Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
13.12.10 08:11

Dobré ráno holky, tak já včera doděla úklid a lehla a už nevstala. Malý jak odpoledne nespal tak usnul v osum a co hodinu se budil a brečel ale tatínek úžasný za ním chodil tak jsem měla klid a odpočívala. Já ty fleky zkusím žlučovým mýdlem nebo vanišem a doufám že se to vypere ale to vše až v lednu aji si zajdu už nakoupit věci do porodky atd ať mám vše hotové a připravené. Tento týden je nejnáročnější celé odpoledne dělám nehty až do pátku a pak do konce roku klid. :dance: :dance: to budu jen vegetit jelikož bude mít i martin dovču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.12.10 08:13

jj luci taky přeji všechno nejlepší.
Ivet my byli v tesku v FM a úplný klid a pohoda. Ještě jsem byla v kiku malému kupovat rifle, v dráčku koupit vláčkodráhu a nikde ani noha říkám to se mi to dobře nakupuje, fakt jak tam nikdo nebyl a nikdo do mě nežduchal tak jsem si to v klidu nakoupila. Už objednám přes net marťovi dva dárky a mám vše a nikam nemusím. To teď začně ty davy a fronty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
13.12.10 08:14

Holky,k tem flekum,zkuste taky Ariel,ten mi dostal vetsinu fleku dolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
13.12.10 08:15

Z čeho ty fleky můžou být 8-o 8-o 8-o to nechápu, když to bylo čisté, no jsem sama zvědavá,co tam najdu já, ale říkám času dost a teď už to stejně nijak neovlivním, že :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ivet, děkujííííííí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.12.10 08:18

taky by mě zajímalo z čeho ty fleky jsou. Měla jsem to schované ve skříni v uzavřených krabicích a docela se tomu divila ale pokud se to vypere tak je to super a pokud ne tak mě asi jebne :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
13.12.10 08:18

Peti, taky díky. Tak to jste měli štěstí, že bylo prázdno, nás to taky čeká, ale jedeme zitra na tu hnusnou sladkou vodu, tak mezi těma odběrama skočíme do Tesca a to bude ještě před osmou, takže asi taky bez lidí - hurááááááá :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
13.12.10 08:19

Jo,jo,lidi vezmou obchody útokem…Loni jsem - já blázen - jela 22.12.pro ovoce a málem jsem tam zůstala do Štěpána,nemohla jsem se dostat z podzemního parkoviště 8-o víc než hodinu,letos bych tam exla :mrgreen: Taky jsem měla v plánu FM,ale mamka se mi dívala a ta puška tam už není,jen tady v Ově,tak co mi zbývá :nevim:
Peťko,nehty máš moc pěkné,tak se nedivím,že je o tebe takový zájem :wink: ,škoda,že bydlíš tak daleko,holky v práci by ti utrhly ruce :palec: Tak se loučím,práce moc,času málo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
13.12.10 08:20
Peťka1 píše:
taky by mě zajímalo z čeho ty fleky jsou. Měla jsem to schované ve skříni v uzavřených krabicích a docela se tomu divila ale pokud se to vypere tak je to super a pokud ne tak mě asi jebne :zed: :zed:

No ty bláho, to by byla škoda, tolik věcí zničených :cert: Musi to jít dolů a hotovo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
13.12.10 08:23

Jeste delam to,ze pred vypranim na ten flek kapnu trochu Jaru,poradne zasmrdlam,necham chvilicku pusobit a az pak hazu do pracky,Tak vam preju,at to dostanete dolu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.12.10 08:25

Dobré ráno holky :mavam: :mavam: :mavam:
Luci vše nej k svátku :kytka: :kytka: :kytka:
Holky s těma flekama, vlastně co mi tady tchýně probrala věci byly jen v takových igelitových pytlích, u nás je měla minimálně dva roky a jak dlouho v těch pytlích byly předtím nevím. Postřehla jsem se většinou u pleteného měla hřebíček, nevím zda je to proti molům nebo co :nevim: Jinak fleky byly jen na košilkách, takových těch lněných, nebo jakých to, to jsem vyvařila a ok. No ale v těch pytlích to muselo být tak okolo 10 let, Domči je 11. Težko říct z čeho to je.
Dnešní noc děs :zed: :zed: :zed: :zed: Jakš takš jsem usla, byla jsem unavená, ale zas v 1 jsem se vzbudila a myslela žeš je ráno, furt se převaluju ze strany na stranu a pořádně nezaberu. Pak mě tak začla bolet hlava od páteře, na to mi vždy pomohlo lehnout na břicho a ruce nahoru, ale teď to nejde že…tak jsem si vzala paralen, no a nakonec nějak zabrala. Ale vůbec mě první půlka noci děc, převaluju se spím jen tak ne pořádně a pak až druhá půlka noci zaberu :nevim: :nevim:
Tak pustím se do pečení perníčků a odpoledne kdyžtak hned zdobení. Na obídek bude rybička. Kubík jede po práci na dopravku a prodat to auto, tak budu trnout aby se mu nikde nic nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.12.10 08:27

No my chodíme nakupovat co 14 dní, nejraději v pondělí jak je noční, takže ráno a celkem klid. No a teď jdeme ještě před vánoci 22, mám kontrolu tak pak nákup a to tam bude lidí i ráno a to fakt jen nejnutnější, jakš takš jsem se snažila už nakupovat na mrazák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.12.10 08:28

No tak já chci jít pro ovoce 23.12 jelikož bych ho asi do té doby sežrala no to si asi nastavím budík už na šest abych tam neztvrdla do štědrého dne.
Ivet děkuji. Já jezdím dělat nehty i holkám do Ov, takže by to nebyl problém. Ale tím že jsem teď těhu tak radši ve sněhu nejezdím a pak s mimčem by se stejně nedalo, takže uvidím jak na tom bude v půl roce (jestli tatínek zlvádne hlídat dvě děti) a kdyžtak pak se do toho zase pustím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
13.12.10 08:30

Ty brdo Teji,jak pises s tim spanim,tak ja musim zaklepat,tohle neznam,ja mam jen problemy s usnutim,ale to bude mozna tim,ze se vzdycky prejim.A co jit k doktorovi?Treba je nejakej bylinkovej caj,ktery by ti pomohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
13.12.10 08:30

Tej děkuji :hug:
U nás byla dnešní noc v klidu, ale ta včerejší stála za to :cert: Terezka usla až o pul 11 a ve 2 ráno byla vzhůru a nezabrala až kolem pul 6 ráno, takže síla 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.12.10 08:34

Nikol to jak kdy, tedy většinou noc nic moc, ale včera výjmečně klid :nevim: Spíš ta rýma možná, dlbě se mi dýchá, budím se a smrkám :nevim:
No nic kopretinky, jdu na ty perníky a pak na vás kuknu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky