Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jdu vysát, snad neztvrdnu, dám vařit maso a zase kuknu, nebo tady budu lapět zase než toník vstane a to si nemůžu dovolit, v pátek tady bude vzácná návštěva, madam, a musím pořádně uklidit, aby nás nepomluvila
![]()
M.Lucka píše:
já mám z kokosového vláknaale je to tvrdé jak ďas
tvrdá je prý nejlepší…
jo a holky, kdy jste dali prckům polštář? já furt nemám u toníka polštářek
![]()
děkuji za rady........Janča nepřeháněj to s tím uklízením.......když tak ti v pátek helfnu.......
![]()
a jáááááááááá budu mít dnes nebo zítra hotovou komodu pro Kačulku heheč…heheč...........
![]()
kacafazolka píše:
děkuji za rady........Janča nepřeháněj to s tím uklízením.......když tak ti v pátek helfnu.......![]()
![]()
a jáááááááááá budu mít dnes nebo zítra hotovou komodu pro Kačulku heheč…heheč...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já bych potřebovala pro edíka taky, ale to bych ji tady musela asi nosit na zádech, není kam dát, takže zase přerovnat moje hadry, nějak danovi, pročistit to a udělat místo edíkovi…to je na hovno ty paneláky…
jdu vysááááááááááááááááávat, nebo fakt nevím…
![]()
a já si jdu dát teplou sprchu jelikož mám zase bolesti jak sviňa a pak se jdu natáhnout s malým a zkusit to zaspat
tak to já mám zase místa dost, ale kvůli té plísni nesmíme mít nábytek u zdi takže jsem musela vymyslet komodu do prostoru k sedačce-na které spíme- kterou máme taky v prostoru a bude sloužit i jako čelo postele..........no já jsem ale šikulka jak jsem si to hezky vymyslela............
sice to bude taková obr komoda 1,40 délka, ale co mě není?
![]()
Peťka1 píše:
a já si jdu dát teplou sprchu jelikož mám zase bolesti jak sviňa a pak se jdu natáhnout s malým a zkusit to zaspat
Kurde Peti fakt nic nedělej.To není možné..............a nemáš třeba zácpu? ![]()
dneska už na vše s… zácpu ne ráno už jsem byla. Celou dobu klid až teď to začlo.nic jdu do té sprchy, snad to poleví
Peťka1 píše:
dneska už na vše s… zácpu ne ráno už jsem byla. Celou dobu klid až teď to začlo.nic jdu do té sprchy, snad to poleví
tak se opatruj a ať je ti lépe.............
![]()
já vysávám a asi se rozpůlím, jak mě bolí kříža, to u toníka nebylo…edino, ty darebo, co mě půlíš ![]()
no jo, poslední tři měsíce tady, co si myslíte, že budeme fit, skákat na manžela každý večer, balit dárky, nakupovat, péct, uklízet, to jste to nádhery…nejte taky ani mladice, ale řádně opelichané slepice (ještě, že už si tam nevidíme moc
) a já jdu dovysávat, jen sem vás chtěla potěšit
![]()
Peti odpočívej
![]()
jani, malá měla polštář asi kolem toho roku a pul, možná později a stejně ho vyhazovala. naučila se spát na polštáři až poslední pulrok ![]()
tak hodím brambory do trouby a než příjde Ríša takto bude hotovo........já mám takovou chuť na brambory na loupačku s máslem a solí.........
to je děs....... ![]()
já du dát plecko na cibulu, mohla bych tam šupnout i trochu toho mojeho
![]()