Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kuřátka, kuřátečka, slepice a staré kvočny, já se jdu natáhnout a loučím se, papa a zítra si písneme, janulka
![]()
Ale jinak je to dobré počítání, takže opravuji mě bude 15
to 2× se mi už tak nelíbí ![]()
Jani papa a sladké sny, taky jdu uložit malou a jak se vrátím, tak tady už nidko nebude, jako vždy
Tak papa a dobrou noc všem
j.s. píše:
kuřátka, kuřátečka, slepice a staré kvočny, já se jdu natáhnout a loučím se, papa a zítra si písneme, janulka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
už jsi měla obrok ty kobylo že jdeš spát?
Tak dobrou noc ...........
já už jdu taky nynat.Snad bude tato noc lepší než minulá.Tak pa pa sluníčka.............
![]()
Já jsem před chvilkou dorazila domů. Pekly jsme s mamkou cukroví, zdobila jsem a pak jsem to sklízela do krabice, protože jinak by nic nezbylo, všechno by to u našich snědli. Taky jsem dělala bramborový salát, zítra máme menší oslavičku, když má taťka narozeniny. Svíčku jsem sehnala, ráno skočím pro dort, pekla ho známá - umí to moc dobře
.
Jdu se taky natáhnout, páč jsem nějaká unavená.
Přeji všem krásnou dobrou noc a pohlaďte bříška
.
No to jsi šikulka,mekelko
Tak dobrou,holky,a to s tím věkem je fakt pěkné,taky teď budu říkat,že mám 17 a půl x 2 ![]()
Jee mekelko můj má taky zítra narozeniny
![]()
Tak mě bude v lednu 13 s to 2×
![]()
Tak mužík odešel do práce, dokouknu vyprávěj a jdu na tiramisu a pak šupajdááá postel. Jsem nějaká zmožená ![]()
zdravim vas, jsem rada, ze jsem vas vcera videla akorat jsem mela pocit, ze jsem tam asi trochu navic… posilam slibene foto mej te se krasne ![]()
Jééé,ahoj Sany,ty jsi šikulka,díky moc za fotku,to si musím uložit!!!Neblbni,jsem ráda,že jsi přišla a že jsem tě poznala,jsi kočka!
Ahoj zase příště ![]()
S.a.n.y6444 píše:
zdravim vas, jsem rada, ze jsem vas vcera videla akorat jsem mela pocit, ze jsem tam asi trochu navic… posilam slibene foto mej te se krasne
Sany tak fotka je peckovní
Hned jí dávej i na facebook. A vůbec jsi nebyla navíc, myslím že všechny jsme tě moooc rády viděly
![]()
Dobré ránko
Fotka super, všechny jsem Vás poznala, ale plete se mi Peťka s Jaňulou, která je která ![]()
M.Lucka píše:
Dobré ránkoFotka super, všechny jsem Vás poznala, ale plete se mi Peťka s Jaňulou, která je která
Obě vyschlé tresky
![]()
No, to jsi mi teda pomohla
Všechny jste hubeňouří, až na ty bříška, které už trčí všem
![]()
Ahoj Sandro,ty jsi trdlo.....jaképak na víc?
Rády jsme tě poznaly.A až tu budeš v létě už s drobečkem tak musíš dát vědět a zase se sejdeme.Pokud budeme stíhat a bude to možné.........
a fotka super......
![]()