Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
14.12.10 12:36

Jejda já se taaak přejedla. Mám rybí filety, brambor a salát. Mňam mňam :jazyk: :jazyk:
Jinak s těma chlapama to je život no. To můj si slovník nevybírá, minule jsme jeli autem a on se podrbal, říkám se zas drbeš na tom pytlíku. A on na mě řekni někdy čurák, penys a ještě cosy takého potil, no já se řezala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A mým prsům teď říká zásobovače :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Někdy má fakt husté hlášky. Jsme jeli od našich a na zastávce stála baba v chlupatém kabátu a já ježiš ta je tlustá a on no asi spolkla tučňáka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jen na to pomyslím tak se řežu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To je prostě moja dupa :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.12.10 12:36

a jak je děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 12:40

normálně uvařím brambor ve slupce- oloupu, nakrájím.Na cibulce orestuju ml.maso a ochutím.Pak dám do pekáče cibuli na sádlo a brambor a posypu moooooooooooooooooc kyselím zelím a maso a zamíchám a nechám to prohřát.......... :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.12.10 12:44

hm, to okusím :)))
tejko, já nemám ráda takové ty vulgarismy, takže on mi v tom vyhovuje :srdce: :srdce: aspoň v něčem :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 12:45

no proto já se na chlapa doma nikdy nespoléhala a vše se naučila a dělám si to sama…od poliček po všechno........krom elektřiny....... 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.12.10 12:46

Je to jen chlap :mrgreen: :mrgreen: A v robotě tak mluví pořát, mě to nevadí, on to vypustí fakt jen někdy. Někdy je to sranda, někdy dost nevhodné, ale doma mi tak nemluví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 12:46
j.s. píše:
hm, to okusím :)))
tejko, já nemám ráda takové ty vulgarismy, takže on mi v tom vyhovuje :srdce: :srdce: aspoň v něčem :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ooooooooooooooooooooooooooooooo takže mě vyhodíš ty....................... 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 12:47
Tejchi píše:
Je to jen chlap :mrgreen: :mrgreen: A v robotě tak mluví pořát, mě to nevadí, on to vypustí fakt jen někdy. Někdy je to sranda, někdy dost nevhodné, ale doma mi tak nemluví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Honza je taky slušňák.......až se někdy stydím........... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.12.10 12:49

no u nás jsem sprostá taky já :oops: :oops: :oops: jdu dobalit ty dárky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 12:50
j.s. píše:
no u nás jsem sprostá taky já :oops: :oops: :oops: jdu dobalit ty dárky…

jdi jdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.12.10 12:51

No tak můj slušňák není a mě to nevadí :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 12:54

Honzík mi kolikrát říká:KAčenko nemluv tak.mě se to nelíbí.(třeba když se díváme na politiku)a já na to tak nemají být kokoti a vymýšlet cipoviny........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak jen zakroutí hlavou a mlčí......... :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.12.10 12:56

Coo 8-o 8-o tak to jsem nikdy nezažila slušného chlapa 8-o 8-o U nás nadávají všichni, mamka i taťka, tchýně i tchán a my taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 12:58

no Honzula je slušný a málokdy mu z pusy něco vyletí a pak je z toho špatný.............no on je andílek a já ďábilek......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.12.10 13:05

kači, taky tak, málo kdy něco řekne, spíše, když je něco s pc a nebo mu nejde něco opravit, jinak říká, že bych měla mluvit slušně a ne jako dlaždič :oops: :oops: :oops: :oops: mě poslední dobou ale skoro všechno nasírá a vadí :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí