Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
m+ toník nechal a já doteď spala a teď si dala milenu, miláček, ale musím ho jít vzbudit, do tří je náš strop, aby večer nebyl protivný a usnul. tak papa j.
Je mi zima, prdím na čaj a jdu si udělat čokoládu nebo kakao či co to je, sladké a dobré
![]()
M.Lucka píše:dianda píše:To se týka mě
Tak máš taky fofr,držím palce…Tak já padám k té škole,ať to stihnu
Holky,klidné odpoledne,žádné nervy s taťkama a Lucko,jestli mi pošleš adresu,pošlu ti obálku s něčím maličkým,co se ke mně omylem dostalo,ale je to jen pro Lucky,a tady žádnou nemáme![]()
![]()
No,týká se to tebe,nebo nejsi Lucka?
![]()
Taky jsem teď hodinu spala,ani nevím jak,na gauči u novin…ale je mi fajn a venku tma jak v pytli…tak neuškodilo
Jdu zkoušet dárky.Hračky pro kluky.Rozbalit,přípdát baterky a vyzkoušet,jak to funguje,jinak je pak na vánoce u stromečku drama,už se párkrát stalo,že hračka nefungovala,nebo jsme nevěděli co a jak,a jen to kolikrát vybalit z těch drátků pěkně trvá,tak teď musím vybalit tank,ponorku a ještě něco,pohrát si a pak to zas zabalit,a už pěkně do vánočního
Loni nám nefungovalo auto,tak byl Martin smutný až do 27.,kdy jsem to reklamovala a naštěstí mi hned dali nové… ![]()
Tej-dobrý nápad,jdu si tež dát kakao
,a pěkně lež,ať vyženeš bacila z krku.
Ivet, v rodném listě mám psané lucie, tak asi jo
tak pošlu soukromou zprávu jo
já jsem doma tak jsem utratila 1600 Kč ve zdrav.potřebách.Něco za Honzíka…takové ty zábaly co se dají zahřát na 60 st.na ty jeho bolavé záda,zubní pasty, dent.nitě,a hlavně pro Kačenku teploměry,bepanten,líh,čtverečky,vazelínu atd.Jednoráz.gaťky do porodnice a vložky,zítra musím pro česnekovou tinktůru pro Honzu-kurde to je drahé a pro vitamíny pro Ríšu............no a ještě uvidíme co..zbyly mi nějaké ty flexo pasy tak utrácím........
![]()
To je dobré,balík ve zdr.potřebách…jak důchodci
Ale já se tam taky chystám skoro pro to samé.. ![]()
no já bych nakoupila více..potřebuji ještě ortézu na koleno, ale raději nakoupím těm mým zlatíčkám........
Ivet tak dnešní heslo, kdo si hraje nezlobí
![]()
Kačko já se chystám v lednu chystat tašku do porodnice a v únoru až kosmetiku na malou. Pořádně nevím co, tak to odkládám
A teď už zas šetřím, na Vánoce dárky jsou a tak…Kuba teď musí prodat to auto co zpravil a chce koupit nové a odložit na něj potřebné peníze na opravení, tak musíme přišetřit. Budu ráda jak se zbavíme té jedné pujčky ![]()
Tak jsem si taky pěkně dáchla
a teď si dávám grepíka, pěkně vitamínky
![]()
Jj,to by člověk nevěřil,co tam všechno mají
,loni jsem ve zdr.potřebách na netu koupila dárky skoro pro celou rodinu:)tašku na kolečkách,boty,polštáře a vložky z paměťové pěny,sedátko do sprcháče,kořenky,teploměry,hřející polšTářky do kapsy a do postele,přivezli mi to autem až před dům,obr nákup a pořád posílají nabídky
Ale letos to budou fakt jen drobnosti do porodnice a pro mimčo. ![]()
Jo,ta ponorka je úžasná,ta se mi povedla.Sice není do vody,ale jsou v ní vojáci,sonary,radary,vydává super zvuky a střílí,to bude radosti.
Honzík má rád téma 2.sv.války,tak zná všechny ty bitvy a furt si na to hraje ,bude rád ![]()
Ivet, tak ty jsi šikovná
Bys mohla levou zadní pracovat v hračkářství, vše budeš umět předvést
![]()
Já kdysi mému vždy koupila na narozeniny a vánoce drobnost na průdušky, ale vždy to jen leželo. Dvoje echinaceové kapky už jsou prošlé a to jedny stály okolo 150Kč, tak to prdím ![]()
já koukám na florbal.Trénuje nás kluk co k nám na dvůr chodil hrát hokej a furt je kurde tak pěkný.........
![]()
hoja zdraví Váš invalida
dneska jsem fakt jako na odložení k popelnici…