Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
13.12.10 09:31

jako já mám od srazu furt takovou žravku že jestli se v lednu slezem tak budu dvojnásobná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 09:32

a mě dokutálejí............ :lol: :lol: :lol: :lol: 8-o 8-o 8-o :zed: :zed: :zed: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 09:32

ale prcenky, jen se najezte, dokud je čeho, jak ti raraši vyrostou, tak nám vše sežerou oni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: abych pak měla tajnou schovku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a nebo budeme o kurce chleba, protože nebudou už žádné peníze, tak žerte žerte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :kytka: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 09:33

a já nenastoupím do vlaku, jedině, když se nahlásím jako nadměrný balík :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.12.10 09:33
j.s. píše:
ale prcenky, jen se najezte, dokud je čeho, jak ti raraši vyrostou, tak nám vše sežerou oni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: abych pak měla tajnou schovku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a nebo budeme o kurce chleba, protože nebudou už žádné peníze, tak žerte žerte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :kytka: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.12.10 09:36

Jani tak já bych to volání s malým nezvládala. Už teď mi to dávalo zabrat a nestíhala jsem ani oběd udělat. Obvoláš tak 20 telefonu, z toho ti polovina řekne volejte v tolik a tolik a pak zas u toho sedíš a hledáš v kolik jsi měla komu volat znova a voláš, jako zabírá to dots času. Kdyby byl na 1 školku 1 telefonát a basta, ale kolikrát na jednu volám nejmíň 10×, jé ona je ještě venku s dětma, zkuste tak za 10-15 min, je a teď už jsou na obědě, zkuste tak za půl hodiny, je teď uspává děti zkuste tak za půl hodiny a nakonec je ona už odešla :zed: :zed: :zed: A to máš tak každý den několik školek, by tě jeblo a druhý den na novo a nakonec ze 100 hovorů zjistíš jen u cca 30 zda něco chtějí a nebo ne. Pak se ještě každý den vracíš na složky zpět, v kolik máš kde volat, no zdržování, jako to bych fakt nedávala s malým :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.12.10 09:37

No holky s tím jídlem, mě nevadí že přibírám, to k tomu patří, ale ať to jde do přicha, me to jde vše na prdel a stehna a to je děs :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
13.12.10 09:37

Dobré ranko holčiny.
Jen to cukroví pěkně spapejte, po porodu už si nedáme vůbec nic a budeme litovat, že jsme toho nesežraly víc :mrgreen:
Musím vám napsat jak malá ráno zaperlila. Jsem si málem čůrla. Tomáš si jako tradičně ráno pořádně nahlas ulevil :cert: a malá na něho: " Fuj, já se z toho pobliju!" :lol: :lol: :lol:

Jinak chumelí i tady. Včera celý den a dneska od rána zase. Kéž by to do těch Vánoc vydrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 09:39
Kri12 píše:
Dobré ranko holčiny.
Jen to cukroví pěkně spapejte, po porodu už si nedáme vůbec nic a budeme litovat, že jsme toho nesežraly víc :mrgreen:
Musím vám napsat jak malá ráno zaperlila. Jsem si málem čůrla. Tomáš si jako tradičně ráno pořádně nahlas ulevil :cert: a malá na něho: " Fuj, já se z toho pobliju!" :lol: :lol: :lol:Jinak chumelí i tady. Včera celý den a dneska od rána zase. Kéž by to do těch Vánoc vydrželo.
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.12.10 09:41

to stojí za to jak ty děti něco vypustí z té pusy. filda si též po ránu prdnul a pak jsem furt od něj poslouchala fífa prdí fífa prdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 09:41

já jsem vědma............. :dance: :dance: :dance: :dance:
dnes jdu do 29 týdne a heleďme se mám jíst ořechy.....no já jsem šikovná holka.Ještě že jsem to včera sežrala............ :lol: :lol: :lol: :lol:
 http://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.12.10 09:49

tak ořechy valím taky furt. Teda ne furt ale od doby co peču a stejně mi to nepomáhá na tu zácpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.12.10 09:51

holky když dávám to těsto na pizzu na plech vymazává se to nebo vysypává se to něčím. Jestli jo tak čím. Jsem dnes jak praštěná a nic nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
13.12.10 09:54

Jj, dětské hlášky jsou fakt nejlepší. :lol:
Tak já ořechy moc nemusím. Joooo kdyby se peklo z pistácií nebo z kešu, tak to bych nenapekla nic, ale vlašáky ani lískáče mi nejedou.

Holky, co vaříte??? Já mám vytáhlé kuřecí prsa a nevím, co s nima. :nevim: Tak mi nějakou dobrotu poraďte. Hermoš jsme měli včera po strašně dlouhé době. Mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 10:01

já mám ráda kuřecí nudličky na porku, nebo s rajčaty a paprikou a měkkým sýrem- takový mišmaš.....a k tomu hranolky nebo brambor....... :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí