Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2320
9.12.10 17:24

Mě vyšel cukr také dobře ale kolik nevím.
:nevim:
Maro taky by mně dost štvalo kdyby neměl práci a chodil často pařit. Manžel naštěstí nikam nechodí, když tak jednou za čas, nebo přijdou sousedi, známí a všichi pokecáme a tak.
Zkus si s ním třeba promluvit jestli se nechce začít více soustředit na rodinu a očekávaného potomka. Že ti z jeho přístupu není příjemně - bezpečně a mimísek to cítí. :srdce:
Třeba ho to brzy přejde. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
9.12.10 18:17

No akorát jsme se pohádali že…neb cokoliv řeknu, převrací, takže jsem zas z něho udělala Č… co nemá práci, chlapa co nemá na rodinu a budoucího otce na ho…nooo konec diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
9.12.10 18:20

A moje pocity??? Je max schopný pobírat to, že jsem těhotná…takže ke mě přistupuje „jinak“…ale neposlouchá.Ale že mě to trápí, že mám i já nějaké pocity, a obzvláš nyní potřebuji pocity jistoty a podpory a porozumění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.12.10 18:33

Tak já mám taky klidného manžela, nikam nechodí a když, tak jednou za čas. Mar, myslím, že sklidní, až se mimi narodí, ale asi to chce s nim o tom mluvit, aby se ti nestalo, že bude chodit pařit a ty budeš s miminkem doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
9.12.10 18:55

Můj partner je naprosto klidnej člověk…ale prostě chodit ven s klukama co taktéž maj doma malé děti mu divné nepřijde…samo se dušuje že až se prcek narodí tak bude doma…ale to třeba bude mít zas časově náročnou práci…kdo ví. Já se bez něj taky obejdu jen se nyní nudím…buď pracuju nebo nemám do čeho píchnout :wink: ve smyslu věcí co jsem dělala dřív, až se prcek narodí tak mě zabaví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.12.10 19:04

Mar, já to nemyslela špatně s tím, že by ten tvůj nebyl klidný, ať to špatně nepochopíš, já chtěla prostě napsat, že muj manžel sedí pořád doma, místo někam jít, když ho sama posílám, tak raději sedne k počítači :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 19:26

ahoj tak jsme doma se srazu............mám plný pupek,jsem vykecaná, ale mám jen dvě fotky protože jsme furt něco cpaly a tak nebyl čas....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ještě pošle Sany nějaké foto. :palec: škoda že jste tam nebyly s námi…plno lidí koukalo nma tolik těhulí pohromadě....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
9.12.10 19:30

Tak gratulace ke srazu a kolik se vás tedy sešlo? A co všechno jste zbaštili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
9.12.10 19:35

Hlavně, že se srazík vydařil a dali jste si dobrotky :-D . Tak to měli lidi aspoň zážitek :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 19:39

tak předkrm Mekáč nějaký ten Burger, :mrgreen: pak pizza a nakonec Ikea zákusek......... :oops: :oops: :oops: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 19:40

jo a bylo nás šest.......... :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 19:43

tak ........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 19:43

a další.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.12.10 19:48

Ahojjjjjj, taková žranica a já tu suším hubu u rohlíku a pomazankového másla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jak bylo a jak jste se snesly :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 19:54

já myslím, že výborně........jsou prdlé jako tady........ :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí