Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1871
13.12.10 10:06

Pórek je pro mě :poblion:, ale papriku mám a rajčata taky. Z toho taveňáku jako děláš nějakou omáčku nebo prostě jen osmažíš maso a zeleninu a přihodíš ho tam?? To se všechno slepí v jednu hmotu ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 10:12
Kri12 píše:
Pórek je pro mě :poblion:, ale papriku mám a rajčata taky. Z toho taveňáku jako děláš nějakou omáčku nebo prostě jen osmažíš maso a zeleninu a přihodíš ho tam?? To se všechno slepí v jednu hmotu ne???

dej osolené nudličky na cibulku-orestuj to a pak přidej papriku a rajčata a podlij to trochou vody.Zakryj to poklicí a podus.Pak do toho dej koření co máš ráda a ten měkký sýr trochu ti to zahustí.Já tam dávám vody tak aby tam bylo i trošku omáčky.....a česnek...... :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
13.12.10 10:15
kacafazolka píše:
Kri12 píše:
Pórek je pro mě :poblion:, ale papriku mám a rajčata taky. Z toho taveňáku jako děláš nějakou omáčku nebo prostě jen osmažíš maso a zeleninu a přihodíš ho tam?? To se všechno slepí v jednu hmotu ne???
dej osolené nudličky na cibulku-orestuj to a pak přidej papriku a rajčata a podlij to trochou vody.Zakryj to poklicí a podus.Pak do toho dej koření co máš ráda a ten měkký sýr trochu ti to zahustí.Já tam dávám vody tak aby tam bylo i trošku omáčky.....a česnek...... :palec: :palec: :palec:

Děkuju, zkusím. Pak ti kdyžtak přijedu vynadat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 10:17

nemyslím je to výborné..mohla bych to jíst pořád.........s hranolkama, s topinkama, s rýží se vším.......... :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 10:18

hele já se teď dívala na císařský řez............. :zed: :zed: :zed: :zed: já chci rodit normálně......... 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
13.12.10 10:26

Tak pak dám vědět, jestli to má u nás taky takový úspěch. Aspoň zase nový recept :palec:

kacafazolka píše:
hele já se teď dívala na císařský řez............. :zed: :zed: :zed: :zed: já chci rodit normálně......... 8-o

Ses zbláznila??? Já bych teda neměla odvahu se na to podívat 8-o I když normální porod bolí, tak bych teda taky nechtěla císaře. Ten zase bolí potom, teda co jsem slyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 10:27

no já na to narazila náhodou a koukla.Doufám, že bude vše OK a budu rodit normálně......... :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.12.10 10:53

tak já už mám hotovo akorát pizza se dopíká. Už mám na to chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.12.10 11:03

Tak perníčky upečeny a první plech připálen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem mazala vajíčkem a pak dávám do trouby druhý a taký dýmec, ops :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale co tem první byl jen zbytky těsta a jen pár vykrojených. Tak jsem to pak dapa pejskovi a polila mu to zbytkem vajíčka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.12.10 11:06

Tak dva plechy připálené i poslední :-( Než jsem vás dočetla a napsala tak se spálil a ten mě i mrzí :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 11:08

jejda jejda Tejinko.............ale to nevadí,pejsek si pošmákne a ty upečeš nové...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.12.10 11:09

tak tak i pejsek chce cukrovíčko. Pizza je výborná i filda papká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.12.10 11:10

Prdím nové…dva plechy jsou hezké, ty budou na stůl a ostatní sice černé, ale namaluju na stromek. Letos jich tam bude máálo, tchýně nám dala k Mikuláši kolekci a my máme hustý umělý stromek. Kubík moc perníčky nejí a já bych byla jak balon. Pošmáknu si na salátu :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.12.10 11:14

Pejskovi dám ty moooc připečené a fakt jen na Vánoce na stůl stačí ty dva plechy hezkých :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 11:16
Tejchi píše:
Pejskovi dám ty moooc připečené a fakt jen na Vánoce na stůl stačí ty dva plechy hezkých :nevim:

nedávej mu to spálené vždyť ho z toho pokroutí bobka.......... 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky