Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dobré ránko, tak tady taky sype a sype…a přitom včera skoro pršelo…
dala jsem prát pračku, musím vymyslet co na oběd a pak jenom uklidím a polibte mi všichni zadek
![]()
tejko, já takhle spím asi už druhý rok
a žiju, tak se neboj, to zvládneš…
mě ty žluté fleky šly normálně oprat, ale známé něco nešlo, ale de to normálně dolů si myslím…
a z čeho? možná tam vzniká nějaká zajímavá sloučenina něčeho a na něčem a pak to sežloutne, chápete
![]()
Luci, vše nejlepší k svátečku…
malý mě někam tahá, tož snad né do vany
![]()
Ja dneska budu delat k papani obalovane hermeliny,do nich dam sunku a s bramborem nebo s hranolkama,to uz jsem nemela ani nepamatuju…
no a to mi včera martin říkal že s tím našim filipem a tím spaním je jediný kdo to tak má asi mu řeknu ať si to tu přečte že ty děti prostě takové jsou.
jani, děkujíí ![]()
a dobře si nám to vysvětlila s těma flekama
![]()
já taky dělám dneska smažák ale obyčejný sýr, hermoš mi poslední dobou nějak nejede ![]()
A dneska cukroví nedělám, zitra mám tu cukrovku a já bych ujídala, se znám a pak by ten cukr asi nedopadl moc dobře ![]()
Peťka1 píše:
no a to mi včera martin říkal že s tím našim filipem a tím spaním je jediný kdo to tak má asi mu řeknu ať si to tu přečte že ty děti prostě takové jsou.
jj ať si to přečte a přídám i další historky s hororovým spaním
![]()
Ja na ty cukrovce byla min.tyden 8myho a docela to slo,jsem se bala,ale byla jsem prvni,kdo to vypil
ani mi to nevadilo,akorat ke konci se mi zvedal trosku zaludek,ale slo to,az na jednu sestru,od ktery mam totalni modrinu na ruce jeste dneska(pekne to bolelo),jak mi brala krev,tak potom mi brala jina sestra z druhy ruky a to bylo v a je v poho.
jsme si mysleli že čím bude starší tím bude líp spát a opak je pravdou. Smažák bych si taky dala ale nechce se mi do obchodu a stejně bych musela vymyslet něco pro prcka.
krásné ráno těhulky a miminka......
![]()
Kačenky se moc nevyspaly ale nebudeme si kazit den a jdeme do něj s optimismem.Tady celou noc sypalo a od dvou do tří jsem měla před domem odhrabavač..........
ale čert ho vem-ať se mu nohy skřiví.........
![]()
Lucky všechno nejkrásnější k svátku...........
![]()
Holky nevíte o nějaké praci doma, třeba obálky. korálky atd., ale osvedčené
Já se už hrozím toho, když budu dostávat jen těch 3 800, to bude záhul ![]()
Dneska budu zdobit obyvak,to je posl.mistnost,co mi chybi,vcera jsem byla pro stromecek v tom kvetinaci a nejradsi bych ho ozdobila taky
ale musim vydrzet alespon do toho 21ho.Stepan vzdycky nadava,ze se ma zdobit az stedry den,jenze ja to mam tak rada,ze ho tu chci mit co nejdriv a nejdyl
Na jare ho soupnu na zahradu a zastrihnu si ho a presadim,aby byl jeste hezci a meli jsme ho zas dalsi Vanoce…
Znama se zaregistrovala na agenture a oni ji vzdycky zavolaji na nejakou brigadku,vzdycky jen na par hodin,ale to asi az bude mimco vetsi,kvuli hlidani,ale spolu jsme prave zkouseli ty domaci prace a vzdycky jsme se zklamali,tak nevim…
No nikol, já už jsem taky parkrát něco zkoušela a nikdy to nevyšlo ![]()