Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jako já mám od srazu furt takovou žravku že jestli se v lednu slezem tak budu dvojnásobná
ale prcenky, jen se najezte, dokud je čeho, jak ti raraši vyrostou, tak nám vše sežerou oni
abych pak měla tajnou schovku
a nebo budeme o kurce chleba, protože nebudou už žádné peníze, tak žerte žerte
![]()
a já nenastoupím do vlaku, jedině, když se nahlásím jako nadměrný balík
![]()
j.s. píše:
ale prcenky, jen se najezte, dokud je čeho, jak ti raraši vyrostou, tak nám vše sežerou oni![]()
![]()
![]()
abych pak měla tajnou schovku
![]()
![]()
![]()
a nebo budeme o kurce chleba, protože nebudou už žádné peníze, tak žerte žerte
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jani tak já bych to volání s malým nezvládala. Už teď mi to dávalo zabrat a nestíhala jsem ani oběd udělat. Obvoláš tak 20 telefonu, z toho ti polovina řekne volejte v tolik a tolik a pak zas u toho sedíš a hledáš v kolik jsi měla komu volat znova a voláš, jako zabírá to dots času. Kdyby byl na 1 školku 1 telefonát a basta, ale kolikrát na jednu volám nejmíň 10×, jé ona je ještě venku s dětma, zkuste tak za 10-15 min, je a teď už jsou na obědě, zkuste tak za půl hodiny, je teď uspává děti zkuste tak za půl hodiny a nakonec je ona už odešla
A to máš tak každý den několik školek, by tě jeblo a druhý den na novo a nakonec ze 100 hovorů zjistíš jen u cca 30 zda něco chtějí a nebo ne. Pak se ještě každý den vracíš na složky zpět, v kolik máš kde volat, no zdržování, jako to bych fakt nedávala s malým
![]()
No holky s tím jídlem, mě nevadí že přibírám, to k tomu patří, ale ať to jde do přicha, me to jde vše na prdel a stehna a to je děs
![]()
Dobré ranko holčiny.
Jen to cukroví pěkně spapejte, po porodu už si nedáme vůbec nic a budeme litovat, že jsme toho nesežraly víc ![]()
Musím vám napsat jak malá ráno zaperlila. Jsem si málem čůrla. Tomáš si jako tradičně ráno pořádně nahlas ulevil
a malá na něho: " Fuj, já se z toho pobliju!"
![]()
Jinak chumelí i tady. Včera celý den a dneska od rána zase. Kéž by to do těch Vánoc vydrželo.
Kri12 píše:
Dobré ranko holčiny.
Jen to cukroví pěkně spapejte, po porodu už si nedáme vůbec nic a budeme litovat, že jsme toho nesežraly víc
Musím vám napsat jak malá ráno zaperlila. Jsem si málem čůrla. Tomáš si jako tradičně ráno pořádně nahlas ulevila malá na něho: " Fuj, já se z toho pobliju!"
![]()
![]()
Jinak chumelí i tady. Včera celý den a dneska od rána zase. Kéž by to do těch Vánoc vydrželo.
to stojí za to jak ty děti něco vypustí z té pusy. filda si též po ránu prdnul a pak jsem furt od něj poslouchala fífa prdí fífa prdí
já jsem vědma.............
![]()
dnes jdu do 29 týdne a heleďme se mám jíst ořechy.....no já jsem šikovná holka.Ještě že jsem to včera sežrala............
![]()
http://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi
tak ořechy valím taky furt. Teda ne furt ale od doby co peču a stejně mi to nepomáhá na tu zácpu.
holky když dávám to těsto na pizzu na plech vymazává se to nebo vysypává se to něčím. Jestli jo tak čím. Jsem dnes jak praštěná a nic nevím
Jj, dětské hlášky jsou fakt nejlepší. ![]()
Tak já ořechy moc nemusím. Joooo kdyby se peklo z pistácií nebo z kešu, tak to bych nenapekla nic, ale vlašáky ani lískáče mi nejedou.
Holky, co vaříte??? Já mám vytáhlé kuřecí prsa a nevím, co s nima.
Tak mi nějakou dobrotu poraďte. Hermoš jsme měli včera po strašně dlouhé době. Mňam.
já mám ráda kuřecí nudličky na porku, nebo s rajčaty a paprikou a měkkým sýrem- takový mišmaš.....a k tomu hranolky nebo brambor.......
![]()