Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
12.12.10 14:41

Jani bobku něco na tebe leze nebo co :nevim: Já si zdřímla před oběděm, uvařila jsem si už druhý lipovo bezový čaj a teď se cpu grepama…snad mi vitamínky pomohou.
Naši se staví na návštěvu, tak kubík šel odhrnout chodník, přijedou i z babi a dědou…vůbec na ně nemám náladu, jako na babi a dědu :nevim: Oni fakt tak senilní a děda furt jen mrmle na mladší segru a toho jejiho a já to fakt nemůžu slyšet :zed: Tu se chová jak nic, Kubík, Kubík, ale kdyby jsme bydleli s nima taky by mrmlal. No děs, snad to nějak přežiju…babi ta zas co chvilka brečí, že je jí smutno a je sama a bla bla…hlvaně jak jí volám, tak mi to hned pokládá ať prý neruší :nevim: Ale jak jim nezavolám, tak se neozvou, tak moc smutno jim je :zed: :zed: No klíííídek, nějak to přežijeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 15:30

já se přežrala strašně, ale strašně té pizzy, takže to se mnou tak zlé nebude…
dan šel podruhé s toníkem ven a já se jdu natáhnout, pustím si ano šéfe na netu a lehnu.....
taky mám jet k jeho babce a dědovi, takže mě tam nechá s nimi, což miluju a půjde si vyluxovat auto..............takže si zase poslechnu jak to všichni mají těžké a málo peněz a půjdu domů…
:zed: :zed: :zed:
tejko, tak to zvládni…já než abych byla stará a protivná babka, tak chci naodstřel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
12.12.10 16:15

ahoj kuřátka.........jsem tu.Dnes jsem spinkala snad do čtvrt na 11..... :oops: ale já v noci nemůžu spát..mě tak bolí záda a kyčel..... :zed: :zed: :zed: :zed: hold stáří........ :zed: :zed: :zed:po obědě jsem jela k taťulovi a před tím jsem si udělala těsta tak se teď vrhnu na pečení..... :wink: ale budu vás šmírovat nebojte........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 16:17

šmíračko :) tak dobře upeč, já musím asi k té babce :(
moc se mi nechce…a furt mě bolí břuško :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
12.12.10 16:26
j.s. píše: šmíračko :) tak dobře upeč, já musím asi k té babce :(
moc se mi nechce…a furt mě bolí břuško :(
:cert: :cert: :cert: :cert: :cert: tak zůstaň doma ty ropucho........slíbila jsi že budeš ležet...... :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
12.12.10 17:06

Ahojky maminy,
všechny moc zdravím na fotce vám to moc sluší a mimískům taky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
12.12.10 17:14

Ahoj Meg to co máš napečeno? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
12.12.10 17:37

Jo, jo napečeno máme ale ještě slepit a dozdobit. No to v týdnu nebo příští víkend manžel bude v práci tak na to budu mít čas, ale ještě chci ušít potahy na židle, tak uvidím jak to stihnu a bude se chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
12.12.10 17:46

ty jsi tak šikovná a tím šitím.......já neumím zašít ani ponožky........ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.12.10 17:46

Tak návštěva za náma, děda zas jak by na všechny poslal Hitlera :zed: :zed: :zed:
Naši dovezli Kubíkovi veeeelký kus hovězího, dostal k narozeninám, a Johance dovezli takové krásné bodičku a kaťákta a pak 3× takové oberálky s medvídkem Pú :huban: :huban: :huban: :huban: Sladké a Janičce dovezli pánvičku na volí oka :dance: :dance:
Já jen rozmrazím máslo a udělám si testo na perníčky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.12.10 17:50

Kači tak ponožky taky moc zašít neumím :oops: Ale jinak ráda žiju a vyšívám. Spíš takové lehké věci jako polštáře, monterky pošiju a tak. Mám takový starý šlapací stroj, zůstal tady po té paní a to je mašinka, prošije Kubové hrubé svářečské monterky. Sice jen jeden steh, ale co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
12.12.10 17:52
Tejchi píše:
Kači tak ponožky taky moc zašít neumím :oops: Ale jinak ráda žiju a vyšívám. Spíš takové lehké věci jako polštáře, monterky pošiju a tak. Mám takový starý šlapací stroj, zůstal tady po té paní a to je mašinka, prošije Kubové hrubé svářečské monterky. Sice jen jeden steh, ale co :mrgreen:

to já taky ráda ŽIJU................. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
12.12.10 17:55
kacafazolka píše:
Tejchi píše:
Kači tak ponožky taky moc zašít neumím :oops: Ale jinak ráda žiju a vyšívám. Spíš takové lehké věci jako polštáře, monterky pošiju a tak. Mám takový starý šlapací stroj, zůstal tady po té paní a to je mašinka, prošije Kubové hrubé svářečské monterky. Sice jen jeden steh, ale co :mrgreen:
to já taky ráda ŽIJU................. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
12.12.10 18:02

ale s tím vyšíváním je to horší........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
12.12.10 18:09