Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jani bobku něco na tebe leze nebo co
Já si zdřímla před oběděm, uvařila jsem si už druhý lipovo bezový čaj a teď se cpu grepama…snad mi vitamínky pomohou.
Naši se staví na návštěvu, tak kubík šel odhrnout chodník, přijedou i z babi a dědou…vůbec na ně nemám náladu, jako na babi a dědu
Oni fakt tak senilní a děda furt jen mrmle na mladší segru a toho jejiho a já to fakt nemůžu slyšet
Tu se chová jak nic, Kubík, Kubík, ale kdyby jsme bydleli s nima taky by mrmlal. No děs, snad to nějak přežiju…babi ta zas co chvilka brečí, že je jí smutno a je sama a bla bla…hlvaně jak jí volám, tak mi to hned pokládá ať prý neruší
Ale jak jim nezavolám, tak se neozvou, tak moc smutno jim je
No klíííídek, nějak to přežijeme ![]()
já se přežrala strašně, ale strašně té pizzy, takže to se mnou tak zlé nebude…
dan šel podruhé s toníkem ven a já se jdu natáhnout, pustím si ano šéfe na netu a lehnu.....
taky mám jet k jeho babce a dědovi, takže mě tam nechá s nimi, což miluju a půjde si vyluxovat auto..............takže si zase poslechnu jak to všichni mají těžké a málo peněz a půjdu domů…
![]()
tejko, tak to zvládni…já než abych byla stará a protivná babka, tak chci naodstřel
![]()
ahoj kuřátka.........jsem tu.Dnes jsem spinkala snad do čtvrt na 11.....
ale já v noci nemůžu spát..mě tak bolí záda a kyčel.....
hold stáří........
po obědě jsem jela k taťulovi a před tím jsem si udělala těsta tak se teď vrhnu na pečení.....
ale budu vás šmírovat nebojte........
![]()
šmíračko
tak dobře upeč, já musím asi k té babce ![]()
moc se mi nechce…a furt mě bolí břuško ![]()
j.s. píše: šmíračkotak dobře upeč, já musím asi k té babce
moc se mi nechce…a furt mě bolí břuško
Ahojky maminy,
všechny moc zdravím na fotce vám to moc sluší a mimískům taky. ![]()
Jo, jo napečeno máme ale ještě slepit a dozdobit. No to v týdnu nebo příští víkend manžel bude v práci tak na to budu mít čas, ale ještě chci ušít potahy na židle, tak uvidím jak to stihnu a bude se chtít.
ty jsi tak šikovná a tím šitím.......já neumím zašít ani ponožky........
![]()
Tak návštěva za náma, děda zas jak by na všechny poslal Hitlera
![]()
Naši dovezli Kubíkovi veeeelký kus hovězího, dostal k narozeninám, a Johance dovezli takové krásné bodičku a kaťákta a pak 3× takové oberálky s medvídkem Pú
Sladké a Janičce dovezli pánvičku na volí oka
![]()
Já jen rozmrazím máslo a udělám si testo na perníčky ![]()
Kači tak ponožky taky moc zašít neumím
Ale jinak ráda žiju a vyšívám. Spíš takové lehké věci jako polštáře, monterky pošiju a tak. Mám takový starý šlapací stroj, zůstal tady po té paní a to je mašinka, prošije Kubové hrubé svářečské monterky. Sice jen jeden steh, ale co ![]()
Tejchi píše:
Kači tak ponožky taky moc zašít neumímAle jinak ráda žiju a vyšívám. Spíš takové lehké věci jako polštáře, monterky pošiju a tak. Mám takový starý šlapací stroj, zůstal tady po té paní a to je mašinka, prošije Kubové hrubé svářečské monterky. Sice jen jeden steh, ale co
to já taky ráda ŽIJU.................
![]()
kacafazolka píše:Tejchi píše:to já taky ráda ŽIJU.................
Kači tak ponožky taky moc zašít neumímAle jinak ráda žiju a vyšívám. Spíš takové lehké věci jako polštáře, monterky pošiju a tak. Mám takový starý šlapací stroj, zůstal tady po té paní a to je mašinka, prošije Kubové hrubé svářečské monterky. Sice jen jeden steh, ale co
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()