Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jejda já se taaak přejedla. Mám rybí filety, brambor a salát. Mňam mňam
![]()
Jinak s těma chlapama to je život no. To můj si slovník nevybírá, minule jsme jeli autem a on se podrbal, říkám se zas drbeš na tom pytlíku. A on na mě řekni někdy čurák, penys a ještě cosy takého potil, no já se řezala
A mým prsům teď říká zásobovače
Někdy má fakt husté hlášky. Jsme jeli od našich a na zastávce stála baba v chlupatém kabátu a já ježiš ta je tlustá a on no asi spolkla tučňáka
Jen na to pomyslím tak se řežu
To je prostě moja dupa
![]()
normálně uvařím brambor ve slupce- oloupu, nakrájím.Na cibulce orestuju ml.maso a ochutím.Pak dám do pekáče cibuli na sádlo a brambor a posypu moooooooooooooooooc kyselím zelím a maso a zamíchám a nechám to prohřát..........
![]()
hm, to okusím ![]()
tejko, já nemám ráda takové ty vulgarismy, takže on mi v tom vyhovuje
aspoň v něčem
![]()
no proto já se na chlapa doma nikdy nespoléhala a vše se naučila a dělám si to sama…od poliček po všechno........krom elektřiny....... ![]()
Je to jen chlap
A v robotě tak mluví pořát, mě to nevadí, on to vypustí fakt jen někdy. Někdy je to sranda, někdy dost nevhodné, ale doma mi tak nemluví
![]()
j.s. píše:
hm, to okusím
tejko, já nemám ráda takové ty vulgarismy, takže on mi v tom vyhovuje![]()
aspoň v něčem
![]()
![]()
![]()
ooooooooooooooooooooooooooooooo takže mě vyhodíš ty.......................
![]()
Tejchi píše:
Je to jen chlap![]()
A v robotě tak mluví pořát, mě to nevadí, on to vypustí fakt jen někdy. Někdy je to sranda, někdy dost nevhodné, ale doma mi tak nemluví
![]()
![]()
Honza je taky slušňák.......až se někdy stydím...........
![]()
j.s. píše:
no u nás jsem sprostá taky já![]()
![]()
jdu dobalit ty dárky…
jdi jdi
Honzík mi kolikrát říká:KAčenko nemluv tak.mě se to nelíbí.(třeba když se díváme na politiku)a já na to tak nemají být kokoti a vymýšlet cipoviny........
tak jen zakroutí hlavou a mlčí.........
![]()
Coo
tak to jsem nikdy nezažila slušného chlapa
U nás nadávají všichni, mamka i taťka, tchýně i tchán a my taky ![]()
no Honzula je slušný a málokdy mu z pusy něco vyletí a pak je z toho špatný.............no on je andílek a já ďábilek.........
![]()
kači, taky tak, málo kdy něco řekne, spíše, když je něco s pc a nebo mu nejde něco opravit, jinak říká, že bych měla mluvit slušně a ne jako dlaždič
mě poslední dobou ale skoro všechno nasírá a vadí
![]()