Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dianda píše:
No Peťo,nevím…aby tě ještě našli,v tom sněhu…Sype se a sype,kluci jedou domů,závody zrušeny,má se sypat i zítra…
Ríša má jet zítra do Povážské Bystrice na turnaj…jsem zvědavá jestli vůbec někam pojedou…jestli bude zase tak sypat tak se poseru strachy........
![]()
tady na chvilku přestalo,
kači, tak to je super, to ber, ten avent a ten steriliz. to je zadarmiko skoro
![]()
mám hotovo, jsem se nažrala krému a čokolády
a už to nechci ani vidět, jen na té čokoládě na vaření je zajímavý recept na nějaké koule, tak uvidíme v týdnu, hlavně už se to nepeče
![]()
tady sype pořááááááááááááád.oběd mám hotov.Už mě čeká jen pečení a dva koše prádla.......
![]()
j.s. píše:
mám hotovo, jsem se nažrala krému a čokolády![]()
a už to nechci ani vidět, jen na té čokoládě na vaření je zajímavý recept na nějaké koule, tak uvidíme v týdnu, hlavně už se to nepeče
![]()
![]()
jaké koule???????????pošli recept.......já miluji nepečené cukroví........
![]()
Teď jsem mrkla na diskuzi Syn vidí duchy a úplně mám husí kůži,no fuj ![]()
Holky jdu se vrhnout na to žehlení a pak pečení.......až to budu mít tak se tu ukážu...........všem hezké odpoledne..........
![]()
U tohohle se mi žehlí nejlíp ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Kači tu co jsi našla na mall je super. Že bych našim řekla ať mi koupí na vánoce
K čemu je jako ten sterilizátor??
Muž dojel okolo 11, dali jsme obídek, jsem byla ko a natáhla se na gauči, on u mě a spí do těď. Je mi ho líto bobka budit, pak bude v noci
a nebude se mu chtít spát.
Jinak tiramisu se mi povedlo, už jsem byla 3× a půlka je pryč…uplně koukal jak jsem mu to nesla. Dala jsem na to čajv
vou svíčku a zpívali jsme s Johankou
Kubík má dnes narozeniny
![]()
Bobinek, ten gauč je taaak malý, bude dojebaný a bolavý…jsem mu říkala ať jde raději do pelechu a aby v noci spal a on jo jo já už budu jen ležet a zas nyná ![]()
Holky s tou odsávačkou jste mě nalákaly zda jí koupit teď, nebo až potom
Jsou i na mimibazaru, ta avent i za 500 ![]()
Juu tak jsme byli venku odhazovat sníh a pak na malou procházku a je mi fajn. Pěkně provětraná
![]()
já teď došla, jdu opisovat těsto na pizzu, co dělá ten známý? kdyby měl někdo zájem, písnětě…
tejko, kup si ji, budeš mít druhé, to se neztratí a ze začátku to pomůže…a když ne, schováš…ty kelímky jsou pak super na příkrmy, zeleninové pyré a tak
![]()
tejko, sterilizátor je super, já bych teda asi nevyužila
ze začátku jsem často převařovala v kastróle, ale jsem ta matka, která i dudlík olízne nebo jen opláchne, takže tak…
jinak když koupíš dudlík, nebo když budeš odsávat nebo přikrmovat z flašky, tak normálně by jsi to všechno převařila v hrnci s vodou varem,a le když máš sterilizátor, tak v tom no
![]()