Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
11.12.10 19:45

Jani bež si lehnout a udělej si klidný večír :hug: :hug:
Peti no ty se máš :mrgreen: :mrgreen:
Zítra ještě pokukám na tom mall, když už budu objednávat, tak co ještě potřebuju :nevim:
Koukala jsem tam na ty jednorázové plenky pampers a na tampony do podrpsenky, myslím chicco a tak.
No už fakt idu napouštět vanu, tak se opatrujte a krásný zbytek soboty :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.12.10 19:46

teji, já si koupila od porodní asis. konopné vložky do podprdy, co se dají prát a luxus :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dobrou a neutopte se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.12.10 19:48

tak tam máte ty receptíky :)
a teď ještě pro kačku :)
je to na orion čokoládě, na vaření
Truffle:
150g másla, 150g moučkového cukru, 400g orion na vaření 3 lžíce kakaa a 1 lžíce rumu
změklé máslo vyšleháme do pěny s cukrem, přidáme orion na vaření, kakao a rum.
směs vychladíme, tvarujeme kuličky, které obalíme kakaem.
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.12.10 19:49

no nic, za chvilku tam mám stardance a jsem nasr. a je mi blbě, tak snad bude líp :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: papa :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.12.10 19:57

jani děkuji a taky se loučím papa a dobrou noc :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.12.10 20:02

papa holky a sladké sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.12.10 20:24

konečně mám hotové rohlíčky a zítra ořechy a ořech.tyčinky a pudinkové kostky a pak už jen nepečené......... :dance: :dance: :dance: :dance: jsem KO
Janinko díky za receptíky...........půjdu si už lehnout.......a ty taky val do pelechu......
a necpěte se holky na noc pak je vám šoufl........ :cert: :cert: :cert: :cert: :wink:
dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
12.12.10 00:52

To jsi šikovná Kačko. :palec:
Já jsem,holky, nějak K.O.Že by ta bláznivá změna počasí? Celý den sněží a celý večer to taje..Jsem unavená jak hrom,přitom jsem nic nedělala,odpoledne tu byla kámoška s malou,hodná holčička :palec: Ani přecpaná nejsem :mrgreen: A teď nemůžu spát..Tak se zkusím učíst,to pomáhá,ještě mi zabírá žehlení,ale to jsem dělala půl dne,to už nechci ani vidět :kytka: Tak dobrou,holky. :mavam: Zítra bude líp. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 08:30

Dobré ránko, tak u nás prší a je plus jeden, dva stupně :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
udělala jsem malému chleba s máslem a strouhanou mrkví a to je první věc, se kterou mě poslal k šípku…
no a noc? hrůza, to byl děs…nemohla jsem spát, převalovala se a kolem jedné mě hrozně bolelo břicho…fakt humus ale horší byly ty myšlenky :zed: :zed: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
12.12.10 09:03

Dobre rano holky :mavam: Tak si predstavte,ze ta moje znama je par dni po 32tt a predevcirem mela prvni poslicky,pry uplne brecela bolesti,byla na pohotovosti a tam ji prej rekli,ze by klidne mohla uz jit rodit,ale ze jeste neni otevrena a ze jeji Terezka je jeste mala,ale ze uz by to slo.Vazi 1890g,to je fakt malo.Tak chce jeste pockat,co to pujde.Stejne se divim,ze je tak malinka,vzdyt ona nabrala 17kg.,tak kde to ma :nevim: Jinak me tim pekne vyplasila,ja furt pocitam s tim breznem ,ale ono je vlastne mozny,ze to bude driv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
12.12.10 09:05

Ahoj Další poradna byla 8.12 jsme v 25 tt vše je v pořadku další bude 21.12 ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 09:11

mě v noci taky tak bolelo břicho, jsem si říkala, ty jo, já snad rodím.............. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
12.12.10 09:14

ty hele,ja to mam taky,jeden den jsem se probudila s krecema dole v brise a druhej den me tlacilo uplne nahore,ty brdo,je to normalni?Moje mama rikala,ze takovyhle problemy vubec nemela… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 09:20

moc se sledujeme, vlastně teď je těh. úplně jiné, než třeba za našich mamin........to je těžko :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 09:21

a já jsem se včera přetáhla a pak tahala malého a nebylo mi dobře po sexu, takže asi tak.............
už to asi do konce těh. vydržím......to pak nestojí za to…
ale ty myšlenky, ty jsou mnohem horší než ty bolesti :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky