Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1927
14.12.10 14:41

Jani to Ti je podobné, nic méně Ty víš, že to pak zhubneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
14.12.10 14:44

Ahoj holky, tak cukr je za náma. Fuj bylo toho nějak moc, ale zvládla jsem to bez větší ujmy :mrgreen: Výsledky budou až u mojí dr. Cestou jsem nakoupila maso do mražáku, takže teď musím jít zase porcovat :-? :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
14.12.10 14:52

tak já zas jím hodně přes den dneska mám zas žravku a už nevím co si mám dát. Teď jsem si vzala od fildy milky way.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
14.12.10 14:52

ještě že máme toho filípka jinak by jsme doma žádné kokina neměli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
14.12.10 14:54

Peti, jak jsi na tom dneska, pohoda?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
14.12.10 14:56
Peťka1 píše:
ještě že máme toho filípka jinak by jsme doma žádné kokina neměli

jj taky chodím Terezce, mě by nenapadlo koupit si pro sebe čokoládu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.12.10 14:57

my tady máme vše dohromady, teda manžela musím komandovat a nadávat mu, protože toho sežere moc, hlavně kinder čokoládky a mandarinky a nic z toho nekoupí…tak je pak naštvaný, že je všechno malého, ale že to jím i já, když není doma, to nemusí vědět :-P :-P :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
14.12.10 15:02

jj dneska je vše ok akorát mě příšerně bolí záda. No martin toho taky dost sní a já pak nadvám když jsi pro to jdu tak už to tam není,no jak já jsem pak zlá :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.12.10 15:04

u nás je to celkem rozdělené, já moc nemusím mléčnou a ty kinder a tak, je to moc sladké, za to můžu milenu a hořké čokolády a tak, ale i tak to moje mizí :cert: :cert: :cert: a malému jsem schovala ty čokoládky nad skřínku nad digestoří a na to ještě nepřišel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.12.10 15:04

holky, valím na sáňky, snad to přežiju…
papa a večír, j. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 15:27

ahoj tak já mám doma komodu, ale bez úchytek.ty se někde zašantročily a tak musím ssehnat jiné.je to obr.Ale moc se mi líbí.Jdu něco dělat tak pa pa holky večír......... :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 15:28

jo a já cpu celý den, a mám nahoře 6,5 kg ve 29 tt tak to jde.I když já měla nahnáno už předtím pár kilo a na vás suškách jde vidět každé deko......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.12.10 17:04

hm, tak největší prase jsem nakonec já........já mám nahoře nějakých 12 kil, neli více, už jsem se zase chvilku nevážila… :roll: :roll: :roll: a ani nebudu…až v lednu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.12.10 17:53

Holky s těma kilama, Jani na tobě to vůůůbec nejde vidět. Jako mě to jde vše strašně do zadku a ten nabyl a hoooodně!!!
Jinak dnes jsem na poště vyzvedla dárek pro Kubu, samo musel mě tam po práci zavézt no a krabice jen obalená ve folii a oblepená páskou s nápisem Sportisimo :zed: :zed: :zed: pak čumím z boku byl i nápis dárku. No fakt kokoti :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: to sportisimo nepřehlédnul určitě. Tak jsem nešťastná, jelikož to zužuje výběr dárku že :nevim: No snad se bude líbit :nevim: :nevim:
Jsme se byli projít no to je paráda…jak to křupe :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.12.10 18:27

já jsem byla se sáněma a mám dost :-P :-P :-P to se bude chrupat…
normálně já v neděli objednala ty značkovače a danovi k svátku sektové sklenky dvě a dneska jak jsem odcházela, tak mi to dovezli :) tomu říkám rychlovka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a dan nic neviděl, neboť tu nebyl :)
tejko, stejně neví, co tam je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky