Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6398
12.12.10 19:20
kacafazolka píše:
to já zase v dětství sebou dost šila......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kačko :palec: :mrgreen: :lol:
Peťo,tady někde na emimi je o těch žlutých flekách na oblečkách docela dlouhá diskuze,jak a kde to mamky měly schované,z čeho to může být a čím vším to nejde dolů.. 8-o
Holky,magnezia už se trochu bojím,u prvního jsem ho brala furt a prý proto jsem se nemohla tak dlouho otevřít,něco to ovlivňuje..U druhého mi doporučili ho 8 týdnů před termínem přestat brát,právě kvůli tomu,přitom jsem měla šílené křeče v nohách v noci,tak nevím,třeba jsou nějaké novinky,zkusím tady k tomu něco najít,až budu mít volněji…
Teď si dávám pauzu,zrovna vařím,kluci jsou chudáci pořád na cestě,kvůli tomu sněhu jim to trvá a to honza nezastavuje,když nemusí 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
12.12.10 19:24

jo já mám taky fleky na oblečcích........ 8-o 8-o 8-o
ty Vítkovice mi dělají radost 4:1 vedou :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: jupííííííííííí.šulám rohlíčky.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 19:36

diando, tak já mám téměř vše od známé a ta má ty drahé pytle na vysátí, já koupila od tamanu a ty jsou na dvě věci, ale ona má ty drahé a taky na nějakých věcech to žluté, a nevíme z čeho, ale šlo to vyprat…tak to je asi nějaká záhada :)
magnesko se nemá před porodem, ale já ho u toníka brala tak hala bala, jak jsem se nadřela protože jsme měnili okna a já malovala a umývala okna a nebo když jsem byla celý den v zoo a nebo na koupáku, tak třeba večer…vůbec jsem nevěděla, že to může stopnout porod…
já už ležím, těšila jsem se celý den, jak se večer natáhnu…
i návštěvu jsem přežila, mohla bych to říkat z paměti…co mi říkají..ale jak mi je,nebo co to malé v bříšku, ani prd se mě nikdo nezeptá :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
12.12.10 19:36

U nás to na rohlíčky vypadá až v út,st…až bude taťka na noční,prý nemusí být u všeho :mrgreen: ,to je drzost…co… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 19:37

mě ty rohlíčky letos nějak nešly, ale kuličky se povedly, ale stejně se to sní :lol: :lol: kači, kolik toho děláš? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
12.12.10 19:41

mám v troubě poslední čtvrtý plech........a pak tam jen šupnu ořech.tyčky to je asi za 10 minut a konec.......... :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 19:43

ty jsi šikulka :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.12.10 20:00

Kruci holky mě zas bolí hlava, fakt mě asi zmáhá ta rýma, mě pořát pobolívá hlava :nevim: No dopiju čaj, zuby a postel :wink:
A zítra perníčky tvarů aut :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
S tím magneskem mě strašíte…sarkyš já ho beru od začátku, takže pak budu kňučet než se otevřu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak se princezny opatrujte a dávejte na sebe pozor :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
12.12.10 20:02
Tejchi píše:
Kruci holky mě zas bolí hlava, fakt mě asi zmáhá ta rýma, mě pořát pobolívá hlava :nevim: No dopiju čaj, zuby a postel :wink:
A zítra perníčky tvarů aut :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
S tím magneskem mě strašíte…sarkyš já ho beru od začátku, takže pak budu kňučet než se otevřu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak se princezny opatrujte a dávejte na sebe pozor :mavam: :mavam: :mavam:

dobrou noc Teji........a sladké sny.....a vem si paralen........ :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 20:03

tejko, neboj, stejně porodíš, s magneskem i bez něj :)
tak dobrou, papa
já objednala ty rozlišovače na netu a vzala jsem i danovi malý dárek, má svátek, tak dvě sklinky na sekt, aspoň budeme na silvestra pít jako lidi a né z půllitrovek jako doteď :)
a můžu říci, že mám vánoce hotové :-) :-) :-) :dance: :dance: :dance: :dance: zítra to zabalím a schovám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
12.12.10 21:05

takže hotovo............... :palec: :palec: :palec: a tady všichni chrupkají............... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
12.12.10 21:22

Tak vypadá to, že už opravdu všichni nynají tak dobrou noc............ :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
13.12.10 08:02

Dobré ránko :mavam: Tak zase tam máme kupy sněhu 8-o 8-o 8-o Včera jsme byli celý den pryč a večer jsem Vás dočítala. Teda to jste mě dostaly s těma flekama na věcičkách :think: no uvidím, co vytáhnu já, ale ještě je čas začnu až po Vánocích pěkně v klidečku :wink: A s tím magneskem jsem na tom podobně jak Janča, když si ho vezmu tak pul hoďky nanejvýš hoďku klid a pak znova křeče nebo tvrdnutí bříška, takže bych musela zdlábnout aspoň 10 tablet za den :nevim: a to bych se potom asi vůbec neotevřela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
13.12.10 08:08

Dobry ranko tehulky :huban: :mavam: Nejak jsem lina vas docist okolo toho data,jak jste meli srazik,jak jste si ho uzili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
13.12.10 08:11

Dobré ráno,všichni :-)
Luci-všechno nejlepší k svátku :kytka:
Já už peru ty hromady,co mi chlapi dovezli a pak musím do Tesca,Honzík chce od ježíška nějakou pušku,co mají jenom tam.. 8-o Ale v 9 hodin by tam ještě nemělo být moc lidí 8-o Včera jsem tam vjela s vozíkem,a hned u novin jsem se otočila a kolem rychlopokladen jsem vymajzla ven :mrgreen: jak blesk,ty davy s nepříčetným výrazem v očích byly na mě moc :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí