Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jani pošli pak odkaz na tu tvou odsávačku
Že bych si jí třeba přála od našich k Vánocům s narozeninama ![]()
dianda píše:
Nee,![]()
![]()
to že Kuba moc nemusí spát a dlouho vydrží,bude v noci vstávat k johance
Aaaa tak to uvidíme no, nechám se překvapit
![]()
ty jo holky, vy toho zas sepisujete. Já dnes dělám vepřový gulášek s knedlíkem. Ivet my jsme s kojením bojovali od začátku špatně se přisával měla jsem málo mlíka a chtěla kojit co nejdéle tak jsme ji proto koupili a navíc měla jsem tak bolavé bradavky že odsávání oproti kojení byl balzám a měla jsem to na nejmenším a postupně zesilovala a bylo to ok. A já taky kolikrát klečela nad filipem a on prso v puse a tak jsme kojili ale stejně to bylo k ničemu jelikož po třech měsících jsem neměla mlíko už vůbec. Ono je fakt lepší to kupovat až podle situace. Já mám značku madela nebo tak nějak a taky spokojenost.
ale avent je dobrá značka máme lahvičky dudle do nich měla jsem i kloboučky a super akorát ta cena už tak super není-
no a já při kojeni hrozně trpěla na ty boule a záněty to jsem snad byla 3× pro antibiotika a horečky jak blázen, ale jak ta boule povolila tak jako to mlíko stříkalo samo přes půlku pokoje jsme se s martinem smáli že jsem jak gejzír.
Jo,jo,uvidíme…zatím mám koupené jen ty kelímky na zamražování mlíka.Kdysi jsme to dávali do přesnídávkových sklenek,v každé 1 cm mlíka,pak jel Honza s prckem k mamce,ať si odpočinu, a dostal sebou 8 sklenek s mlíkem na dně…
Asi ten mrazák fakt budeme muset koupit,kam já to jinak budu dávat… ![]()
jj já jsem si taky myslela že odsaju zamrazím a nebudu muset kupovat nutrilon jenže já měla mlíka hrozně málo.
jj mě taky malá všechno vypila a odstříkávat nebylo co a kojili jsme taky jenom do čtvrtého měsíce ![]()
Já vlastně taky,jen tak akorát pro dítě,takže co jsem nenamrazila první 3 měsíce,tak pak už nic…Ale jeden šuplík plný byl.Ale odtýkalo mi mlíko samo v noci a po sprše a do těch podprdových vložek,tak zkusím koupit nějaké ty „sběrače“,co se nasadí na prso,třeba něco nasyslím. ![]()
Kdo ví,jak to všechno bude, necháme se překvapit, nic jiného nám totiž nezbývá ![]()
Jj,přesně tak ![]()
Venku se dějou strašné věci,sněží vodorovně a fučí…chudáci moji kluci,v tomhle závodit. ![]()
jaké kelímky na mlíko.........
to já neznám..........
![]()
jsem doma…jako sněhulák jsem přišla.......CHULEMENICE JAKO BLÁŽEN jak říkal Ríša když byl malý.A ani jeden pluh jsem nepotkala.......
![]()
dianda píše:
Jj,přesně tak
Venku se dějou strašné věci,sněží vodorovně a fučí…chudáci moji kluci,v tomhle závodit.
Ríša jel se svým otcem asi taky lyžovat........
![]()
Teď mi psali,že je odložený start…i na rakušáky je tohle moc
No,kelímky na mlíko,jako od hořčice,ale průhledné
Má je Avent,Medela a ještě určitě někdo.Asi to bude lepší,než ty sklínky od přesnídávek
Nebo to jde přímo do flašek na mlíko,myslím taky Avent,jen dokoupit víčka,pak rozmrazíš,našroubuješ dudlík a je to
A taťka může s prckem na výlet a mamka má doma veget ![]()
ty jo hned na to kouknu........já taky měla sklenice od přesnídávek......... ![]()