Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
12.12.10 18:12

to já zase v dětství sebou dost šila......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
12.12.10 18:23

ahojky holky,
tak já ráno myslela že rodím kdybych měla termín. Tvrdlo mi břicho a pobolíval podbříšek jako bych měla dostat kramy. No celkem jsme se vylekali. Naštěstí to přešlo. Dneska jsem konečně koukla na věci pro mimčo a zjistila jsem že mám skoro všechno modré jen pár neutrálních věcičel, ale co mě překvapilo tak skoro na všem jsou jakoby takové žluté fleky a přitom jak jsme to schovávala bylo všechno čisté a vyprané. Asi tím že to tam dva roky leželo nebo nevím. No snad to půjde vyprat ale to až někdy v lednu. Jinak dneska jsem dokoupila skoro všechny dárky a napekla cukroví. Už mi zbývá jen jedno a to udělám asi zítra dopoledne. Ale zas mě z toho všeho hrozně bolí záda. Malý dnes po obědě nepsal tak je z něho pan příjemný :cert: :cert: :cert: Martin ten mi tu vrtá poličku a je totálně nasraný bo se mu nedaří. Takže jak to dodělá tak to tu půjdu pouklízet a ještě musím vytřít a zítra snad budu už jen vegetit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 18:35

peti, my jsme asi fakt ségry, ne? já zažívám to samé, ale mě se zdá, že jsem to měla i u toníka, ani jsem moc necítila pohyby, tak jsem si do břicha tlačila a chtěla, AŤ se hne a teď to mám i s edíkem, ale nechávám ho, bobečka :-)
holky, jestli budete dělat pizzu, tak stačí půlka dávky, ale chutná všem, i tonulkovi, jen toho manžel koupil na ni málo, ttakže jedna byla eňo ňuno a ta druhá už horší odvar…
kači, dneska jsem odpo i dopo ležela hodinu, to je u mě obrovský výkon :wink: :wink: :wink: těším se na pátek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
12.12.10 18:37

jani já právě tohle u filípka vůbec neměla nevěděla jsem co to je tvrdnutí břicha a teď??? No furt prcka přemlouvám ať zůstane tam kde má tak dlouho jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 18:40

jak si dám magnesko, půl hodiny klid a pak zase-…
a jak sivás dočítám, a tejka že ráda žije a vyšívá, tak jsem se smála a přesně jsem věděla, že se kačka chytne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
12.12.10 18:43

holky já snědla špenát a je mi :poblion: :poblion: :poblion:
večer kolem osmi začnu péct.Honza příjde až o půl 11 tak aspoň ten čas nějak využiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 18:45

kači a dovezeš? :mrgreen: :mrgreen: mám udělat ty orion koule? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 18:45

snědla nebo sežrala a přežrala se 8-o 8-o :lol: :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
12.12.10 18:49
j.s. píše:
snědla nebo sežrala a přežrala se 8-o 8-o :lol: :lol: ?

měla jsem jen malinko co mi zbylo od oběda.fakt asi 4 lžíce, ale nějak je mi šoufl......... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
12.12.10 18:50
j.s. píše:
kači a dovezeš? :mrgreen: :mrgreen: mám udělat ty orion koule? :lol:

nedovezu já tě přijedu vyžrat… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 18:51

jdu do vany, tak večír, budu tě otravovat aby jsi to spálila :evil: když nedovezeš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214

baby, já to tak pozoruji na těch metříkách jak ten čas utíká.už jen 88 dní.to je děs.A Janča dodá........budou vánoce a pak rodíme a pak........bla bla bla............. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
j.s. píše:
jdu do vany, tak večír, budu tě otravovat aby jsi to spálila :evil: když nedovezeš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
8-o 8-o 8-o 8-o :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.12.10 19:06

Jo já ráda žiju :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Tak těstíčko na zítra uděláno :dance: , tak zítra budou perníčky :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.12.10 19:10

Peti měla by jsi se šetřit a fakt si nech napsat to magnesko :nevim: snad ti pomůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí