Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
11.12.10 10:49

Jani pošli pak odkaz na tu tvou odsávačku :wink: :wink: Že bych si jí třeba přála od našich k Vánocům s narozeninama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.12.10 10:49
dianda píše:
Nee, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to že Kuba moc nemusí spát a dlouho vydrží,bude v noci vstávat k johance :lol:

Aaaa tak to uvidíme no, nechám se překvapit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.12.10 10:51

ty jo holky, vy toho zas sepisujete. Já dnes dělám vepřový gulášek s knedlíkem. Ivet my jsme s kojením bojovali od začátku špatně se přisával měla jsem málo mlíka a chtěla kojit co nejdéle tak jsme ji proto koupili a navíc měla jsem tak bolavé bradavky že odsávání oproti kojení byl balzám a měla jsem to na nejmenším a postupně zesilovala a bylo to ok. A já taky kolikrát klečela nad filipem a on prso v puse a tak jsme kojili ale stejně to bylo k ničemu jelikož po třech měsících jsem neměla mlíko už vůbec. Ono je fakt lepší to kupovat až podle situace. Já mám značku madela nebo tak nějak a taky spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.12.10 10:54

ale avent je dobrá značka máme lahvičky dudle do nich měla jsem i kloboučky a super akorát ta cena už tak super není-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.12.10 10:56

no a já při kojeni hrozně trpěla na ty boule a záněty to jsem snad byla 3× pro antibiotika a horečky jak blázen, ale jak ta boule povolila tak jako to mlíko stříkalo samo přes půlku pokoje jsme se s martinem smáli že jsem jak gejzír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
11.12.10 10:57

Jo,jo,uvidíme…zatím mám koupené jen ty kelímky na zamražování mlíka.Kdysi jsme to dávali do přesnídávkových sklenek,v každé 1 cm mlíka,pak jel Honza s prckem k mamce,ať si odpočinu, a dostal sebou 8 sklenek s mlíkem na dně… :mrgreen: Asi ten mrazák fakt budeme muset koupit,kam já to jinak budu dávat… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.12.10 10:58

jj já jsem si taky myslela že odsaju zamrazím a nebudu muset kupovat nutrilon jenže já měla mlíka hrozně málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.12.10 11:01

jj mě taky malá všechno vypila a odstříkávat nebylo co a kojili jsme taky jenom do čtvrtého měsíce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
11.12.10 11:03

Já vlastně taky,jen tak akorát pro dítě,takže co jsem nenamrazila první 3 měsíce,tak pak už nic…Ale jeden šuplík plný byl.Ale odtýkalo mi mlíko samo v noci a po sprše a do těch podprdových vložek,tak zkusím koupit nějaké ty „sběrače“,co se nasadí na prso,třeba něco nasyslím. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.12.10 11:06

Kdo ví,jak to všechno bude, necháme se překvapit, nic jiného nám totiž nezbývá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
11.12.10 11:10

Jj,přesně tak :palec:
Venku se dějou strašné věci,sněží vodorovně a fučí…chudáci moji kluci,v tomhle závodit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.12.10 11:30

jaké kelímky na mlíko......... 8-o 8-o 8-o to já neznám.......... 8-o 8-o 8-o
jsem doma…jako sněhulák jsem přišla.......CHULEMENICE JAKO BLÁŽEN jak říkal Ríša když byl malý.A ani jeden pluh jsem nepotkala....... :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.12.10 11:31
dianda píše:
Jj,přesně tak :palec:
Venku se dějou strašné věci,sněží vodorovně a fučí…chudáci moji kluci,v tomhle závodit. :roll:

Ríša jel se svým otcem asi taky lyžovat........ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
11.12.10 11:36

Teď mi psali,že je odložený start…i na rakušáky je tohle moc :mrgreen: No,kelímky na mlíko,jako od hořčice,ale průhledné :wink: Má je Avent,Medela a ještě určitě někdo.Asi to bude lepší,než ty sklínky od přesnídávek :-) Nebo to jde přímo do flašek na mlíko,myslím taky Avent,jen dokoupit víčka,pak rozmrazíš,našroubuješ dudlík a je to :-) A taťka může s prckem na výlet a mamka má doma veget :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.12.10 11:58

8-o 8-o 8-o ty jo hned na to kouknu........já taky měla sklenice od přesnídávek......... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí