Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
10.12.10 20:00

kuřátka, kuřátečka, slepice a staré kvočny, já se jdu natáhnout a loučím se, papa a zítra si písneme, janulka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
10.12.10 20:01

Ale jinak je to dobré počítání, takže opravuji mě bude 15 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to 2× se mi už tak nelíbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
10.12.10 20:02

Jani papa a sladké sny, taky jdu uložit malou a jak se vrátím, tak tady už nidko nebude, jako vždy :cert: Tak papa a dobrou noc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.12.10 20:02
j.s. píše:
kuřátka, kuřátečka, slepice a staré kvočny, já se jdu natáhnout a loučím se, papa a zítra si písneme, janulka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

už jsi měla obrok ty kobylo že jdeš spát?

Tak dobrou noc ...........
já už jdu taky nynat.Snad bude tato noc lepší než minulá.Tak pa pa sluníčka............. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
10.12.10 20:08

Já jsem před chvilkou dorazila domů. Pekly jsme s mamkou cukroví, zdobila jsem a pak jsem to sklízela do krabice, protože jinak by nic nezbylo, všechno by to u našich snědli. Taky jsem dělala bramborový salát, zítra máme menší oslavičku, když má taťka narozeniny. Svíčku jsem sehnala, ráno skočím pro dort, pekla ho známá - umí to moc dobře :-D .
Jdu se taky natáhnout, páč jsem nějaká unavená.
Přeji všem krásnou dobrou noc a pohlaďte bříška :mavam: :mavam: :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
10.12.10 20:44

No to jsi šikulka,mekelko :palec: Tak dobrou,holky,a to s tím věkem je fakt pěkné,taky teď budu říkat,že mám 17 a půl x 2 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
10.12.10 20:53

Jee mekelko můj má taky zítra narozeniny :mrgreen: :mrgreen:
Tak mě bude v lednu 13 s to 2× :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
10.12.10 20:54

Tak mužík odešel do práce, dokouknu vyprávěj a jdu na tiramisu a pak šupajdááá postel. Jsem nějaká zmožená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
10.12.10 21:27

zdravim vas, jsem rada, ze jsem vas vcera videla akorat jsem mela pocit, ze jsem tam asi trochu navic… posilam slibene foto mej te se krasne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
10.12.10 21:40

Jééé,ahoj Sany,ty jsi šikulka,díky moc za fotku,to si musím uložit!!!Neblbni,jsem ráda,že jsi přišla a že jsem tě poznala,jsi kočka! :kytka: Ahoj zase příště :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.12.10 08:10
S.a.n.y6444 píše:
zdravim vas, jsem rada, ze jsem vas vcera videla akorat jsem mela pocit, ze jsem tam asi trochu navic… posilam slibene foto mej te se krasne :mavam:

Sany tak fotka je peckovní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hned jí dávej i na facebook. A vůbec jsi nebyla navíc, myslím že všechny jsme tě moooc rády viděly :hug: :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.12.10 08:15

Dobré ránko :kytka: Fotka super, všechny jsem Vás poznala, ale plete se mi Peťka s Jaňulou, která je která :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.12.10 08:16
M.Lucka píše:
Dobré ránko :kytka: Fotka super, všechny jsem Vás poznala, ale plete se mi Peťka s Jaňulou, která je která :nevim:

Obě vyschlé tresky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.12.10 08:20

No, to jsi mi teda pomohla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Všechny jste hubeňouří, až na ty bříška, které už trčí všem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.12.10 08:36

Ahoj Sandro,ty jsi trdlo.....jaképak na víc? 8-o 8-o 8-o Rády jsme tě poznaly.A až tu budeš v létě už s drobečkem tak musíš dát vědět a zase se sejdeme.Pokud budeme stíhat a bude to možné......... :roll: :roll: :roll: a fotka super...... :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí