Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2975
13.12.10 11:55

já mám z kokosového vlákna :nevim: ale je to tvrdé jak ďas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 11:56

jdu vysát, snad neztvrdnu, dám vařit maso a zase kuknu, nebo tady budu lapět zase než toník vstane a to si nemůžu dovolit, v pátek tady bude vzácná návštěva, madam, a musím pořádně uklidit, aby nás nepomluvila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 11:57
M.Lucka píše:
já mám z kokosového vlákna :nevim: ale je to tvrdé jak ďas

tvrdá je prý nejlepší…
jo a holky, kdy jste dali prckům polštář? já furt nemám u toníka polštářek :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 12:05

děkuji za rady........Janča nepřeháněj to s tím uklízením.......když tak ti v pátek helfnu....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a jáááááááááá budu mít dnes nebo zítra hotovou komodu pro Kačulku heheč…heheč........... :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 12:06
kacafazolka píše:
děkuji za rady........Janča nepřeháněj to s tím uklízením.......když tak ti v pátek helfnu....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a jáááááááááá budu mít dnes nebo zítra hotovou komodu pro Kačulku heheč…heheč........... :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

já bych potřebovala pro edíka taky, ale to bych ji tady musela asi nosit na zádech, není kam dát, takže zase přerovnat moje hadry, nějak danovi, pročistit to a udělat místo edíkovi…to je na hovno ty paneláky…
8-o 8-o 8-o jdu vysááááááááááááááááávat, nebo fakt nevím… :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.12.10 12:14

a já si jdu dát teplou sprchu jelikož mám zase bolesti jak sviňa a pak se jdu natáhnout s malým a zkusit to zaspat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 12:15

tak to já mám zase místa dost, ale kvůli té plísni nesmíme mít nábytek u zdi takže jsem musela vymyslet komodu do prostoru k sedačce-na které spíme- kterou máme taky v prostoru a bude sloužit i jako čelo postele..........no já jsem ale šikulka jak jsem si to hezky vymyslela............ :dance: :dance: :dance: :dance: sice to bude taková obr komoda 1,40 délka, ale co mě není? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 12:16
Peťka1 píše:
a já si jdu dát teplou sprchu jelikož mám zase bolesti jak sviňa a pak se jdu natáhnout s malým a zkusit to zaspat

Kurde Peti fakt nic nedělej.To není možné..............a nemáš třeba zácpu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.12.10 12:18

dneska už na vše s… zácpu ne ráno už jsem byla. Celou dobu klid až teď to začlo.nic jdu do té sprchy, snad to poleví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 12:19
Peťka1 píše:
dneska už na vše s… zácpu ne ráno už jsem byla. Celou dobu klid až teď to začlo.nic jdu do té sprchy, snad to poleví

tak se opatruj a ať je ti lépe............. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 12:21

já vysávám a asi se rozpůlím, jak mě bolí kříža, to u toníka nebylo…edino, ty darebo, co mě půlíš :)))
no jo, poslední tři měsíce tady, co si myslíte, že budeme fit, skákat na manžela každý večer, balit dárky, nakupovat, péct, uklízet, to jste to nádhery…nejte taky ani mladice, ale řádně opelichané slepice (ještě, že už si tam nevidíme moc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) a já jdu dovysávat, jen sem vás chtěla potěšit :dance: :dance: :dance: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 12:22

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to jsi nás fakt potěšila ty krůto........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
13.12.10 12:25

Peti odpočívej :hug: :hug: :hug:
jani, malá měla polštář asi kolem toho roku a pul, možná později a stejně ho vyhazovala. naučila se spát na polštáři až poslední pulrok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 12:41

tak hodím brambory do trouby a než příjde Ríša takto bude hotovo........já mám takovou chuť na brambory na loupačku s máslem a solí......... :oops: to je děs....... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 12:47

já du dát plecko na cibulu, mohla bych tam šupnout i trochu toho mojeho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí