila a povidal si,takze se mu vcera nalada vydarila ![]()
nepít, jako já, ale taky si dám aspoň jednu plnou sklinku vody, než jdu spát, zapíjím magnesko, tak se mám, na co vymluvit
![]()
nikoll píše:
Dobry ranko holky,tak vcera u toho ocniho mi zjistila,ze se mi zas zmenily dioptrie,ale tak divne,jen se mi prohodili oci.Pry je to v tehotenstvi normalni,ze to kolisa.Jinak Stepan vcera mi to dostrihal sam a sam se hlavne nabidl,tak jsem koukala,dokonce se mnou sedel v kuchyni,kdyz jsem varila a povidal si,takze se mu vcera nalada vydarila
Jinak stim chozenim v noci zatim problemy nemam,tak jsem rada,sice rano jsou vodopady,ale to je lepsi nez 5krat vstavat,je fakt,ze pred spanim,jdu tak dvakrat…
j.s. píše:
nikol, no vidíš![]()
![]()
další krámy příjdou až za měsíc
nikol, já chodím celý den, prostě pocrbávat…to je děs, ale to jsem měla i u toníka a to bylo léto a to jsem pila jednou tolik než teď…
Jinak vcera jsme spolu koukali na ordinacku,jak ta Magda porodila,tak mi tekly slzy a on se na me furt tak usmival,pak si vlezlk brisku a objimal ho,jak se na nej tesi a bylo videt,ze taky z toho zmeknul…no a pak mi vypravel,co vsechno ma v planu s nim delat,no hezky ![]()
kacafazolka píše:
no to čuraní je děsné a vždy jen crnk a nic.........![]()
![]()
jo jo,ja tomu rikam cíkání
Takhle jsem chodila jeste kdyz jsem mela zanet mocaku…
nikoll píše:
Jinak vcera jsme spolu koukali na ordinacku,jak ta Magda porodila,tak mi tekly slzy a on se na me furt tak usmival,pak si vlezlk brisku a objimal ho,jak se na nej tesi a bylo videt,ze taky z toho zmeknul…no a pak mi vypravel,co vsechno ma v planu s nim delat,no hezky
no vidíš jaký jste měli krásný den................
![]()