Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kacafazolka píše:
já koukám na florbal.Trénuje nás kluk co k nám na dvůr chodil hrát hokej a furt je kurde tak pěkný.........![]()
![]()
![]()
Jéé Kači můj hrál tak v 15 florbal za Ostravu a taky tam spoustu těch lídí zná
![]()
já zabalím zítra dárky a mám to, teta nemám nic pro tchýni, jenom víno…chybí mi ty zvířátka na slinky od tescomy, ivet dám ti vědět v pondělí, jestli tě zneužiju,jo?
![]()
nachodila jsem teď odpo asi pět km a jsem fakt vyřízos dneskos
![]()
kači, moc se těším, až přijedeš, zítra jak malý usne, tak prozvoním
![]()
j.s. píše:
hoja zdraví Váš invalida![]()
![]()
dneska jsem fakt jako na odložení k popelnici…
Pitomý den, jako ono je večer a já za celý den hovno udělané, vstávala jsem před šestou a hned pryč, doma až ve 14 hodin, zatopit a pak jsem usla a večer je tu ![]()
Tak já Vánoce pro Kubu mám, našim kupujeme nějaké rádio do druhého auta a jeho rodičům nic, řekli že nic nechtějí jen něco Dominice že máme koupit, tak uvažuju nějakou rodinnou hru zas ![]()
já jak jsem si dělala instruktorát školního snowboardingu, tak tam byli hlavně učitelé a jeden hrál taky florbal, byl moc hezký
byl to zeměpisář a tělocvikář, a bydleli jsme v dřevěnici a já kdysi u pivka, na něho, ale ty jsi zeměpičář, vyjelo to tak samo, a zůstalo mu to
![]()
j.s. píše:
já jak jsem si dělala instruktorát školního snowboardingu, tak tam byli hlavně učitelé a jeden hrál taky florbal, byl moc hezkýbyl to zeměpisář a tělocvikář, a bydleli jsme v dřevěnici a já kdysi u pivka, na něho, ale ty jsi zeměpičář, vyjelo to tak samo, a zůstalo mu to
![]()
![]()
![]()
to jo, bylo to přes celou hospodu, úlet, vůbec jsem to nechtěla říci, furt jsme do sebe šili a pak toto
![]()
Jéé, my na základce jak jsem byla zak v 7 třídě nastoupil týpek, hned po škole, učí přírodopis, zeměpis a myslím i tělák. Kurde mlydý, krásný, my byly do něj snad všechny blbé, dnes je mu okolo 35, pořát svobodný a nezadaný
A bydlí u rodičů
![]()
Tak holky pečení je za mnou, mám sice jenom 5 druhů, ale ještě budu dělat to nepečené, tak se to nasbírá. Fakt jsem ráda, že už mám hotovo, letos mi to nějak nešlo, za to málá se vyžívala, ještě teď má čokoládu až za ušima
![]()
my měli samé učitelky a kdyřž už se vyskytl nějaký učitel tak starý slizoun
![]()
j.s. píše:
já jak jsem si dělala instruktorát školního snowboardingu, tak tam byli hlavně učitelé a jeden hrál taky florbal, byl moc hezkýbyl to zeměpisář a tělocvikář, a bydleli jsme v dřevěnici a já kdysi u pivka, na něho, ale ty jsi zeměpičář, vyjelo to tak samo, a zůstalo mu to
![]()
![]()
![]()
Jani,super hláška
![]()
do tescomy stejně půjdu,tak mě klidně zneužij…
Luci šikulka, já budu péct asi po jedné dávce perníčky, rohlíčky a linecké. Fakt jen na chuť, Kuba na to moc není a mě to aspoň nebude ládat. Znám matku ta mi zas pošle krabici, takže fakt stačí ![]()
no co co co??????????????
tak se podívejte na čt4 tam je.Tomáš Trnavský
trochu se oplácal ale pořád.....
škoda že prohráváme.....
![]()