Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jani bež si lehnout a udělej si klidný večír
![]()
Peti no ty se máš
![]()
Zítra ještě pokukám na tom mall, když už budu objednávat, tak co ještě potřebuju ![]()
Koukala jsem tam na ty jednorázové plenky pampers a na tampony do podrpsenky, myslím chicco a tak.
No už fakt idu napouštět vanu, tak se opatrujte a krásný zbytek soboty
![]()
teji, já si koupila od porodní asis. konopné vložky do podprdy, co se dají prát a luxus
![]()
dobrou a neutopte se
![]()
tak tam máte ty receptíky ![]()
a teď ještě pro kačku ![]()
je to na orion čokoládě, na vaření
Truffle:
150g másla, 150g moučkového cukru, 400g orion na vaření 3 lžíce kakaa a 1 lžíce rumu
změklé máslo vyšleháme do pěny s cukrem, přidáme orion na vaření, kakao a rum.
směs vychladíme, tvarujeme kuličky, které obalíme kakaem.
![]()
no nic, za chvilku tam mám stardance a jsem nasr. a je mi blbě, tak snad bude líp
papa ![]()
konečně mám hotové rohlíčky a zítra ořechy a ořech.tyčinky a pudinkové kostky a pak už jen nepečené.........
jsem KO
Janinko díky za receptíky...........půjdu si už lehnout.......a ty taky val do pelechu......
a necpěte se holky na noc pak je vám šoufl........
![]()
dobrou noc
To jsi šikovná Kačko. ![]()
Já jsem,holky, nějak K.O.Že by ta bláznivá změna počasí? Celý den sněží a celý večer to taje..Jsem unavená jak hrom,přitom jsem nic nedělala,odpoledne tu byla kámoška s malou,hodná holčička
Ani přecpaná nejsem
A teď nemůžu spát..Tak se zkusím učíst,to pomáhá,ještě mi zabírá žehlení,ale to jsem dělala půl dne,to už nechci ani vidět
Tak dobrou,holky.
Zítra bude líp. ![]()
Dobré ránko, tak u nás prší a je plus jeden, dva stupně
![]()
udělala jsem malému chleba s máslem a strouhanou mrkví a to je první věc, se kterou mě poslal k šípku…
no a noc? hrůza, to byl děs…nemohla jsem spát, převalovala se a kolem jedné mě hrozně bolelo břicho…fakt humus ale horší byly ty myšlenky
![]()
Dobre rano holky
Tak si predstavte,ze ta moje znama je par dni po 32tt a predevcirem mela prvni poslicky,pry uplne brecela bolesti,byla na pohotovosti a tam ji prej rekli,ze by klidne mohla uz jit rodit,ale ze jeste neni otevrena a ze jeji Terezka je jeste mala,ale ze uz by to slo.Vazi 1890g,to je fakt malo.Tak chce jeste pockat,co to pujde.Stejne se divim,ze je tak malinka,vzdyt ona nabrala 17kg.,tak kde to ma
Jinak me tim pekne vyplasila,ja furt pocitam s tim breznem ,ale ono je vlastne mozny,ze to bude driv…
Ahoj Další poradna byla 8.12 jsme v 25 tt vše je v pořadku další bude 21.12 ahoj
mě v noci taky tak bolelo břicho, jsem si říkala, ty jo, já snad rodím..............
![]()
ty hele,ja to mam taky,jeden den jsem se probudila s krecema dole v brise a druhej den me tlacilo uplne nahore,ty brdo,je to normalni?Moje mama rikala,ze takovyhle problemy vubec nemela… ![]()
moc se sledujeme, vlastně teď je těh. úplně jiné, než třeba za našich mamin........to je těžko
![]()
a já jsem se včera přetáhla a pak tahala malého a nebylo mi dobře po sexu, takže asi tak.............
už to asi do konce těh. vydržím......to pak nestojí za to…
ale ty myšlenky, ty jsou mnohem horší než ty bolesti
![]()