Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
13.12.10 11:17
kacafazolka píše:
Tejchi píše:
Pejskovi dám ty moooc připečené a fakt jen na Vánoce na stůl stačí ty dva plechy hezkých :nevim:
nedávej mu to spálené vždyť ho z toho pokroutí bobka.......... 8-o

Myslíš, on tež seřere kde co…uvidím, zatím je to v krabici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 11:20

holky jaké máte matrace v postýlkách?Musím si nějakou koupit a nevím....... :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 11:21

jsem zpět, jojo teji, to je přesně, proč si pak zakazuju jít k noťasu, protože pak všechno pálím…
kači, já si koupila za 1600 v ikei, pasuje do všech a vím, že i když se říká,že mimi je lehké, že na matraci nezáleží, tak já skoro do 18ti spala na molitanu, takže jsem mu koupila tu nejlepší, co tam měli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.12.10 11:25

Jéé Kačko já mám od mamky s postýlkou takovou mega starou komunistickou, asi molitan. Snad postačí, ale tchýně něco mluvila že u tetky je nějaká nová že mi jí dá, tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 11:27

no já u Ríši taky neměla molitan, ale polystyrenovou.Hřála a byla dost tvrdá.Jenže teď je tolika novinek, že jsem z toho debil.Máme postýlku od Honzových rodičů-jenže..tam není stahovatelný bok a já se nemůžu do postýlky ohýbat skrz tu moji debilní plotýnku.Takže musím koupit i postýlku.......... :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 11:32

kači a nejde to nějak oddělat ten bok? že by to nějak honzík vymyslel?
v ikei jsem koupila pružinovou, dá se pak oprat i potah, takže tak…u malých dětí prý na matraci nezáleží, tož nevím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 11:32

ale hlavní je, že ty rozměry platí na ty postýlky stejné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 11:36
j.s. píše:
kači a nejde to nějak oddělat ten bok? že by to nějak honzík vymyslel?
v ikei jsem koupila pružinovou, dá se pak oprat i potah, takže tak…u malých dětí prý na matraci nezáleží, tož nevím no…

no taťka od Honzíka se to snažil opravit a prý nejde......necháme ji u nich.Stejně tam v létě budeme pořád na zahradě tak aspoň bude mít Kačulka kde spinkat.Ale sere mě to.....to je zase investice.Zkusím nějakou koupit přes bazar...... :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.12.10 11:37

holky já se tak přežrala :poblion: :poblion: Já mám matraci z chicca nějakou s kokosovou výplní nebo čím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
13.12.10 11:38

My máme matraci teda taky z Ikei, vlastně i postýlku, ale myslím, že jsme tenkrát kupovali tu nejobyčejnější a to byl jen molitan, akorát nějak tvarovaný. Budu se na ni muset podívat, v jakém je stavu. Asi bude solidně flekatá od Lilči. :roll:
Kači, i když budeš mít stahovací, tak se k tomu mimču stejně musíš ohnout ne??? Jako v té horní pozici je to super, ale jak to dáš dolů, tak ti ani sundaná strana nepomůže, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.12.10 11:38

jani a my jsme chtěli do postýlky též koupit nějakou pořádnou a řekli nám že je to zbytečné že to dítě nepotřebuje, tak nevím :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 11:43
Kri12 píše:
My máme matraci teda taky z Ikei, vlastně i postýlku, ale myslím, že jsme tenkrát kupovali tu nejobyčejnější a to byl jen molitan, akorát nějak tvarovaný. Budu se na ni muset podívat, v jakém je stavu. Asi bude solidně flekatá od Lilči. :roll:
Kači, i když budeš mít stahovací, tak se k tomu mimču stejně musíš ohnout ne??? Jako v té horní pozici je to super, ale jak to dáš dolů, tak ti ani sundaná strana nepomůže, ne?

no já vím, že když je to dole tak se budu muset taky ohýbat, ale ne tak moc, když to stáhneš.Taky se může stát jako už několikrát, že jak se ohnu..už se nezvednu.Tak každá pomoc je dobrá........ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 11:49

kakčo, já bych si koupila tu v ikei, tak nejméně půlroku je mimčo v horní pozici a jak bude v druhé, tak to nějak odřežete, stojí 700 to není tak moc…než dvojku za stahovací…pak vymyslíte nějakou sítku nebo nějaké dvířka, nebo něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
13.12.10 11:51

Segra, má u té ikeácké sundaný ten bok a postýlka drží. Mají to přiražené k posteli a malá si tam přeleze, když nechce být v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 11:55
Kri12 píše:
Segra, má u té ikeácké sundaný ten bok a postýlka drží. Mají to přiražené k posteli a malá si tam přeleze, když nechce být v postýlce.

no a máš to teta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky