Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
11.12.10 13:04
dianda píše:
No Peťo,nevím…aby tě ještě našli,v tom sněhu… 8-o Sype se a sype,kluci jedou domů,závody zrušeny,má se sypat i zítra… :think:

Ríša má jet zítra do Povážské Bystrice na turnaj…jsem zvědavá jestli vůbec někam pojedou…jestli bude zase tak sypat tak se poseru strachy........ :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.12.10 13:19

tady na chvilku přestalo,
kači, tak to je super, to ber, ten avent a ten steriliz. to je zadarmiko skoro :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.12.10 13:20

mám hotovo, jsem se nažrala krému a čokolády :oops: :oops: a už to nechci ani vidět, jen na té čokoládě na vaření je zajímavý recept na nějaké koule, tak uvidíme v týdnu, hlavně už se to nepeče :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.12.10 13:26

tady sype pořááááááááááááád.oběd mám hotov.Už mě čeká jen pečení a dva koše prádla....... :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.12.10 13:27
j.s. píše:
mám hotovo, jsem se nažrala krému a čokolády :oops: :oops: a už to nechci ani vidět, jen na té čokoládě na vaření je zajímavý recept na nějaké koule, tak uvidíme v týdnu, hlavně už se to nepeče :dance: :dance: :dance:

jaké koule???????????pošli recept.......já miluji nepečené cukroví........ :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
11.12.10 13:40

Teď jsem mrkla na diskuzi Syn vidí duchy a úplně mám husí kůži,no fuj :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.12.10 13:49

Holky jdu se vrhnout na to žehlení a pak pečení.......až to budu mít tak se tu ukážu...........všem hezké odpoledne.......... :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
11.12.10 14:02

U tohohle se mi žehlí nejlíp :mavam:
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.12.10 14:03

Kači tu co jsi našla na mall je super. Že bych našim řekla ať mi koupí na vánoce :nevim: K čemu je jako ten sterilizátor??
Muž dojel okolo 11, dali jsme obídek, jsem byla ko a natáhla se na gauči, on u mě a spí do těď. Je mi ho líto bobka budit, pak bude v noci 8-o a nebude se mu chtít spát.
Jinak tiramisu se mi povedlo, už jsem byla 3× a půlka je pryč…uplně koukal jak jsem mu to nesla. Dala jsem na to čajv 8-oovou svíčku a zpívali jsme s Johankou :mrgreen: Kubík má dnes narozeniny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
11.12.10 14:30

:palec: :palec: :palec: super,Teji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.12.10 14:34

Bobinek, ten gauč je taaak malý, bude dojebaný a bolavý…jsem mu říkala ať jde raději do pelechu a aby v noci spal a on jo jo já už budu jen ležet a zas nyná :-(
Holky s tou odsávačkou jste mě nalákaly zda jí koupit teď, nebo až potom :nevim: Jsou i na mimibazaru, ta avent i za 500 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.12.10 16:37

Juu tak jsme byli venku odhazovat sníh a pak na malou procházku a je mi fajn. Pěkně provětraná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.12.10 16:55

já teď došla, jdu opisovat těsto na pizzu, co dělá ten známý? kdyby měl někdo zájem, písnětě…
tejko, kup si ji, budeš mít druhé, to se neztratí a ze začátku to pomůže…a když ne, schováš…ty kelímky jsou pak super na příkrmy, zeleninové pyré a tak :palec: :palec: :palec:
tejko, sterilizátor je super, já bych teda asi nevyužila :oops: :oops: :oops: ze začátku jsem často převařovala v kastróle, ale jsem ta matka, která i dudlík olízne nebo jen opláchne, takže tak…
jinak když koupíš dudlík, nebo když budeš odsávat nebo přikrmovat z flašky, tak normálně by jsi to všechno převařila v hrnci s vodou varem,a le když máš sterilizátor, tak v tom no :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.12.10 17:18

já chci, já chci receptík :dance: :dance: :dance: děkujííííííííííííííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.12.10 17:59

luci, pošli maila :lol: