Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1022
13.12.10 20:24

Ahoj holky,tak mi dnes volala ta moje znama,co ceka mimi v lednu,jak jsem vam psala,ze mela ted poslicky ve 32tt,tak si predstavte je v nemocnici,mela nejaky krece v brise,ktery ji vystrelovali do zad a nohou a nakonec zjistili,ze ma krevni srazeninu v noze a jeste nejaky blbustky a ted chudinka musi byt az do porodu v nemocnici,kde ji pichaj 2krat denne injekce do bricha a ani na svatky ji nepustej domu a je na rizikovym,pipka-chudinka,ona mi ale nedavno rikala,ze ji pripada,ze nejak moc otyka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 07:42

krásné ráno těhulky..........já zase měla noc.20× vzhůru.Buďto čůrání nebo kyčel, nebo smrkání Honzi a pokuckávání Ríši..........jestli ti dva zase lehnout tak mě poser......... :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: Naládovala jsem je ráno dvojtoudávkou vitamínů tak snad........... :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
14.12.10 08:02

Dobré ráno, tak my jsme taky lehli. Malá 39, rýma, kašel, my s Tomem zatím jen rýma a kašel. Ještě, že je poslední týden v práci. Teď nevím, jestli ty její teploty jsou jen teploty nebo mám očekávat ty neštovice. V tom aby se prase vyznalo, když se to tak nakupí.Nejhorší je, že malé jak zabere nurofen, tak chce zase řádit jak čamrda a to je potom dílo ji udržet v posteli. To si dneska pěkně vymyju mozek na pohádkách, jak na to s ní budu muset čučet :zed: :lol:

Vás obdivuju jak furt chodíte ven. Mně zima vadí, tak se na ni dívám jen z okna. Možná to je ale tím, že jsem v životě nedělala žádný zimní sport(lyže i brusle mám zakázané), tak jsem si k tomu období nenašla vztah. :nevim:

Na oběd bude mega hrnec buřtguláše a budu doufat, že vydrží na několik dní, ať nemusím vařit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 08:06

tak se brzy uzdravte- snad to neštovice nebudou.A celý den pohádek bych si dala líbit......... :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: Mě se dnes taky moc nechce ven, ale jdeme s Diandou- Ivet cvičit a plavat tak se musím překonat ať to cukroví spálím......... :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.12.10 08:10

Krásné ráno holky, tak dnes jsem spala celou noc jak miminko. Vytuhla jsem v 9 a vstávala až teď v 8 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hned jsem kukla na účet a přišly výplaty a Janičce bonus, nějaké 4 tis, paráda, tak hned obědnávám Johance odsávačku a možná i monitor dechu :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Kuknu z okna a tady přisněžilo luxusně…ty bláho, takové haldy 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
14.12.10 08:11

Jo Kači, ony jsou ale pohádky a pohádky. Polovinu z těch co má ráda já nenávidím. Třeba Prasátko Pepina :zed: , ale teď jsem ji ukecala na gumídky, ty mám ráda :palec: Ale měla bych si někde sehnat takové ty hrané klasiky jako O princezně, která ráčkovala, Princové jsou na draka a tak. Ty už jsem dlouho neviděla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 08:13
Kri12 píše:
Jo Kači, ony jsou ale pohádky a pohádky. Polovinu z těch co má ráda já nenávidím. Třeba Prasátko Pepina :zed: , ale teď jsem ji ukecala na gumídky, ty mám ráda :palec: Ale měla bych si někde sehnat takové ty hrané klasiky jako O princezně, která ráčkovala, Princové jsou na draka a tak. Ty už jsem dlouho neviděla. :wink:

stáhni si je z netu.Na ULOZTO.cz a máš je v kompu za půl hodiny.Já je taky miluju.....tak to zkus a máš vyhráno....... :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 08:15
Tejchi píše:
Krásné ráno holky, tak dnes jsem spala celou noc jak miminko. Vytuhla jsem v 9 a vstávala až teď v 8 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hned jsem kukla na účet a přišly výplaty a Janičce bonus, nějaké 4 tis, paráda, tak hned obědnávám Johance odsávačku a možná i monitor dechu :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Kuknu z okna a tady přisněžilo luxusně…ty bláho, takové haldy 8-o 8-o 8-o

no u nás taky řádně sněžilo.A přibylo toho fest.Ti kreténi ani neprohrnuli chodníky tak jsem zvědavá jak dojdu na mosty.Zase budu z toho vyplivnutá..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
14.12.10 08:27

Ahoj holky :mavam: Ja ted prijela,vezla jsem Stepana do prace,pac jdu dnes k ocnimu a potrebuju auto,ale to vam povim,to byla klouzacka.Mi to parkrat uklouzlo,tak zaludek az v krku,ze 8-o no ale zvladla jsem to,jela jsem jak pos…,tak nekteri machri maji asi nervy,tak at si me predjizdej.Jinak vcera jsem strihala takovy blbosti a neco mi kruplo v palci a furt necejtim cely brisko,tak nevim,jestli se tam neco ucpalo nebo co,stejne bych nevedela kam s tim jit,abych zas nevypadala jako hypochondr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 08:31

ahoj Nikol a nemáš tam modřinu?Že by ti praskla třeba jen žilka.Ono to někdy tak dělá, když nejsi zvyklá stříhat.Mě kolikrát bolí celý prst...... :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.12.10 08:36

No Kači představ si jak je to u nás :nevim: Myslím že tady ještě neprohrnuli ani cesty :mrgreen:
Nikoll hlavní je že máš zimní gumy…kurde my furt na těch letních, ať už je to auto z domu :zed: Kuba už si stejně domluvil to druhé. Za tohle mu nabízeli 240, jeh je poloviny, měli to s kámošem na půl, tak 120 a to dá za to nové, nevím za co ho opraví. Ale pak už v tom bude sám, prodá to a vše bude naše a vyplatí se ta pitomá půjčka za auto a v raifce jim konečně řeknu fuck of :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
14.12.10 08:37
kacafazolka píše:
ahoj Nikol a nemáš tam modřinu?Že by ti praskla třeba jen žilka.Ono to někdy tak dělá, když nejsi zvyklá stříhat.Mě kolikrát bolí celý prst...... :think: :think: :think:

Nemam Kaci,dole v ty kosti cejtim,jako kdyby to bylo narazeny a brisko je cely zarudly,jako natekly a citim tam jen mravence,tak fakticky nevim,hlavne jsem myslela,ze to pres noc prejde a ono nic,jen minimalne.Nejhorsi je,ze to musim dodelat co nejdriv,koupili jsme si krasny lino,co vypada opravdu jako drevo,tak z toho delam sobe,babicce a kamaradce prostirani na stul a ono je strasne silny,hold zkusim dnes nabrousit ty nuzky a az to vecer dodelam,tak dam terba 2-3dny pauzu a jestli to neprejde,tak zajdu asi k obvodacce,ty brdo,ale to se mi vubec nechce,mam tech doktoru dnes snad na kazdy den 2 az do 22.12..no uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.12.10 08:40

sany tak si vem nůž!! Nebo ať to udělá muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
14.12.10 08:48
Tejchi píše:
sany tak si vem nůž!! Nebo ať to udělá muž.

No vidis,to mi vcera rikal,at to zkusim nozem primo na lino,tak si hold vezmu nejaky prkynko na maso a zkusim to,az prijde z prace,pac ani nevim kde ho ma a jeste jsem s tim nedelala,nerada bych to zkazila,material mam totiz presne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.12.10 08:50

nikoll raději težší práci nechej fakt na chlapovi. Já jsem v těhu neohrabaná, ještě by mi to ujelo a píchla bych se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí